GTA 4 - o hře jako takové

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: GTA 4 - o hře jako takové

Příspěvek od Baneshee »

Mam skoro stejnou sestavu, jen hraju na Win XP. Jede to bez problemu. 1680x1050, medium/medium, akorat soupatka mam stazeny na minimum (1/1/30/0). Vetsinu casu to jde 25-35FPS (v benchmarku cca 39), pod 20 to jde jen nekdy v MP.
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
miroslav zeiner
Nováček
Nováček

Příspěvek od miroslav zeiner »

Chtěl jsem se jenom zeptat proč mi nefunguje auto save při stlačení F2 mi to napíše že je auto save OFF přitom je v menu ON .
Athlon 64 x2 5000+BE. @ 3.1Ghz MB:AC Freezer 64 Pro .MB:Gigabyte MA790X-DS4. RAM:A-DATA 2GB ram @ 860Mhz cl5 , VGA: ATI Sapphire 3870 512MB ,HDD: Seagate Barracuda 7200 250 GB SATA2, PSU:Fortron Blue Storm 2 400W
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

zdarec...prosim vas jak presne si mam zavolat taxika? Ja mackam pismeno "E" ale nechce mi nidky azstavit kdyz porjizdi...mackam to vubec dobre nebo ja kan to?! :D
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Ak si si to neprenestavil na niečo iné tak je to tlačítko "E", ale treba počkať na prázdny taxík a potom nastúpiť pomocou "F" (treba dlhšie podržať). Ďalšia možnosť je zavolať si taxíka od Romana.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Jde samozřejmě nastoupit i do plného taxíku. Vlezeš mu do cesty, tím ho zastavíš. Držíš "F" dokud nenastoupí a nevyhodí lidi vzadu :)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Frostys píše:Jde samozřejmě nastoupit i do plného taxíku. Vlezeš mu do cesty, tím ho zastavíš. Držíš "F" dokud nenastoupí a nevyhodí lidi vzadu :)

azstavim taxik zmacknu F a drzim ho a stejne jde k ridici a vyhodiho....kdyz drzim E tak taky nic nedela......nemuze me to ajkoby hra nejakn naucit protoze sem teprve na zacatku a pomohl sem ted bratranci na hristi kdyz ho tam nejaky idioti mlatili :D
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Walker píše:
Frostys píše:Jde samozřejmě nastoupit i do plného taxíku. Vlezeš mu do cesty, tím ho zastavíš. Držíš "F" dokud nenastoupí a nevyhodí lidi vzadu :)

azstavim taxik zmacknu F a drzim ho a stejne jde k ridici a vyhodiho....kdyz drzim E tak taky nic nedela......nemuze me to ajkoby hra nejakn naucit protoze sem teprve na zacatku a pomohl sem ted bratranci na hristi kdyz ho tam nejaky idioti mlatili :D
Někdy se mi to taky nepovede hned napoprvé, ale když mačkám "E", tak Niko na taxík řve ať zastaví i když je plný mám dojem, a pak proste příjdeš k zadním dveřím a držíš F... kdyžtak odpoledne vyzkoušim, jestli tady nemelu blbosti :-D
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Brišo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Brišo »

Inak trochu blbe je to, že ked si kupim napr. uzik za 1200dolarov a vystrielam všetky náboje tak Niko ho jednoducho zahodi a možem si ho kúpiť znova, a penazi na rozhadzovanie nemam
LaCKY
Nováček
Nováček

Příspěvek od LaCKY »

Walker píše:

Ide to az po jednej misi kde budes muset pouzit taxik, ale uz si nepamatam pre koho to bolo - niekde na zaciatku hry tusim pre Vlada
CPU: E5200 2500@3330 Vcore:1,28 real, MB: ASUS P5K/EPU, RAM: KINGSTON 2*2048 800 CL 5-5-5-15 Vddr:1.82v VGA: Sapphire HD4870 512MB GDDR5 CPU COOLER: AC Freezer Pro7 CASE: CoolerMaster Elite 330K PSU: Seasonic SS-500ET
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Brišo píše:Inak trochu blbe je to, že ked si kupim napr. uzik za 1200dolarov a vystrielam všetky náboje tak Niko ho jednoducho zahodi a možem si ho kúpiť znova, a penazi na rozhadzovanie nemam
Jn, toho už jsem si taky všiml :) Aspoň, že už nemizí všechny zbraně po tom, co se zabiješ... To bych byl bez peněz pořád :)
A co vadí ještě mě je to, jak pořád všichni otravují, že bych chtěli někam na šipky atd... Kdyby to aspoň nebyla taková nuda...
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
Keanu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keanu »

