Legacy Jakou grafickou kartu do 5.000 vč. DPH?

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Zamčeno
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Jakou grafickou kartu do 5.000 vč. DPH?

Příspěvek od Stratos »

nakej 400W Fotron by mel stacit. Nebo je tedka v AKCI SEASONIC 500W OEM stoji kolem 1000,- DPH
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Pro dotazy a rady ohledně výběru zdroje tu mámé nákupní poradnu v sekci ostatní HW Jaký zdroj do 1500 Kč vč. DPH.

Polož svůj dotaz tam, zde se řeší jen nákup grafické karty.
Manfred5
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Manfred5 »

Ok, omlouvam se, muzes muj prispevek smazat ;-)
Cimmi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cimmi »

Zdravím,

už jsem byl rozhodnutej pro ATI, ale teď jsem se dočet na Extrahardware, že i po uvedení nových Catalistů stále přetrvávají problémy s AA ve hrách postavených na UT3 enginu. Jaké s tím máte zkušenosti, a je to tak hrozné jak to na Extrahardware video vypadá? Jak je na tom s obrazem nVidia nyní. Jsem vlastníkem N9800GT, a obraz je z 99,9% v pořádku. Občas nějaká chybka, ale u ATI to vypadá na více jak chybku. Jaký je váš názor?

http://www.extrahardware.cz/test-cataly ... y?page=0,2
MB: ASUS P8P67 B3, CPU: Intel 2500K 3,3GHz, MEM: 2x4GB GEIL 1600MHz 1,5V, GK: AMD MSI R9 280x,HDD: WD Caviar Blue 3.5" 1000GB + SSD Samsung EVO 250GB, DVD-RW: LITE-ON iHAS 124B, LCD: Benq BL 2410, PS: Corsair RM650X, Genius 2.1 SW-HF2.1 1250, Rate: A4tech X7, Key: Logitech Wave Corded, Wheel: Logitec MOMO.
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Neviem čo riešiš, píšeš že si bol rozhodnutý pre Ati ale rovno že aj vlastníš 9800GT.
Ide ti o upgrade tak asi jedine na GTX260 (slabší model nemá cenu) čo už ale do kategórie 5.000Kč nepatrí.
Cimmi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cimmi »

Sorry, jednalo se o překlep. Jak je vidět z mého podpisu jsem vlastník nV 7600GT. :sad:
MB: ASUS P8P67 B3, CPU: Intel 2500K 3,3GHz, MEM: 2x4GB GEIL 1600MHz 1,5V, GK: AMD MSI R9 280x,HDD: WD Caviar Blue 3.5" 1000GB + SSD Samsung EVO 250GB, DVD-RW: LITE-ON iHAS 124B, LCD: Benq BL 2410, PS: Corsair RM650X, Genius 2.1 SW-HF2.1 1250, Rate: A4tech X7, Key: Logitech Wave Corded, Wheel: Logitec MOMO.
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Tak potom taktiež neviem čo riešiš, do 5.000Kč si kľudne môžeš kúpiť 9800GTX+.
Manfred5
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Manfred5 »

Cimmi píše:Zdravím,

už jsem byl rozhodnutej pro ATI, ale teď jsem se dočet na Extrahardware, že i po uvedení nových Catalistů stále přetrvávají problémy s AA ve hrách postavených na UT3 enginu. Jaké s tím máte zkušenosti, a je to tak hrozné jak to na Extrahardware video vypadá? Jak je na tom s obrazem nVidia nyní. Jsem vlastníkem N9800GT, a obraz je z 99,9% v pořádku. Občas nějaká chybka, ale u ATI to vypadá na více jak chybku. Jaký je váš názor?

