-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Re: -=World of Warcraft=-
Nebýt těch healů, tak by to nebyl problém, ale dmg máme stejný (má lepší burst, staršně rychle mi spadne hp dolu) a když ho skoro dávám, tak jenom vidím zeleně nad ním 800, 750, 800, 2800 a se v loji. Z 30% na 80 během několika vteřin. Mužu jenom doufat, že budu mít instant execute a critnu za 5000+ A to se mi povedel málo kdy, x-krát dodge, parry, není rage, není nic.
Edit mě taky ještě skoro nikdo nedal, na tohle nejsem zvykly aby mě kempil stejny lvl. Dám priesta, holy/shadow, palata, jinyho warra, huntera, druida feral (boomking je většinou trochu problém, ale jde to), locka, jenom magum se vyhybam kvuli CC. Ale DK me pekně ser**
Edit mě taky ještě skoro nikdo nedal, na tohle nejsem zvykly aby mě kempil stejny lvl. Dám priesta, holy/shadow, palata, jinyho warra, huntera, druida feral (boomking je většinou trochu problém, ale jde to), locka, jenom magum se vyhybam kvuli CC. Ale DK me pekně ser**
- Revealman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Však se neboj, DK bude nerfed. Co jsem tak já mohl pozorovat, za mage s nimi nemám moc problém, jsem frost. Za retri paláta ten boj většinou trvá delší dobu, občas musím hoj+heal, zatím jsem se s DK setkal 3x (na paladinovi) s tím, že 2x jsem si ho dal, jednou on mě a pak jednou se ke konci připletli další dva alíci a to moc nebudu počítat
- pokaždé to byl blood spec. To bylo world pvp, v BG jsem od datadisku prakticky nebyl, vůbec nemám čas. Taky se těším na arény... Team dvou blood DK, nebo duo s paladinem, rogunou (ty jsou teď trochu horší, ale stejně)... To bude výzva.
Doufám, že se Blizz vzpamatuje a trochu DK v tom patchi 17. srovnají. Btw jsi asi první warr, který po patchi prohlašuje, že si dává (retri) paláty. Protože no offence, ale warra si dá retridin k snídani se zavřenýma očima
.
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Jo, jestli byl retri to nevim. Moc palatu sem nepotkal, ale spoleham na kvalitni stary PVP gear, takže takovi ti v lvlcim gearu si me moc nedavaji, bo nekritujou. Ale ja často začinám duely po tom, co dobiju moba ale nedam execute a schovam si rage a odjišteny ability. To se pak težko něco dělá, když první co ode me schyta je stun a execute za 5000, oni to nečekaji, všichni jsou zvyklí, že si musí dávat pozor jsou-li pod 20%, pak bublí. Ten priest se asi taky divil, že dostal ranu za 52% HP. Jo, to je fajn věc, ale musí to kua procnout ve spravnou chvili. Oni mají +/- stejný dmg jako já, ikdyž mají lepší burts, ale když to přežiješ to máš šanci, hlavně mít na něm rend a MS. On když se chce healnout, tak nemůže bojovat, což se nedá říct o DK. Btw. Du hledat nějakyho palata. 
- Vodnik
- Začátečník

-
Možná by bylo si dobře uvědomit, že pro každou classu existuje jiná, která ji při stejném vybavení a skillu spolehlivě dá, dlouhodobě není žádná tak OP, že by dala každého. Takže pokud jsi teď narazil u DK neznamená, že jiná class nedá DK s prstem v ... no řekněme v nose
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Butch
- Středně pokročilý

NemyslMr. Dirk píše: Protože Blood specializace je určena na tankování.
Blood je primarne na dps s tim ze je mozne v ni i tankovat, ale vyzaduje to dobreho healera a hlavne dobry equip a samozrejme taky par bodiku ve Frost stromu.
Na tankovani u DK je primarne Frost specka.
Na AOE tankovani pak Unholy.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Je to možné, osobně za DK nehraju ( jenom jako občasný alt ), ale nikdy sem neviděl tankovat ve Frost nebo Unholy specu. U nás v guildu to zkoušeli a došli na to že při stejném složení skupiny je healer schopný udržet DK na bossesch jenom v blood specializaci. Osobně to ale ověřené nemám.Butch píše:Blood je primarne na dps s tim ze je mozne v ni i tankovat, ale vyzaduje to dobreho healera a hlavne dobry equip a samozrejme taky par bodiku ve Frost stromu.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- Skeeter
- Začátečník

