Kombinovaný konektor sluchátka+mikrofon

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
elipsoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Kombinovaný konektor sluchátka+mikrofon

Příspěvek od elipsoid »

Pořídil jsem si netbook HP Mini 1000, který bohužel má kombinovaný konektor pro sluchátka a mikrofon. Pinout viz příloha.
Nevíte pls někdo, jestli se dá sehnat nějaký adaptér, případně rovnou headset, který by mi fungoval? Nokia má jiný pinout - funguje jen při povytažení konektoru (a špatně).
Než koupím usb nebo bluetooth headset, rád bych se ujistil, že není jiná možnost.
Díky!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
INTEL Core i5-750 Quad-Core - 2,66GHz (95W) | 4GB (KIT 2x2GB) DDR3 1333MHz CL9 | GIGABYTE P55M-UD2 - P55
Ryck
Začátečník
Začátečník

Re: Kombinovaný konektor sluchátka+mikrofon

Příspěvek od Ryck »

wow, o tom sem jeste neslysel ;D
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
elipsoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od elipsoid »

Hm, doufal jsem v jinou odpověď :)
INTEL Core i5-750 Quad-Core - 2,66GHz (95W) | 4GB (KIT 2x2GB) DDR3 1333MHz CL9 | GIGABYTE P55M-UD2 - P55
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

jj, je mi jasny, ale nedalo mi to nereagovat kdyz sem cumel :o :o :o :o , jak sem to videl ;D
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

ja myslim ze v GME jsem neco podobnyho videl, eni to az takovej zazrak, pokud nemaji vlastni velikost jednotlivych kontaktu
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

viz vyse...4 pin Jack se prodava v GME jak 2.5mm tak 3.5mm pak uz je to jen otazka ubastlit redukci treba na 2*3.5mm jack samici pro pripojeni normalniho headsetu :)
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
elipsoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od elipsoid »

Díky za tip, konektor jsem našel.
Bohužel na bastlení jsem levej, nedisponuju ani pájkou a nemám žádný kamarády na FELu :)
Nedá se to někde nechat udělat?
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

nejakyho kamarada s pajkou nemas? mozna by ti to nekde udelali....treba v nejaky maly opravne kde davaj dohromady stary kazetaky apod, s nima se vetsinou da dohodnout a nejsou drahy

/nebo rekni nekomu tady na foru :)
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
elipsoid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od elipsoid »

Kamaráda s pájkou bohužel nemám... Zkusim se mrknout do nějaký opravny, jestli to tu ještě existuje, nerad bych s tím někoho otravoval tady. Díky.
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

to v Praze nemas fakt kamarada s pajkou? to tady v Ove ji ma fakt kazdej druhej, ja, kamos co ji skoro nepouziva, moje babka ma dokonce taky starou trafopajku :)

E// jinak pokud teda tady najdes nejakeho kuraka z prahy ktery disponuje pajkou, tak si myslim ze sa cigara ti to klidne udela :D
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“