myš do 2000

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
pablo1
Začátečník
Začátečník

myš do 2000

Příspěvek od pablo1 »

chcem kupit mysku,mam už aj vybrate dve a to:Logitech G9 a razer lachesis.jKtora je lepsia alebo je este nejaka ina dobra myska
Diky za každu radu. 8-)
Athlon X2 3800 EE/35W/,Biostar T-force 550,4x1gb 800mhz Aeneon CL4,hdd sataII 250gb maxtor+WD 640gb sataII,Enermax liberty 400W,Sapphire 1950pro ultimate.mouse-Logitech G9,multifunkčne zariadenie Canon pixma 520x,Lcd LGW2252TQ-PF
Ryck
Začátečník
Začátečník

Re: myš do 2000

Příspěvek od Ryck »

Mas tak: di si je vosahat, ktera ti lip sedne, tu ber... Mam lachesis a v CSS max spokojenost
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
pablo1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pablo1 »

tak kupil som G9 a som nadmieru spokojny,padne do ruky ako uliataMa presny snimac a ten Grip kryt je super
Athlon X2 3800 EE/35W/,Biostar T-force 550,4x1gb 800mhz Aeneon CL4,hdd sataII 250gb maxtor+WD 640gb sataII,Enermax liberty 400W,Sapphire 1950pro ultimate.mouse-Logitech G9,multifunkčne zariadenie Canon pixma 520x,Lcd LGW2252TQ-PF
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

jj, ja si s logitech ale priadam, jako kdyz ridim titanik...
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

Rozhodne Logitech, razer jen pro levaka jinak stoji za prd. Ten tvar je dost ubohej. Mam zkusenosti s diamndblack a drzi se asi jako nejlevnejsi soumerna geniuska. Proste kompromis nemuze byt nikdy tak dobrej jako neco co je primo pro pravaky. Jeste muzes zkusit roccat kone nebo SteelSeries Ikari Laser. Ja mam u natasu optickou ikari a je dost dobra. Sam mam na mysi moznost prepinat cpi a pouzivam 400, je to jen marketingovej tahak cim vic tim lip ... Jestli chces usetriti tak jdi klidne do optickejch mysi jako razer deathader, logitech mx518, microsoft ie3, steelseries ikari optical. U zadne urcite neprohloupis a budes spokojenej. Ale jestli opravdu ches tak drahou tak bych sel do roccat, aspon vypada draze a mas tam tu moznost meneni osviceni i kdyz je to uplne k nicemu :).
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

lol, ty sejakos sry, ale rict, ze razer je na *****, je myslim celkem hloupi, když logitech a razer sou 2 nej značky ((obecně).
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

m1na píše:Rozhodne Logitech, razer jen pro levaka jinak stoji za prd. Ten tvar je dost ubohej. Mam zkusenosti s diamndblack a drzi se asi jako nejlevnejsi soumerna geniuska. Proste kompromis nemuze byt nikdy tak dobrej jako neco co je primo pro pravaky. Jeste muzes zkusit roccat kone nebo SteelSeries Ikari Laser. Ja mam u natasu optickou ikari a je dost dobra. Sam mam na mysi moznost prepinat cpi a pouzivam 400, je to jen marketingovej tahak cim vic tim lip ... Jestli chces usetriti tak jdi klidne do optickejch mysi jako razer deathader, logitech mx518, microsoft ie3, steelseries ikari optical. U zadne urcite neprohloupis a budes spokojenej. Ale jestli opravdu ches tak drahou tak bych sel do roccat, aspon vypada draze a mas tam tu moznost meneni osviceni i kdyz je to uplne k nicemu :).
je videt ze lachesis si nemel v ruce pac diamondback se drzi uplne jinak navic logitech suxx je to jak jeszdit s nakladakem
NB:Acer Aspire V3 571G
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

souhlas s kulik, mam doma lach a zkousel sem v obch. diamon. a je to uplne jiny
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

Me se vic libi, kdyz muzu mit ruku polozenou na mysi. Lachesis sem nedrzel, ale podle obrazku je ten tvar podobne tragickej jako diamondblack. Nechapu proc tam dolu cpou ty prohlubne, akorat mi po tom klouzala ruka na podlozku, opravdu genialni ... V te dobe jsem ji porovnaval s mx310 a i ta mela svuj tvar lepsi nez razer. Chapu, ze se nekdo necha nalakat na svetylka. A kdyz je levorukej tak moc na vyber nema. Ale vsecky razery bych nehazel do jednoho pytle, deathader je spicka i kdyz ma tvar z ie3 (to me privadi na myslenku ze je vlastne razer neschopnej udelat poradne tvarovanou mys).
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

zamisli se: budto je neschopnej, nebo vetsine tvar vyhovuje ;D
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

Ryck píše:zamisli se: budto je neschopnej, nebo vetsine tvar vyhovuje ;D
Nejak to nechapu co tim myslis kdo je neschopnej ten tvar? Vetsina lidi, co ma lepsi mys tak je to obvykle rada mx5xx.
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

to m1na je holt jasny ze musis mit Logitech ja ti neupiram ze ti diamondback nesedi mnoha lidem nesedi jako me nesedi jedina mys od logitechu nechapu proc vyvolavat flame ... navic G9 nema az zas tak supr tvar a ergonomii a je to jedna z nej mysi. a Lachesis je na tom uplne stejne jinak netusim proc by redaktori z celeho sveta obhajovali razer
NB:Acer Aspire V3 571G
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

m1na píše:
Ryck píše:zamisli se: budto je neschopnej, nebo vetsine tvar vyhovuje ;D
Nejak to nechapu co tim myslis kdo je neschopnej ten tvar? Vetsina lidi, co ma lepsi mys tak je to obvykle rada mx5xx.
Mluvim o tom, ze kdyby lidem vadil tvar a neprodavali se, tak by ho asi zmenili... :roll:
A kulik ma pravdu, proc se hadat :D:D:D
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

kul1k píše:to m1na je holt jasny ze musis mit Logitech ja ti neupiram ze ti diamondback nesedi mnoha lidem nesedi jako me nesedi jedina mys od logitechu nechapu proc vyvolavat flame ... navic G9 nema az zas tak supr tvar a ergonomii a je to jedna z nej mysi. a Lachesis je na tom uplne stejne jinak netusim proc by redaktori z celeho sveta obhajovali razer
Heh ja nemam logitech mys :). A mluvim vseobecne o vsech soumernych mysich, vetsinou jsou levne, ale razer za ne chce dost penez. Redaktorum se moc verit neda. Kdyz vidim jak jsou nadseni, ze je mys super presna a neulitava, nj kdyz to maj zapli na 4000 dpi a pohybuji o 1 cm do stran tak je jasny, ze neuleti. Urcite by neuletela ani pri low sens. Aspon, ze tam razer necpe ruzny zbytecnosti jako zavazicka a tak. A treba deathader u me patri mezi top 3 mysi a byl horkej kandidat na mys k noutu, ale nakonec sem si rek ze to chce vetsi zmenu oproti ie3 kterou mam u PC a vzal sem ikari. G9 se mi taky moc nepozdava ... A ted mir :) a kazdej si uzivejme sve hightech hlodavce :)
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“