Mr. Dirk > teda ja nevim, ale ja zase nikdy nevidel tankovat DK v cemkoliv jinym nez v frost specu
Dneska sem sel s jednim DK hero UK a byl to blood spec. Jakmile nam jednou hebnul tank tak tenhle Dk umrel asi na tri mozna ctyri rany. Je to neco jako u palatu. Retri palat na tom bude stejne....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Vodny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak a jsem tu zase s další blbou otázkou
Jsem Warrior na 73lvl fakt bych se rád podíval do všech těch dungeonu ale jako Arms/Fury mi to přijde že nemám šanci páč všichni chtěj protecta. Už jsem párkrá byl v nových dungeonech(Notherland) ale nikdy jsem ho nedošel. Měl jsem smůlu na skupinu nebo to vždy byla moje chyba že nejsem protect a neudržim prostě vždy na sobě všechny ty příšerky. Příjde mi to skoro nemožný. Nalše jsem v protect stromu talentů jednu dovednost "Vigilance" která by mi mohla trochu pomoct to zvládnou. Pokud je tu nějaký protect warrior napiš mi sem prosim nějákou zkušenost jak na to. Nebaví mě když mě pořád fakujou za to že nedržim agro atp. fakt se snažim všechny příšerky drže ale prostě mi kolikrát v tom chaosu nějáká uteče. A taky mě zajímá jestli má protect warr šanci při PVP boji.
Diky
Edit:
KLIK
Jsem Warrior na 73lvl fakt bych se rád podíval do všech těch dungeonu ale jako Arms/Fury mi to přijde že nemám šanci páč všichni chtěj protecta. Už jsem párkrá byl v nových dungeonech(Notherland) ale nikdy jsem ho nedošel. Měl jsem smůlu na skupinu nebo to vždy byla moje chyba že nejsem protect a neudržim prostě vždy na sobě všechny ty příšerky. Příjde mi to skoro nemožný. Nalše jsem v protect stromu talentů jednu dovednost "Vigilance" která by mi mohla trochu pomoct to zvládnou. Pokud je tu nějaký protect warrior napiš mi sem prosim nějákou zkušenost jak na to. Nebaví mě když mě pořád fakujou za to že nedržim agro atp. fakt se snažim všechny příšerky drže ale prostě mi kolikrát v tom chaosu nějáká uteče. A taky mě zajímá jestli má protect warr šanci při PVP boji.
Diky
Edit:
KLIK
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100
Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100
Pomocník při práci:
- Skeeter
- Začátečník

