SLUCHÁTKA
Moderátor: CageJ
- Ryck
- Začátečník

Re: SLUCHÁTKA
Dik. No ja sem je vybiral podle znacky a podle toho, jak mi sedi na usich. Sou to sennheisry a jejich neprehnany basy se mi vzdycky libili. stali 3,5k, takze ocekavam kvalitu, zatim uzasnz, v css slysim i to, o cem se ostatnim ani nesni
. Kazdopadne dik za radu. ;D
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
- ThomasVT
- Začátečník

-
zdravim zdravim... potrebuju radu od vas... sluchatka k hrani her... jasny ze potrebuju i mikro... cenu nevim... zkuste napsat naky ale treba vic nez 2k bych do nich dal nerad... zvukovku mam integrovanou na deste GA-EP35-DS3 nevim ma smysl jina? bude zvuk ve hrach jinej?... znacky taky neznam... bude to prevazne na COD4 COD2 CS vsechno online... diky za naky rady...
CPU: Ryzen 9 5950 X (Thermalright Royal Pretor), GPU: Intel ARC B580, RAM: 128 GB Kingston Fury 3600 MHz (@3600 MHz), MB: Asus ROG Strix B550-A, Case: Antec Flux, PSU: Corsair RM 1000 X Shift
- Ryck
- Začátečník

zvukovka cenu ma, kup z bazaru audigy/live (audigy je lepsi) od soungblastru. Se sluchatky: pokud chces max na hry (proste max vykon) tak kup sennheiser pc 350 G4ME za 3,5k, jinsk di prohlidni diskuzi niz, doctes se toho dost 
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
- ThomasVT
- Začátečník

-
psal sem spis neco do dvou tisic... nechci ya to yas utracet moc precijenom yatim nehraju "pro" a rek bych ze me to ani neceka hehe... a bohatej na to abych dal takovejch penez za sluchatka (3.5) je pro me dost... mohli byste neco konkretne navrhnout? fakt se v tom vubec nevyznam budou to moje prvni normalni sluchatka...Ryck píše:zvukovka cenu ma, kup z bazaru audigy/live (audigy je lepsi) od soungblastru. Se sluchatky: pokud chces max na hry (proste max vykon) tak kup sennheiser pc 350 G4ME za 3,5k, jinsk di prohlidni diskuzi niz, doctes se toho dost
CPU: Ryzen 9 5950 X (Thermalright Royal Pretor), GPU: Intel ARC B580, RAM: 128 GB Kingston Fury 3600 MHz (@3600 MHz), MB: Asus ROG Strix B550-A, Case: Antec Flux, PSU: Corsair RM 1000 X Shift
- Ryck
- Začátečník

Koss SB/49, Sennheiser PC 151, Speed Link Medusa 5.1 ProGamer Edition, SteelSeries Siberia White/Black, SB HS1200...
To je asi vse do 2000Kč. K tomu za 500 kup audigy z bazaru. (stacila by i live! za 150) interni zvukovku, ty usb nejsou prave nej a takhle to mas nejlepsi
. Přijemný výběr. ;D
To je asi vse do 2000Kč. K tomu za 500 kup audigy z bazaru. (stacila by i live! za 150) interni zvukovku, ty usb nejsou prave nej a takhle to mas nejlepsi
- RAIDENNORRIS
- Nováček

A co říkáš na zvukovku, která se dodávká k Asus Maximus II Formula?Ryck píše:Koss SB/49, Sennheiser PC 151, Speed Link Medusa 5.1 ProGamer Edition, SteelSeries Siberia White/Black, SB HS1200...
To je asi vse do 2000Kč. K tomu za 500 kup audigy z bazaru. (stacila by i live! za 150) interni zvukovku, ty usb nejsou prave nej a takhle to mas nejlepsi. Přijemný výběr. ;D
- kul1k
- Mírně pokročilý

zdarec muzete poradit jaky sluchatka do 1000Kc s DPH obchod nejlepe CZC
sluchatka budou plnit funkce od poslechu hudby, filnu, her az po komunikaci pres skype a vnt.
takze musi mit mikrofon
moji adepti
KOSSSB/49
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52071
SENNHEISER PC131
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=44307
KOSS SB/45
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=57449
SENNHEISER PC30
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34851
sluchatka budou plnit funkce od poslechu hudby, filnu, her az po komunikaci pres skype a vnt.
takze musi mit mikrofon
moji adepti
KOSSSB/49
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52071
SENNHEISER PC131
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=44307
KOSS SB/45
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=57449
SENNHEISER PC30
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=34851
NB:Acer Aspire V3 571G
- RAIDENNORRIS
- Nováček

tak mě dneska přivezly ty Speed Linky Medusa 5.1 Pro Gamer a jsou mě pěkně velký, asi je budu muset reklamovat
- tovr1203
- Začátečník

