rozmyslam nad kupov tohto modelu ma s nim niekto skusenosti, popripade je vlastnikom? co vy na to? primem aj typy na daco ine ale len 42" prosim
dakujem vam vopred za odpovede
Moderátor: maXXmilian

to je vtip? hlavně na ty DivX filmy se nedá divat ani z 5 metrů ... DVD ujde ... ale nevím, jestli jsi na té plazmě viděl něco v 720p/1080p (asi ne, to bys pak mluvil jinak).Ninjaman píše:DivX filmy, DVD...vše z těch mých 3,5m bez problémů koukatelné.

asi jsem holt náročnější na kvalitu ... ale dívat se na DVDrip filmu na plazmě... to se fakt nedá.Igoreso píše:...

Není. Psal jsem že je to "koukatelné" - což samozřejmě pro každého znamená něco jiného. Nevyhledávám tuto kvalitu, ale pokud najdu něco zašitého na disku, tak si to klidně do plazmy pustim. 720p i 1080p jsem samozřejmě už zkoukával a je jasný, že to je někde jinde. To je bez debatSmith píše:to je vtip? hlavně na ty DivX filmy se nedá divat ani z 5 metrů ... DVD ujde ... ale nevím, jestli jsi na té plazmě viděl něco v 720p/1080p (asi ne, to bys pak mluvil jinak).Ninjaman píše:DivX filmy, DVD...vše z těch mých 3,5m bez problémů koukatelné.