Vodny > mno na pvp je prot war dobrej tak maximalne na drzeni vlajky nebo tankovani bosse v AV...Na klasicky pvp ne, sice te maloco zabije, ale ty zase nezabijes vubec nic...
Jinak ja wara nikdy nehral tak ti s talentama neporadim, ale i tak si myslim, ze dps war je velice slusny dps + muze v pohode offtankovat...Pokud chces chodit instance tak si holt musis poskladat grupu a mit tam nejakyho tanka (prot wara, feral druida nebo prot palata) pak bys nemel mit problem jit cokoliv jako dps....
Jinak ja wara nikdy nehral tak ti s talentama neporadim, ale i tak si myslim, ze dps war je velice slusny dps + muze v pohode offtankovat...Pokud chces chodit instance tak si holt musis poskladat grupu a mit tam nejakyho tanka (prot wara, feral druida nebo prot palata) pak bys nemel mit problem jit cokoliv jako dps....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Jak napsal Skeeter, buď dáš do kupy grupu, kde pudeš jako DPS a tím pádem bude tank někdo jiný, nebo holt budeš muset být protec. Zkoušel jsem to jako arms a je to o hubu. Talenty OK, ale pro 79 lvl, takže pokud budeš chtít ubrat, tak zatim nedavej Safeguard a Iron Will.
Co se hraní týká, poznáš znatelný rozdíl v protec stromu. To jde skoro samo, dáš Charge, pak Thunder Clap, Shockweave a pak jenom valíš devastate do moba, sem tam prohodíš (používal jsem tab a každýmu jednou devastave, ale bacha na CC!) Jenom sledovat případné prchající moby a kdyžtak je tauntnout. Samozřejmě mlátit štítem co to dá a používat Revenge na stun. Tak může použít na jednoho moba Concussion Blow, stunout ho, nabrat agroo na druhyho (hlavní cíl, co jde dolů jako první) a než vyprší 5 sec stun tak se vrátit. Ten 1. cíl už ti neuteče a druhý potom taky ne. Tohle je dobry na dva moby, jinak musíš jak sem říkal, kombinovat s Thunder Clap, Shockweave, popř. nouzovka aoe taunt. No a sing cil je snad jasny, devastate na 5 sunderu a když to jde, tak revenge, shield slam. Je-li nějaký tužší tak disarm, a použí block, popř. shield wall. A když bojujete s casterema tak reflect. Hodně dobrá věc.
Jinak lvlit se s protec dá fakt dobře, už to není taková hrůza a pvp s tím celkem jde, casteři odpálí sami sebe, roguny tě neupižlí, stejně jako feral druidi. Dáš block a budeš stunovat a sunderovat a critovat šítem za 2k. Trvá to dlouho, dost dlouho ale pvpit se s tím dá, ale arms to asi nepřekoná, už jenom kvůli Mortal Striku.
Co se hraní týká, poznáš znatelný rozdíl v protec stromu. To jde skoro samo, dáš Charge, pak Thunder Clap, Shockweave a pak jenom valíš devastate do moba, sem tam prohodíš (používal jsem tab a každýmu jednou devastave, ale bacha na CC!) Jenom sledovat případné prchající moby a kdyžtak je tauntnout. Samozřejmě mlátit štítem co to dá a používat Revenge na stun. Tak může použít na jednoho moba Concussion Blow, stunout ho, nabrat agroo na druhyho (hlavní cíl, co jde dolů jako první) a než vyprší 5 sec stun tak se vrátit. Ten 1. cíl už ti neuteče a druhý potom taky ne. Tohle je dobry na dva moby, jinak musíš jak sem říkal, kombinovat s Thunder Clap, Shockweave, popř. nouzovka aoe taunt. No a sing cil je snad jasny, devastate na 5 sunderu a když to jde, tak revenge, shield slam. Je-li nějaký tužší tak disarm, a použí block, popř. shield wall. A když bojujete s casterema tak reflect. Hodně dobrá věc.
Jinak lvlit se s protec dá fakt dobře, už to není taková hrůza a pvp s tím celkem jde, casteři odpálí sami sebe, roguny tě neupižlí, stejně jako feral druidi. Dáš block a budeš stunovat a sunderovat a critovat šítem za 2k. Trvá to dlouho, dost dlouho ale pvpit se s tím dá, ale arms to asi nepřekoná, už jenom kvůli Mortal Striku.
- Vodny
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To: PzKpfw VI Tiger