Jak velký jsou ty sluchátka? Chci nějaký větší, co by zakryly celý ucho a docela pokukuju po těch medusach ...
PC: Ryzen5 1600; MSI B350 Tomahawk; 2x4GB + 2x8GB; Gigabyte GTX 1050Ti OC; Kingston 120GB SSDnow300V + Seagate 1TB + Samsung F1 500GB; LG GH20LS10 black (SATA); GMC H-60 Phoong; EVGA supernova 550 G3; Asus 28" TUF gaming V289Q
konzole: PS5
konzole: PS5
- kul1k
- Mírně pokročilý

- RAIDENNORRIS
- Nováček

to sice ano, Medusy jsou relativné velký sluchátka, celý ucho ti zakryjou bez problému, ale spíš jsem mluvil o velikosti tohorámu co obě sluchátka spojuje, prostě mi padaj (na nejmenší velikost samozřejmě) a nejsou dostatečně přilnutý k uším. Prostě sluchátkajak na obra, zatim jsem to vyřešil tak že jsme si složil 5 kapeníků na hlavu a na to nasazuju sluchátkatovr1203 píše:Jak velký jsou ty sluchátka? Chci nějaký větší, co by zakryly celý ucho a docela pokukuju po těch medusach ...
- kul1k
- Mírně pokročilý

prominte muj problem je docela urgentni blizi se nakup mohl by nekdo poradit co vybrat?
- RAIDENNORRIS
- Nováček

sice tohle téma sleduju, ale moc ti neporadim, taky jsem si nechával poradit, takže to není tak, že bych jenom nechtěl poraditkul1k píše:prominte muj problem je docela urgentni blizi se nakup mohl by nekdo poradit co vybrat?
- kul1k
- Mírně pokročilý

nejde o tebe neboj, ale spis chci dohnat nekoho kdo se vyzna a pomuze mi zvolit to nej pro me 
tak pooc chtivi useri pomahejte
PS: thx aspon nekdo se zajima
tak pooc chtivi useri pomahejte
PS: thx aspon nekdo se zajima
- F1l1p
- Středně pokročilý

Senny budou hrát lépe. Kossy budou pohodlnější. Já bych za sebe bral Senny PC 131.
- kul1k
- Mírně pokročilý

tak sem se jeste kousnul a mozna bych sel do Razer Piranha vim stojej o skoro o litr vic ale zapadli by do vybavy
j ty 131cky se mi zdali nejlepsi takze dik za ujisteni
j ty 131cky se mi zdali nejlepsi takze dik za ujisteni
- Ryck
- Začátečník

mel sem je doma a po 2 hodinach na hlave sem myslel, ze my upadnou usi
vratil sem je po tydnu.
Je mozne, ze ti sednou lepe, ale me proste nesedely
Je mozne, ze ti sednou lepe, ale me proste nesedely
- kul1k
- Mírně pokročilý

no jak mas velkou hlavu?
jako koukal sem a maj stejnou konstrukci jako sennheiser pc151 a 161 a nejak sem se rozhosl pro ty 151 nebo Piranhe... jak jinak hrajou?
- Ryck
- Začátečník

hrajou v pohode a problem nbyl ve velikosti, ale v konstrukci: sou kulaty, tvrdy ramy a tlaci strasne na ucho... Hlavu mam malou az stredni ;D
- kul1k
- Mírně pokročilý

no tk ja je skusim
uvidi se pricemz kdys se kouknu tak senny maji konstrukci uplne stejnou...
takze je jasne zustali 2 kandidati Sennheiser PC151 a Razer Piranha
nevim kam jit. Srdce me tahne logikou za Sennheiserem ale progaming za Razrem mam k temto znackam kladny vztah vyrobky obou spolecnosti mi dlouho a stale dobre slouzi
je nejaka ceska recenze na oba vyrobky? )vim ze sem hledal na razer ale nasel sem jenom zahranicni
(jak sem psal kontrukce je temer stejna, zavisi jen na zvuku, ktery by mel mit zrejme sennheiser)
bohuzel me to tahne doplnit domaci kolekci razeru
k ntb
takze je jasne zustali 2 kandidati Sennheiser PC151 a Razer Piranha
nevim kam jit. Srdce me tahne logikou za Sennheiserem ale progaming za Razrem mam k temto znackam kladny vztah vyrobky obou spolecnosti mi dlouho a stale dobre slouzi
je nejaka ceska recenze na oba vyrobky? )vim ze sem hledal na razer ale nasel sem jenom zahranicni
(jak sem psal kontrukce je temer stejna, zavisi jen na zvuku, ktery by mel mit zrejme sennheiser)
bohuzel me to tahne doplnit domaci kolekci razeru