blokovani pristupu na net + router

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
stoo(dk)
Nováček
Nováček

blokovani pristupu na net + router

Příspěvek od stoo(dk) »

ahoj,
mam problem s pripojenim na net pres wifi.a aji pres kabel to nejde.co se tyce te wifi,tak se normalne pripojim na router (jakykoliv) ,ale to je tak vse.a kdyz zadam web page,tak jako kdybych byl nepripojenej.internet jde.mame i druhy laptop na kterem tohle pisu :)
co me jeste docela zarazi je to,ze se nemuzu prihlasit ani na ´options´ toho routeru.pripojenej jsem,sila signalu vynikajici,ale proste to nejde.jako by neco blokovalo pristup na net.ale je to zvlastni,pac jsem kvuly toho uz dvakrat preinstaloval wokna.

doufam,ze mi kapku poradite.....uz fakt nevim co s tim.vubec nic jsem nenastavoval.vse by melo byt v poradku :(
mel jsem aji pres noc castecne rozebrany laptop s domenim,ze to bude chvilkova zalezitost.
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: blokovani pristupu na net + router

Příspěvek od LiveBomb »

Mas pridelenou spravnou IP ? nebo mas dobre branu a dns??
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“