Tak to je vyčerpávající odpověď za kterou fakt děkuju! Můžeš mi pls vysvětlit jak pracuje ten reflection? jestli jsem to dobře pochopil tak když na mě někdo něco vykouzlí tak se mu to vrátí? Já klidně budu protect a lezou mi krkem ty s prominutím idioti co čekaj až začnu s něčím bojovat a pak mě kilnou s arms mam občas šanci ale bojim se že s protektem bych už šanci neměl a pořád bych umíral. Vždy když mě někdo takhle killne tak zuřim a řikám že zabiju všechno co potkám i kdyby to bylo o 30lvl níž ale pak to ze mě vyprchá a zase nic nezabíjim. Přijdu si že to mám jak Warr s rage:-D když mě kilnou 100 za 3min zase 0
Asi bych už neměl hrát. Zkusim si ty protect talenty jak s tim půjde questit a podle toho se rozhodnu jestli vrátim Arms nebo nechám Protect. Jediný co mě mrzí je to že budu muset odložit svůj StormHerald za kterej jsem vyvalil mrtě vaty.
Tak to je vyčerpávající odpověď za kterou fakt děkuju! Můžeš mi pls vysvětlit jak pracuje ten reflection? jestli jsem to dobře pochopil tak když na mě někdo něco vykouzlí tak se mu to vrátí? Já klidně budu protect a lezou mi krkem ty s prominutím idioti co čekaj až začnu s něčím bojovat a pak mě kilnou s arms mam občas šanci ale bojim se že s protektem bych už šanci neměl a pořád bych umíral. Vždy když mě někdo takhle killne tak zuřim a řikám že zabiju všechno co potkám i kdyby to bylo o 30lvl níž ale pak to ze mě vyprchá a zase nic nezabíjim. Přijdu si že to mám jak Warr s rage:-D když mě kilnou 100 za 3min zase 0
PC pro zábavu:
Pomocník při práci:
Pomocník při práci:
- LOVIT
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no jit do protu jen kvuli lidem ze mrmlaj v dungach? fakt ne. Prot uz neni co byl celkem v poho se s nim da grindit, ale zase chce to mit na to gear, urcite je blbost jen kvuli pugum specovat prot, to jen ze vetsina deticek na dt sou lamy a jak nevidi ze si prot tak to svalej na tebe(stejne tak jako me lamicky nechtej jako healera protoze sem balance druid pritom mam vyzkouseni ze to v pohode jde i kdyz kamos mag kravil
). Tankovani je easy stejne jako cokoliv jinyho ve wow, jen proste musis byt party leader no a pokud nekdo prasi do targetu do keryho nema (zaklad uspechu jsou znacky lebka kill, mesicek nebo krizek sheep, sap a jinej CC) nechat dotycnyho na pohodu hebnout on si to priste rozmysli a kdyz ne priste tak po dvou smrtich urcite, zasadni problem je snad jen to ze ti chybi defiance(+15% threatu) a jeste ten shockwave coz je celkem imba vec, ale tankovat se da ve vsem jen staci mit nejaky veci do +def slusnej stit 1h a pohoda, urcite na normaly nema cenu specovat prot, tankovat se da v pohode v arms i fury, jen proste ti musi nechat vic casu na aggro gain, charge do mobu, hodis demo shout, thunderclap abys spalil rage, prepnes se do defu a hodis si na target co se jede sundery, mezi tim nakladas cleavy a kdyz mas cas a rage tak an kazdej target tak 2 sundery a pokud nebudou kravit nestahnou to z tebe.
Spell reflect funguje tak ze kdyz vidis ze na tebe mob nebo nekdo casti, tak si pockas do chvile nez mu ten cast skoro dojede a hodis si reflect a na nejakejch 5? s reflectujes vse co do tebe de.
Zaklad uspechu pri tankovani je znat instanci, znackovat targety a urcit si pevny poradi v jakym se pojedou, jestli mas v grupe kreteny kery preagrovavaj, nech je parkrat hebnout pak se uklidni, nejaky extra tankovaci zkusenosti nemam, ale heraky, kara, nejaky ty 25Ky mam zasebou s druidem i warem
Spell reflect funguje tak ze kdyz vidis ze na tebe mob nebo nekdo casti, tak si pockas do chvile nez mu ten cast skoro dojede a hodis si reflect a na nejakejch 5? s reflectujes vse co do tebe de.
Zaklad uspechu pri tankovani je znat instanci, znackovat targety a urcit si pevny poradi v jakym se pojedou, jestli mas v grupe kreteny kery preagrovavaj, nech je parkrat hebnout pak se uklidni, nejaky extra tankovaci zkusenosti nemam, ale heraky, kara, nejaky ty 25Ky mam zasebou s druidem i warem
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
- Skeeter
- Začátečník

