Live for Speed S2 - alpha FULL

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Pokud mas S2 a chces S3 tak jen 11. :)
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Live for Speed S2 - alpha FULL

Příspěvek od Woyta »

Devs nam chystaji vanocni darek. VW Scirocco.
http://www.czechlfs.net/view.php?cisloclanku=2008080003
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

VW Scirocco bude vypusteno behem tohoto tydne. Test patche prozatim bez VWS.

serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

aspon bude na servrech ctra trochu zivo zase
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

To je super, mam rad realny auto, proto u me vede rfactor. Skoda ze neni lfs stejne modifikovatelny jak rfactor. Jezdeni ve vymyslenejch autech a tratich neni uplne ono.
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

RAC - realne
MRT - realne
FBM - realne
BF1 - realne

Dalsi auta nepokrite kopiruji skutecnost.

LX - Lotus 7
UF - Mini Cooper
XRT - Nissan Starion
XRG - Toyota Corrola AE86
FXO - Honda Civic Coupe
RB4 - Toyota Supra + Subaru Impreza
FZ50 - Porsche 911 996 + Ferrari 360 (?)
atd.

Licence nejsou vse. Nekdy je lepsi nerealny auto nez aby do toho kecala fabrika. Diky VW mame nove ABS. (v test patchich)
RF stoji a pada na modech. Nektere jsou dobre ale auta "stoji na vode". Je to jen odhad. Par cisel v tabulce. Auta ktera maji v LFS licenci jsou porovnana se skutecnymi. VWS se ma chovat pry velmi podobne jako ve skutecnosti.
A co je na vymyslenejch tratich spatneho? Blackwood je krasna trat. Na realne trati jsem nebyl tak je mi jedno kde jezdim.
RF by tyhle trate a auta bez obchazeni licenci pomoci modu nemel.
LFS ma taky sve chyby. Napriklad lenost vsech 3 vyvojaru v posledni dobe.
VWS je za pul roku malo.

A bohuzel spatna zprava. Test patche ukazali hodne chyb, takze VWS nebude vypusteno podle planu behem tohoto tydne ale zrejme na zacatku roku.
A co je pro mnohe z nas sklamani je velmi omezene nastavovani auta. K tomu elektronicky mozek ktery vam do toho bude kecat.
http://www.youtube.com/watch?v=rsYGl5fK93Q

PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Tak to, že není scirocco mi zrovna nevadí, mi stačí FZR 8-)
Jinak to, že tam nejsou skutečny auta a tratě mi nevadí, furt je to hodně dobry simulator kde mám dobry pocit z auta, které řídím. Ale Blackwood je jedna z nejdebilnějších. :lol: A to poslední co mi na LFS vadí, jsou liní vývojáři. Je tam spousta jiných "věcí".
//Edit, tak právě jsem s LFS asi seknul
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

?
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Sinpa píše:?
Co?

Tak pokud není Scirocco udělaný jako závodní speciál, ale jako "obyčejný" auto, tak je celkem logicky, že má omezeny setup, ale ten elektronicky mozek, jak si to nazval, si nedokážu představit.
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Refining and finalising the Scirocco is taking longer than expected. Although we have made good improvements recently, up to the date of the previous announcement, there were still outstanding issues that proved harder to fix than expected. This is on the mechanical side and the electronic side. We are trying to make a good simulation of the traction control systems and the stability control systems, well known to be a very good feature of VW cars.
Kontrola trakce, stabilizacni system, novy model abs atd.

PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Jo aha, tak už i v LFS. :huh:
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

pokud povazujes koupi lfs za vyhozene penize je divne ,protoze nic lepsiho nez lfs a rfactor zatim neni a v dohlednej dobe nebude"co se tyce simulace", iracing je dobrej , ale rf a lfs da to same ne-li vice

ja fyziku nikdy extra nehodnotil ,jde me o zabavu , ale posledni dobou me uz nejak omrzelo na ctra v lfs furt vyhravat ,takze se na Scirocco tesim,budou vice narvane servry,"ctra1 se teda furt drzi je tam prumerne furt kolem 20 a vice lidi nonstop" ,vetsinou to hanej ty co maj plnou hubu fyziky ale v zavode jsou neschopny :) a tuze pomaly
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Na CTRA Taky zajdu ale spis chodim na UF -BabyR. UFR s restriktorem 45% a zavody jsou velmi vyrovnane a zabavne.

PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Hry určitě lepší není, ale mě strašně štve s kým hraju. Začal jsem samozřejmě v demu, tak jak to tam vypadá asi víte, nicméně mi to často přijde skoro stejné. To, že jsem si dělal iluze, že bude plno serverů, kde bude dost lidí (alespon 5-6 v kategorii) a bude na výběh hodně tratí mě přešlo hodně brzo. Skoro všude je dokola Blackwood, aktuálně moje oblíbení GTR - 5 serverů, Redline racing, CTRA a CD s pár lidma + 2 s jednim člověkem. No, hrával jsem na CD, to byla asi chyba, pak sem náhodou narazil na CTRA - super věc, oni střídají tratě a bývá tam docela dost lidí. O zábavu postaráno, bohuže o nervy taky.
Sice sem se prokousal z Race1 a těch malých XFG až do GT2, ale furt docela síla. I když GT2 teda na "amatéry" nemají. Jasně, každý to někdy někam nebo do někoho napálí. Ale ty excesy, to se jinak říct nedá, co sem viděl. Třeba ještě na Race1, myslím, že to byl FE Gold rev, začíná se tam takovou šikanou. A pole bylo uplně plný, já byl v prostřed. Start při nájezdu do té zatáčky se brzdí, XFG tam na max nejede. A nějaky magor co byl úplně poslední tam vpálil na max, co to dalo. Tehdy nás shrnul pět, když jsme začali řvát co to bylo. Tak odpověd, já za to nemůžů, já mám setup. Vůbec mu to předtím nejelo, tak od nějakyho prvního/druhyho vysomroval setup a myslel si, že hezky na max. Jak může být někdo tak moc blbej. A to v každým závodě někdo, být ve středu pole je sebevražda, buď na začátku a ujet nebo na konci a prokličkovat vrakoviště. To, že se téměř ignorují žluté vlajky to je taky na denním pořádku. Opět mám příklad. Už v XFR na SO Town asi. Vepředu GTR, ty nám ujely a proti mě jeden UFR. Jenomže v takové té ostré šikaně (ne ta rychlá). Jenomže jeden se v FZR v té šikaně převrátil a druhý dostal smyk a celý to blokli. Udělala se tam fronta, ja přijel za poslední FZR a zastavil, stáli všichni, čekalo se až se uklidí. A ten magor v UFR, co byl hodně pozadu, jel furt. Divál jsem se na replay a od okamžiku, kdy měl vidět žlutou vlajku stihl ještě zrychlit dobrzdit zatáčku, zrychlit a místo průjedu šikanou mě nadrtit na FZR což mě převrátilo a bylo po závodě. Budiž jim k dobru, že je prostě neodhrnuli. Taky běžná praxe, v reálu taky naprosto normální, vidět nabořeny auto nebo auto ve smyku tak to něho napálit a ještě sešlápnout plyn a zhrnout ho jak buldozerem, to neva že se převrací. Sebevražedné defensivní nebo předjížděcí manévry pominu, taky se s tim dvakrát nepárám, ale jakmile se někoho dotku, tak ho nechám. Nesnáším, když mě někdo usilovně žduchá. Řídím se heslem: Já se tě ani nedotku, ale zkus se ty dotknout mě. Dojedeš na tříkolce. Tím nemyslím umyslný crash, ale nedaruju mu ani centimetr. Toho jsou ale tuny, takovyhle šíleností.
A taky mě šte, jak se spousta lidí vzává. Závod na 7 kol, v první zatáčce vyletí, je poslední a hned do garáže a konec. Proč, taky nesnáším ztrati všechno tak rychle, ale na druhé straně je to sranda, už o nic nejde, člověk na to může tlačit a v GT2 si může krásně užít požírání jednotlivých soupeřů z nižší kategorie (jejich marná snaha mě udržet nemá chybu) a často chytnu i lidi z GT2. To je pak závod 8-) Nejsem žádný svatoušek, ale kolikrát co je to, to je moc.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“