Problém Flash disk

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
falcao
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problém Flash disk

Příspěvek od falcao »

Mám flash disk 1gb a omylem jsem ho zapomněl správně vyndat z pc.Ted ho pc sice načte,ale když ho chci otevřít tak to nejde.Píšete to hlášku "vložtë disk do jednotky..."Zkoušel jsem ho formátovat,dát do jiného pc,ale píše to stále tu samou hlášku.
Prosím moc o radu,díky.
Ryck
Začátečník
Začátečník

Re: Problém Flash disk

Příspěvek od Ryck »

mel jsem podobny problem a pomohlo, kdyz sem restaroval pc se zastrcenim flash a pak jelo, za pokus nic nedas...
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
falcao
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od falcao »

zkoušel jsem-bohužel nepomohlo
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

tak uz asi odesel do vecnzch lovist :arrow: mozna ti tady nekdo poradi programek, co z nej vytahne info :wink:
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“