LOVIT > jak jsem si cetl tvuj prispevek tak jsem si vzpomel, ze uz jsem marky na mobech nevidel ani nepamatuju....Naposledy v SWP na tech velkejch packach. Normalni 5man instance jedem vetsinou stylem, ze tank nabere vsechno a pak se to uaocekuje
coz me desne tesi pac jako Shadow priest mam konecne plosnak 
- Vodnik
- Začátečník

-
2Skeeter: na heroic bych vás chtěl s tímhle přístupem vidět
Nejlépe u mobů co nejdou tauntovat a že jich tam je
Jinak tankovat normální instance se dá i jako Arms, heroic ani omylem. A i jednoduché raidy typu Naxx chtějí u tanka celkem skill, jinak je wipefest zaručen
Jinak tankovat normální instance se dá i jako Arms, heroic ani omylem. A i jednoduché raidy typu Naxx chtějí u tanka celkem skill, jinak je wipefest zaručen
vss Vodnik DrC+ (kp)
- Skeeter
- Začátečník

Vodnik > ted chodime HC kazdej den
a vetsinou to takhle dopadne
dulezity je nezacit s AoE moc brzo
Ale mame vybornyho druid tanka a defakto je nemozny ho overagrnout...Treba vcera hero HoL a HoS s grupou druid tank, retri palat, blood DK, shadow priest a holy palat a bylo uplne neskutecny kolik dal ten DK s retradinem dmg...
Jinak samozrejme se to nedela uplne porad, obcas to proste nejde (treba v Gundraku u gorloku tam je to pomerne zlo). Asi i zalezi co mas za tanka. Abych rekl pravdu na nejakym aoe HC runu s warem tankem jsem snad jeste nebyl, ale s druidem no problem. On ma ten Mangle ted snad na 3 nebo 4 targety najednou coz je fakt dobry, zvlast kdyz ten uz skoro nepotkas pack po 5ti mobech...
Jinak samozrejme se to nedela uplne porad, obcas to proste nejde (treba v Gundraku u gorloku tam je to pomerne zlo). Asi i zalezi co mas za tanka. Abych rekl pravdu na nejakym aoe HC runu s warem tankem jsem snad jeste nebyl, ale s druidem no problem. On ma ten Mangle ted snad na 3 nebo 4 targety najednou coz je fakt dobry, zvlast kdyz ten uz skoro nepotkas pack po 5ti mobech...
- Vodnik
- Začátečník

-
Druid je v tomhle lepší, ale i tak jak hodím pár seedů tak mám pack na sobě. Což je pro mě jako jedinýho hadráka v partě obvykle celkem fatální
vss Vodnik DrC+ (kp)
- MYTH
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Warriors
* Bloodthirst: Charges have been decreased to 3, but the effect has been raised to 1% per charge.
* Fury: Bloodsurge: Now has a chance to trigger from any hit with Heroic Strike, Bloodthirst, or Whirlwind.
* Fury:Titan's Grip: The hit chance penalty has been removed.
* Taunt: Range increased to 30 yards.
zbytek na mmo-champion.com
* Bloodthirst: Charges have been decreased to 3, but the effect has been raised to 1% per charge.
* Fury: Bloodsurge: Now has a chance to trigger from any hit with Heroic Strike, Bloodthirst, or Whirlwind.
* Fury:Titan's Grip: The hit chance penalty has been removed.
* Taunt: Range increased to 30 yards.
zbytek na mmo-champion.com
- Wiruz
- Pokročilý

no jedu protect warra uz od lvl 30, a jeste jsem nemel duvod respecovat. Je teda fakt ze s nim jedu jen pve ale po patchy s novejma talentama s nim jde krasne i levelovat. Mam maina maga, ale musim rict ze s warrem me to bavi vic, nemusim porad sedet a chlastat. Kdyz si beru targety po jednom, tak mi nic nedelaj, jindy si zase vemu 5-8mobu a postupne je killnu pak bandage a bezim dal. No a v instancich uplna pohodicka. Charge, thunder clap, shockwawe, taunt primarniho targetu a pak uz jen tocim thunder clap a cleave + devastate na hlavni target a muzou jet i aoe. Je teda fakt ze ho mam zatim jen na 74ce, ale da se to uplne fpoho. A kdyz nahodou je nekdo lama, a jede casto do jineho targetu nez by mel, tak mu hodim vigilanci a klidne mu jeho target tauntnu. Ale pak dostane zjeba.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No a u Death Knighta se ani nemusíš bandage
Včera jsem sundal solo Fel Reavera na LV72
Včera jsem sundal solo Fel Reavera na LV72
- MYTH
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja jedu zase fury od zacatku a premyslim o respec na protect.Bojim se hlavne toho ,ze se mi bude o hodne pomaleji killovat.Zatim mam jen lvl 57 tak se rozmyslim podle TG na 60.Ted to zatim jde pokud zabijim moby na stejnem lvl tak bandaze ani nemusim pouzivat.Pokud naberu vic mobu tak dam demo shout,ww,dw a na pulce hp si dam stit a zbytek umlatim v def stance.
Build mam tenhle sice je tam par nedomyslenych veci ,ale jinak se s nim hraje dobre
Build mam tenhle sice je tam par nedomyslenych veci ,ale jinak se s nim hraje dobre