GTX 295 - info, testy, recenze a vše okolo
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- jrk
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: GTX 295-info testy recenze a vše okolo
Už jsi jednou psal, ale nevzpomínám si kde, že používáš 8AA, nic víc nic míň jsem tím nechtěl naznačit...
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
testuju samozrejme s 8AA! U highendu nutnost
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to je dobre v minule recenzi od tebe 8xAA chybelOBR píše:testuju samozrejme s 8AA! U highendu nutnost
- Sobo
- Středně pokročilý

Tak je mi cti nalinkovat prvni evropske, navic celkem pekne odvedene preview
http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... &Itemid=44
GJ OBRe.
//Krteq - smazán odkaz na preview - NDA 15:00
//Krteq - NDA skončilo, odkaz vrácen
GJ OBRe.
//Krteq - smazán odkaz na preview - NDA 15:00
//Krteq - NDA skončilo, odkaz vrácen
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Taky se připojuji, Good Job
Výsledky jsem sice podle "nVidia" grafů čekal trochu někde jinde, ale minimální FPS vypadají skvěle
Výsledky jsem sice podle "nVidia" grafů čekal trochu někde jinde, ale minimální FPS vypadají skvěle
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
smazte lidi ten odkaz ze SOBO postu, nesmi to jit ven az do 15:00 ... stala se chyba
//Krteq - smazáno... po ukončení NDA bude do postu opět přidán
//Krteq - odkaz vrácen na původní místo
//Krteq - smazáno... po ukončení NDA bude do postu opět přidán
//Krteq - odkaz vrácen na původní místo
- Bucho95
- Začátečník

Nechápu co se stalo, vždyť NDA je vždycky od 15:00 - někdo z redakce to špatně postoval?
p.s. mě je to jedno, já už to viděl.
p.s. mě je to jedno, já už to viděl.
- Shit
- Odborník PCT

- Kamikadze
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Jak uz asi vsichni vite, tak GeForce GTX 295 dnes, druha novinka zitra 
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji
- Shit
- Odborník PCT

- Krteq
- Středně pokročilý

-
15:08 - PC Tuning stále nic
...že by nějaký "kolaps" pod náporem preview-chtivých čtenářů?
Další preview na:
FiringSquad
PCGH
PC Pop
Další preview na:
FiringSquad
PCGH
PC Pop
- Shit
- Odborník PCT

- Krteq
- Středně pokročilý

-
Tak jsme se dočkali
Sobo píše:Tak je mi cti nalinkovat prvni evropske, navic celkem pekne odvedene preview![]()
GJ OBRe.
- beardie
- Středně pokročilý

len novinka, ze nieco take ako karta existuje, pisuShit píše:CB => http://www.computerbase.de/news/hardwar ... e_gtx_295/
Kód: Vybrat vše
ComputerBase wird die Karte testen¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Pokud si pořádně přečtete preview na Guru3D, narazíte v úvodníku a v závěru na odhad ceny.
//Další preview na bit-tech.netHilbert Hagedoorn píše:...Initially a very rough calculation lead me to believe that this product will hover around 550-600 USD targeted directly against the Radeon HD 4870 X2. It's better though as NVIDIA will set the launch price very agressively at roughly 499 USD. AMD of course on their end will lower the price of their product and that my friends is the inevitable evolution of graphics technology versus competition...
- Maňo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak karta je to celkom dobrá horšie by to bolo keby radeon neprekonala ale nejdú mi do hlavy tie min. FSP keď z frapsu sú priemerné hodnoty tak niekde sú tie karty veľmi vyrovnané v priemerných FPS ale v min. radeon dosť prepadá a tým by sa to do výsledku priemerných FPS malo zarátať viac čiže by malo mať aj nižšie priemerné FPS ako napr. v CoD5 tak sú priemerné FPS dosť podobné ale v min. sú obrovské rozdiely alebo sú tie prepady ani nie sekundové? A ako to je z tými min. FPPS na HD4870 a GTX260/216 je to tiež tak brutálne ako tu, že priemerné podobné a min. z veľkými rozdielmi?
Pýtam sa to aj v článku ale spýtam sa to aj tu sa o tom môže viac diskutovať tak čo mi odpovedia odborníci čo už tieto karty otestovali
Pýtam sa to aj v článku ale spýtam sa to aj tu sa o tom môže viac diskutovať tak čo mi odpovedia odborníci čo už tieto karty otestovali
CPU: Intel Corei7-4930K + Noctua NH-D14 SE2011, MB: Asus P9X79 PRO, GPU: EVGA GeForce GTX 1070 Ti SC GAMING, RAM: Corsair Vengeance 4x4GB DDR3 1600 , SSD/HDD: Samsung 950PRO M2-PCI-E 256GB, Seagate BarraCuda - 4TB, WD Caviar Black 640GB, PSU: Enermax REVOLUTION87+ 650W, Sound: Asus Xonar DX, Case: Corsair Carbridge 500R-black,Headphones: Audio-Technica ATH-T500, Mouse: Logitech G400, Keybord: Logitech K520, Wheel: Logitech Driving Force™ GT, BLU-ray: Plextor PX-LB950UE, LCD: 24" BenQ BL2400PTd
DSLR: Nikon D3100+Tamron 18-270mm
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
vem to tak, ze treba delaj test 10 minut a za celou dobu jim tam spadne fps na 15 a zbytek nespadne pod 30. a co tam daji? to mensi 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
frapsa zaznamena nejnizsi FPS behem testu, to ale neznamena ze je tato nizka hodnota stale, staci ze se prubeh dostane na tento pocet jen jedno a fraps to zaznamena
- Maňo
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to mi je jasné ale to sa takto radeony prepadávajú do takých nízkych FPS dúfam že v tých testoch to bude vysvetlené
CPU: Intel Corei7-4930K + Noctua NH-D14 SE2011, MB: Asus P9X79 PRO, GPU: EVGA GeForce GTX 1070 Ti SC GAMING, RAM: Corsair Vengeance 4x4GB DDR3 1600 , SSD/HDD: Samsung 950PRO M2-PCI-E 256GB, Seagate BarraCuda - 4TB, WD Caviar Black 640GB, PSU: Enermax REVOLUTION87+ 650W, Sound: Asus Xonar DX, Case: Corsair Carbridge 500R-black,Headphones: Audio-Technica ATH-T500, Mouse: Logitech G400, Keybord: Logitech K520, Wheel: Logitech Driving Force™ GT, BLU-ray: Plextor PX-LB950UE, LCD: 24" BenQ BL2400PTd
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak propad muze nastat jenom jendou behem celeho monitorovani frapsu pritom hra je zcela hratelnaMaňo píše:to mi je jasné ale to sa takto radeony prepadávajú do takých nízkych FPS dúfam že v tých testoch to bude vysvetlené