Toz to si nedelej ani srandu :D
No ale tak AA mi nejak moc nevadi a hry na UT enginu taky moc nehraju. No nic, zejtra si du pro Atíčko, sem zvedavej, ja starej eNvidiar :D
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

sTano11 píše:Tak potom taktiež neviem čo riešiš, do 5.000Kč si kľudne môžeš kúpiť 9800GTX+.
to uz radsi za 3000,- HD4830 a nataktovat si ji pak se te 9800GTX+ vyrovna a clovek usetri hromadu penez
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Stratos píše:
sTano11 píše:Tak potom taktiež neviem čo riešiš, do 5.000Kč si kľudne môžeš kúpiť 9800GTX+.
to uz radsi za 3000,- HD4830 a nataktovat si ji pak se te 9800GTX+ vyrovna a clovek usetri hromadu penez
to možno ale chce sa vyhnúť tomuto:
Cimmi píše:Zdravím,

Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

ZVlastni ze me AA u UT3 chodi a co sem cetl na CB jim to taky slape bez problemů. Spis zas naka fama od zelenych

//Stano - len si pripomene že ty si nemal nikdy a ani v tedy problémy s CAT keď každý áno. :roll:
Cimmi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cimmi »

Někdo problémy asi má někdo ne, nemyslím si, že si na Extrahardware vymysleli to video, kde jim bliká obloha :) :P
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

Já sem v UT3 na ATI žádné problémy nezpozoroval...

...
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

Pavel.P. píše:Já sem v UT3 na ATI žádné problémy nezpozoroval...
presne tak ani na COmputerBase ani zminka o problemech s UT3 pri AA+ANISO. ANi OBR se o nem nezminil v recenzi HD4870 vs GTX260 ktera zde byla ais pred 2-4 mesicema. V zaveru clanku to dokonce psla ze s ATI ovladacema behem 14 dni zadnej problem :) klidne vam tu vetu najdu a vlozim sem. Takze nechapu proc tady z toho nekdo dela hroznej problem :)
Cimmi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Cimmi »

Nikdo tu hroznej problém nedělá. :o . Jen jsem se prostě zeptal, jak se věci mají? :) Tak klidek, jsem rád, že je vše ok a nemusím vybírat novou grafiku :)
nodiggity
Nováček
Nováček

Příspěvek od nodiggity »

Chtěl bych požádat o radu ke koupi nové grafické karty. Provozuji PC s LCD TV, která má rozlišení 1366x768. Jde mi o plynulost nejnovějších her s plnými detaily v tomto rozlišení. Preferoval bych NVIDII, pokud lze s možností výměny aktivního chladiče za pasivní. Děkuji za tipy.
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

nodiggity píše:Chtěl bych požádat o radu ke koupi nové grafické karty. Provozuji PC s LCD TV, která má rozlišení 1366x768. Jde mi o plynulost nejnovějších her s plnými detaily v tomto rozlišení. Preferoval bych NVIDII, pokud lze s možností výměny aktivního chladiče za pasivní. Děkuji za tipy.
pokud chces dobrou grafiku na tu TV doporucoval bych HD4830 ktera uz ma i HDMI verze 1.3. K tomu bych dal S1 a mas pasivne chlazenou grafiku do 3500,- s DPH. V tomhle rozlilseni si na tom zahrajes uplne vsehcno bez problemů. Pokud chces neco trosku lepsiho tak HD4850.
nodiggity
Nováček
Nováček

Příspěvek od nodiggity »

Stratos píše:
nodiggity píše:Chtěl bych požádat o radu ke koupi nové grafické karty. Provozuji PC s LCD TV, která má rozlišení 1366x768. Jde mi o plynulost nejnovějších her s plnými detaily v tomto rozlišení. Preferoval bych NVIDII, pokud lze s možností výměny aktivního chladiče za pasivní. Děkuji za tipy.
pokud chces dobrou grafiku na tu TV doporucoval bych HD4830 ktera uz ma i HDMI verze 1.3. K tomu bych dal S1 a mas pasivne chlazenou grafiku do 3500,- s DPH. V tomhle rozlilseni si na tom zahrajes uplne vsehcno bez problemů. Pokud chces neco trosku lepsiho tak HD4850.
Z té ATi nemusím mít obavy ? Měl jsem doteď jen Nvidii a naprostá spokojenost. A kolik by měla mít karta paměti, 512MB nebo 1GB ?
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

V dnešní době je jedno, jestli máš ATI nebo nVidii (bohužel většina lidí žije v přežitku, že nVidia je vždy ta nejlepší jistota), obě dvě firmy dělají kvalitní GPU. U takto výkoných karet stačí 512MB paměti. Podívej se po tom radeonu HD4830 s HDMI nebo po geforce 9800GT s HDMI...

...
Zamčeno

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“