GF 9800GTX/GTX+ - vše okolo
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Im@tion
- Nováček

-
Re: 9800GTX/9800GTX+
Měl jsem podobnej problém. Ani jsem nic nemusel dělát náročnýho a při spouštění her se mi rozsypal obraz a pomoh jedině restart. Podle mě to bude vadný čip a pomůže jedině reklamace.
- johnier
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
a tys to reklamoval? uznali?Im@tion píše:Měl jsem podobnej problém. Ani jsem nic nemusel dělát náročnýho a při spouštění her se mi rozsypal obraz a pomoh jedině restart. Podle mě to bude vadný čip a pomůže jedině reklamace.
- Vlk-bílí
- Nováček

Mám dotaz na majitele 9800GTX+ jestli jim grafika v zatížení nebo v idle nepíská nebo nevydává podobné rušivé tóny?
- Im@tion
- Nováček

-
Poslal jsme to na reklamaci a zatím nevím jestli to uznají.johnier píše:a tys to reklamoval? uznali?Im@tion píše:Měl jsem podobnej problém. Ani jsem nic nemusel dělát náročnýho a při spouštění her se mi rozsypal obraz a pomoh jedině restart. Podle mě to bude vadný čip a pomůže jedině reklamace.
- sean
- Začátečník

-
custe tak ted sem hral gta sa a zde je obrazek nevim ale vsimnete si na ten zeleny kour od samopalu nebo treba fleky na budove a cely je to takovy divny zrejme vadna grafika:(:(
//edit Wilik - promaz OT
//edit Wilik - promaz OT
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- fatbozz
- Nováček

-
Mám též problém s:
1. typ grafické karty : Gainward 9800 GTX+
2. výkon zdroje, který používáte : Enermax Liberty 400W
3. verzi ovladačů : FW180.60
4. samotný popis problému: Hraji Fallouta 3, Nyní jsem nainstaloval Colina Dirt, v obou případech se hra zasekne, zčerná obraz, jediné co pomůže je restart PC. Chlazení nepodezřívám, stabilně při hře je teplota 75C Zdroj by to měl zvládat taky. Dokonce jsem podezříval i wokna, ovšem po reinstalu ten samý problém. Nejhorší natom je to, že ve F3 se hra zasekne nepravidelně v Colinovi to vypada na jedno misto zatim. Reklamovat se mi moc nechce
-
Deska : Gigabyte P35-DS3R
4G Ram
CPU C2D 8200@ 2,66GHz
1. typ grafické karty : Gainward 9800 GTX+
2. výkon zdroje, který používáte : Enermax Liberty 400W
3. verzi ovladačů : FW180.60
4. samotný popis problému: Hraji Fallouta 3, Nyní jsem nainstaloval Colina Dirt, v obou případech se hra zasekne, zčerná obraz, jediné co pomůže je restart PC. Chlazení nepodezřívám, stabilně při hře je teplota 75C Zdroj by to měl zvládat taky. Dokonce jsem podezříval i wokna, ovšem po reinstalu ten samý problém. Nejhorší natom je to, že ve F3 se hra zasekne nepravidelně v Colinovi to vypada na jedno misto zatim. Reklamovat se mi moc nechce
-
Deska : Gigabyte P35-DS3R
4G Ram
CPU C2D 8200@ 2,66GHz
Naposledy upravil(a) fatbozz dne pát 26. pro 2008, 01:06, celkem upraveno 1 x.
- sean
- Začátečník

-
je to divny ale tyhle GK sou naky vadny:D ted sem dostal novou desku tak az ji tam namontuju uvidim jestli to bude delat furt nebo ne pak uz by me jen napadlo preinstalovat windowsi nebo to bude zdrojem a nebo grafarnou a to doufam ze ne:)
- Rostakd
- Nováček

Koupil sem si GK MicroStar N9800GTX+ T2D512-OC presne tudle :
A zajima me co je vse v obsahu baleni ? Podle toho obrazku :
mi tam chybi nejaka hra a ten cerveno cernej kabilek ...
Predem dekuji za odpovezeni dotazu ...
Kód: Vybrat vše
http://global.msi.eu/uploads/5_pictures/five_pictures2_09a2306f25fe0592625319ec65acacdf.jpgKód: Vybrat vše
http://www.czechcomputer.cz/uploadimg/USR.170584/16CC17B987F82D2FC125749F00577754/K0812052120412715072237544324697.jpgPredem dekuji za odpovezeni dotazu ...
CPU I5 8600K - 4500MHz, MB Asus Prime Z370, RAM 32GB DD4, GPU MSI Nvidia GeForce 1050Ti
- beardie
- Středně pokročilý

kupoval si to v krabici? nebola predtym rozbalena?
prislusenstvo sa moze lisit podla krajin...
prislusenstvo sa moze lisit podla krajin...
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ
- Rostakd
- Nováček

