Při zapojení disku se nezapne PC!

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
LiftyYy
Začátečník
Začátečník

Při zapojení disku se nezapne PC!

Příspěvek od LiftyYy »

Zdravím,
dneska jsem přišel domů a od kamaráda jsem dostal HDD s nějakými hrami, mp3 atd...
Nechtěl najet tak jsem jej zapojil místo mého disku 250GB Seagate Barracuda.
Taky nešlo tak jsem zkoušel vyměňovat JUMPERy atd.. a stejně nic. Dal jsem všechny jumpery tak zase jako byly a když jsem zpátky zapojil svůj HDD a chtěl jsem zapnout PC tak mi začalo blikat dioda PC a vůbec se nerozběhl. Když jsem jej ale odpojil PC normálně najel.

Myslíte že HDD odešel?
Ryzen 7 5800X ; Dark Rock 4 Pro; MSI B550 MAG Tomahawk ; 2 x 8 GB Crucial Ballistix 3600 MHz ; MSI RTX 2080 Ti Duke ; M.2 MX500 1TB ; Corsair RM750x ; Fractal Design Meshify C DTG ; XF270HU 144Hz IPS 1440p;
bABRAK
Nováček
Nováček

Re: Při zapojení disku se nezapne PC!

Příspěvek od bABRAK »

No aj keby ti ten disk odisiel tak sa musis vediet dostat aspon do biosu.

Ja som mal raz problem z 2.5" HDD. Pripojil som ho, zapol komp anic. Komp zahucal a potom uz nereagoval absolutne na nic. Pomohol restart biosu.
LiftyYy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LiftyYy »

Ne ani do BISOU se nedostanu nenajede vubec nic ani nezahuci jen zacne blikat.
Ryzen 7 5800X ; Dark Rock 4 Pro; MSI B550 MAG Tomahawk ; 2 x 8 GB Crucial Ballistix 3600 MHz ; MSI RTX 2080 Ti Duke ; M.2 MX500 1TB ; Corsair RM750x ; Fractal Design Meshify C DTG ; XF270HU 144Hz IPS 1440p;
Kajry
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kajry »

LiftyYy píše:Ne ani do BISOU se nedostanu nenajede vubec nic ani nezahuci jen zacne blikat.
Zkus reset biosu a prekontrolovat kabely jestli jsou spravne a kdyz to nepomuze zkus ten HDD s winama do jineho PC jestli tam najede.
LiftyYy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LiftyYy »

Už jsem zkoušel. Nejde :( No brácha říkal že tam může být nějaký přepětí nebo to šlo do zkratu. Zkusím po svátcích zajít za jedním chlapem který tohle dělá prej by to mohl dát do kupy.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“