Gainward GF 7600GT - ztrata signalu

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Eliii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Gainward GF 7600GT - ztrata signalu

Příspěvek od Eliii »

Zdravim mam GK : Gainward 7600 gt (pasivni chlazeni) pci-e,256 ddr3 koupil jsem ji od kamose (mel ji asi 1rok) a mam ji asi rok a neco, nikdy s ni nebyly problemy az asi pred 4 dny se mi objevila graficka chyba v aplikaci (qip-kyticky tam byly, ale nezobrazily se u nich jmena) a pak z niceho nic se zcela zacal vypinat a zapinat monitor asi ve vterinovych intervalech, jako kdyz z karty nejde signal.Pc jsem resetnul a v poho.Vcera se mi stalo to same, kdyz jsem resetnul PC tak pri nabehu do windows (na plochu) se monitor vypnul uplne, ale pc bezelo.myslel jsem ze je to teplotou tak jsem na zebra pasivu primontoval na zkousku vetracek a nechal jsem otevreny case.Pote se mi stalo to same zase se monitor vypnul, ale pc bezelo, karta byla studena.Kdyz uz po 4 restartu pc najelo,stahl jsem program na testovani stability GK (Video kart stability test) a hned po 20 vterinach se zase v intervalech vypinal/zapinal monitor.Kartu jsem vytahl a dal ji ke kamosovi testovali jsme to tim programem a jelo to asi hodinu a v poho (bez zapleho vetracku a nebyla ani moc horka), ja v mem pc testoval jeho kartu a taky zadny problemy.
Zkousel jsem preinstalovat qip, ten za pad asi nemohl a ovladace (dal jsem tam nejnovejsi od Nvidie).Monitorem to asi nebude, ten je v poho
Ted zatim karta jde, fungovaly i hry, ale nemuzu si byt jisty kdy to zas vypadne.
Nevite kde je problem ???? Dekuji za rady....
zdroj 300w, windows Xp sp2 ale nikdy to neblblo....

//Krteq - přesun do správné sekce
Intel Pentium 4 3GHz,ASUS PGD1-VM,
2048 DDR Ram,HDD:80 GB Seagate Barracuda SATA,250 GB Seagate Barracuda SATA 2,
NVIDIA Gainward 7600GT,monitor PHILIPS 107T60....
Sheep-Master
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Gainward 7600 gt (pasivni chlazeni) problemy-ztrata signalu?

Příspěvek od Sheep-Master »

mno skuste si s kámošem vyměnit ty grafiky na dýl. když rok jela v pohodě a zničeho nic začně dělat problémy tak pude asi do kytek.
monitorem to fakt být nemůže?
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN

Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
Erathian13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Erathian13 »

Švagr má podobný problém,Samsung se mu vypíná přesně jako tobě.Když ho necháme odpočinout,tak zase nějakou dobu v pohodě jede.Dneska jsem si řekl,že zjistím zda je to monitor nebo karta :) Tak uvidíme.Jinak tam má nějakou postarší ATInu.Shodou okolností také s pasivem,tak uvidíme.Potom napíšu kde byl zakopaný pes :wink:
Erathian13
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Erathian13 »

Tak jsem vyměnil kabely a monitor si vzal ke svému PC.Zpočátku v pořádku,ale po nějaké době se začal vypínat,takže bohužel,chyba bude v něm :(
Eliii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eliii »

Tak mi to dnes asi po 4 zase zaclo blbnout, predtim v poho.Pujcil jsem si od kamose monitor a na tom jeho to delalo to samy, takze to asi bude grafikou, mozna i ovladacema, zkusim najit nejaky jiny
Eliii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eliii »

Tak karta je asi v hajzlu, zkouseli jsme to v kamosovo pc a taky to tam uz blblo...uz i v biosu to kurvilo obrazovku
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“