Udělal někdo v poslední misi ten let s vrtulníkem? :sad: Podle mě to R* s obtížností přehnali.. buď spadnu do vody nebo mě sestřelí.. nějaký rady? tu misi hraju už minimálně po 10 :( :shock:
GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Stalo sa vám už niekedy, že noc si strávite zabíjaním Bezdomovcov na pláži (ako vždy :D ) a pritom okolo mna prefrčia traja typci na Huntley Sport a v pohode si driftuju okolo bezdmovcov. To Liberty City ešte ukrývá vela tajomstiev :roll:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

x_xxRICKxx_x píše:To Liberty City ešte ukrývá vela tajomstiev :roll:
Tak to určite, celú hru nevidím ani jedného Infernusa, iba v jednej z posledných misí ho dostanete darom - ako odmenu. Tak si poviem, idem sa previezť s najlepším autom, prídem na jednu ulicu a tam ich je 11. Imba, viď. screen :lol:

Obrázek
.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

super :lol: to AI dopravy je zaujimave. Raz ziadne auto a potom na dialnici za sebou 20 taxikov alebo v meste na krizovatke z kazdej strany prichadza 5 Mamoothov ...
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
Keanu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keanu »

Mno když si všimnete.. když jedete v nějakym speciálnim autě... tak najednou to aute začne všude jezdit.. ale jakmile s nim přestanete jezdit tak na ulici nepotkáte ani jedno :) :-D
GPU:MSI Nx8800Gts 320mb HD OC edition,CPU:Intel C2D e8200,Paměti:Corsair 2048Mb DDR2,Case:Thermaltake VI1000BNS M9 černá,MB:Gigabyte P35 DS3,Zdroj Fortron 500w, a na boku si sedí Airen RedWings,Vepředu je Aerocool Turbine 3000, CPU cooled Zalman CNPS 7500 Al-cu led
mixky
Nováček
Nováček

Příspěvek od mixky »

miroslav zeiner píše:Chtěl jsem se jenom zeptat proč mi nefunguje auto save při stlačení F2 mi to napíše že je auto save OFF přitom je v menu ON .
F2 neni na autosave ale na ulozeni poslednich 30 sekund jako videa do video editoru :)
hypnotic666
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od hypnotic666 »

Keanu píše:Mno když si všimnete.. když jedete v nějakym speciálnim autě... tak najednou to aute začne všude jezdit.. ale jakmile s nim přestanete jezdit tak na ulici nepotkáte ani jedno :) :-D
tjn, ale tohle už bylo i v předchozích gta :) Taky jsem byl strašně rád, že jsem dostal nějaký unikátní auto a když jsem se v něm vezl, tak ho měl každý druhý... Řek bych, že to tak je proto, aby sis mohl vzít druhý, když to svoje rozmlátíš :)
PC: Intel i7-7700K | ASUS PRIME Z270-K | Kingston 16GB KIT DDR4 2400MHz CL15 HyperX Fury Black Series | MSI GTX 1070 GAMING X 8G | Corsair RM650x | AOC 24", 144Hz | Windows 10 64bit

Arguing on the Internet is like running at the Olympic Games for mentally challenged.Even if you win, you stay retarded.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Ale trochu to ruší reálnosť hry ...
Keanu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keanu »

Tak GTA IV dohráno :) .. Můžu říct že takhle náramně sem se nebavil hodně dlouho :)
Jinak lituju toho kdo psal ty titulky ptze maj takejch 15-20 minut :o :-D
fonsii
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fonsii »

A je tady v tom GTA venkov a lesy jako v San Andreas?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“