Kupoval sem to jako uplne nove nerozbalene /z czech computeru/ a myslim ze ten kablik a ta hra by ta meli byt prave proto se ptam abych jim kdyztak napsal ...
CPU I5 8600K - 4500MHz, MB Asus Prime Z370, RAM 32GB DD4, GPU MSI Nvidia GeForce 1050Ti
- sean
- Začátečník

-
hele ted sem si kupoval desku a pri prehazovani komponentu sem si vsiml ze kdyz sem si kupoval redukci k teto karte tak ta redukce ma v podstate jen 5 pin, ten 1 tam chybi myslite ze to muze zpusobovat padani her?
- sean
- Začátečník

-
takze sem tu zase,vymenil jsem zakladni desku za novou asus p5q pro ale furt to pada tak uz nevim cim to teda je
- sean
- Začátečník

-
Re: GF 9800GTX/GTX+ -> vše okolo
tak konecne sem nekoho sehnal kdo by mi povymenil komponenty v PC vymenil sem teda zdroj TRUST za seasonic 500W zkusil sem chvili hrat ale stejne to padalo takze zdrojem to neni.pak sem tam hodil grafiku HD 3870 a stejne to padalo.takze HW problem to asi neni jeste zkusim preinstalovat windowsi a uvidim a i kdyby to nepomohlo tak bohuzel to budu muset davat do obchodu aby se na to mrkli
- fatbozz
- Nováček

-
Re: GF 9800GTX/GTX+ - vše okolo
mam stejny problem jako sean, zkoušel jsem kartu i jinem pc a tam tez padala, z toho plyno u tedy dvě možnosti. Vadná karta nebo špatné ovladače
V normálním systému běží ok, ale jak se pustí hra tak padá, nepravidelně, teplota je ok 75 stupnu, zdroj to utahne. Odnesu ji na reklamaci a uvidime.
- Trek
- Začátečník

Doporučil bych podtaktovat kartu a zagamesit, aby se vidělo, jestli zvládá svoje takty.
A pak zkusit různé ovladače.
Jinak jsou rozličné formy padání:
- "zamrzání" PC
- vypínání PC
- pád aplikace do windows
...
jinak co se týše interpretace obrazu, že je jako divný, no nevím nevím, kdyby tam byly artefakty nebo něco skutečně viditelného, ale zelenej kouř? to jako napíšeš do reklamačního protokolu, že jde zelenej kouř od samopalu a jsou fleky na budovách?
A pak zkusit různé ovladače.
Jinak jsou rozličné formy padání:
- "zamrzání" PC
- vypínání PC
- pád aplikace do windows
...
jinak co se týše interpretace obrazu, že je jako divný, no nevím nevím, kdyby tam byly artefakty nebo něco skutečně viditelného, ale zelenej kouř? to jako napíšeš do reklamačního protokolu, že jde zelenej kouř od samopalu a jsou fleky na budovách?
- fatbozz
- Nováček

-
Podtaktoval jsem GPU i CPU, nechano i na default. Ruzne oladače zkoušeny od oficialnich přes windows update až po latest unstable z 3dguru. XP64bit i 32bit je to jedno 
-
Hra padá tak, že zčerná obraz a jediný co PC pomůže je restart tlačítkem.
-
Hra padá tak, že zčerná obraz a jediný co PC pomůže je restart tlačítkem.
- Trek
- Začátečník

Mno jo, tak to bych reklamoval.
Jeste se mrkni, pri tom hrani, jestli se nerozsviti na karte cervena led dioda (namisto zelene).
To by znamenalo ze zdroj nedava dost stavy.
Jeste se mrkni, pri tom hrani, jestli se nerozsviti na karte cervena led dioda (namisto zelene).
To by znamenalo ze zdroj nedava dost stavy.
- sean
- Začátečník

-
no tak me to spadne do windows ale ja sem daval kamosovu grafarnu do miho pc takze grafika nemuze byt vadna.jo a jak ja zjistim ze me ta led dioda sviti cervene kdyz ji na ty karte vubec nemam ja mam totiz tuhle http://global.msi.eu/uploads/5_pictures ... e27485.jpg
- Trek
- Začátečník

Opravdu to tam nekde neni?
tadykle to maj
http://global.msi.eu/index.php?func=pro ... od_no=1506
co mas za zdroj? mas tam pichnuty dva 6-piny predpokladam, mas na to spesl kabely nebo pouzivas redukce? nejsou kabely vyviklany?
pri reinstalaci ovladacu pouzivas driversweeper nebo jiny cistic predchozich ovladacu?
tadykle to maj
http://global.msi.eu/index.php?func=pro ... od_no=1506
co mas za zdroj? mas tam pichnuty dva 6-piny predpokladam, mas na to spesl kabely nebo pouzivas redukce? nejsou kabely vyviklany?
pri reinstalaci ovladacu pouzivas driversweeper nebo jiny cistic predchozich ovladacu?
- Stano K.
- Středně pokročilý

MSI Smart Power Input Identifying (Optional) môže tam byť no nemusí!