Zvuková karta kolem 2 000 Kč
Moderátor: CageJ
- celebrant.athlon
- Začátečník

-
Zvuková karta kolem 2 000 Kč
Zdravím, hledám náhradu za Audigy 4. Potřebuju, aby fungovala pod 64b vistama a snesla víc, jak 2 GB ram (Audigy nesnese). Hodlám do toho dát plus mínus 2 000 Kč. Co mi doporučíte? Nepotřebuju EAX a jiný prostorový efekty, budu stejně většinou poslouchat na sluchátkách.
- owoce
- Začátečník

-
Nejlepší máš asi X-Fi xtreme music za 1500kč
http://www.alza.cz/zvukova-karta-creati ... d92110.htm
případně pak asus xonar, ale je dražší ... Nebo pak pohledat různě karty od ESI, m-audio , ale tam moc nevim jak moc dobře jedou na Vistách.
Mě x-fi fatal1ty pod x64 Vistama nepadá a funguje korektně.
http://www.alza.cz/zvukova-karta-creati ... d92110.htm
případně pak asus xonar, ale je dražší ... Nebo pak pohledat různě karty od ESI, m-audio , ale tam moc nevim jak moc dobře jedou na Vistách.
Mě x-fi fatal1ty pod x64 Vistama nepadá a funguje korektně.
Apple MacBook Pro Unibody | 2.4 GHz (@2.7 GHz Windows 7) | NViDIA 9400M/9600GT | 4 GB RAM | MyBook 750GB | Apple Numeric Keyboard | Apple Magic Mouse | Razer Copperhead | Razer ExactMat |vDell 2408WFP | Genius 5.1 ve dřevě
Apple iPhone 3G 8GB | Koss Porta/Pro
Apple iPhone 3G 8GB | Koss Porta/Pro
- celebrant.athlon
- Začátečník

-
Já těm novým X-Fi zvukovkám od creativu moc nevěřím, například Asus Xonar DX/XD sice o 300 Kč dražší, ale zvukem podle recenzí docela jinde. Asi to upřesním na výběr mezi těmahle (nehledě na cenu):
Asus Xonar DX/XD
Auzen X-Plosion 7.1 DTS Connect
M-Audio Revolution 7.1
ESI MAYA44 NEW
Možná bych jako další kritérium dal možnost úpravy DSP, kdyby to u některé z nich šlo tak pěkně jako s Kx na mé současné Audigy, bylo by to super.
Asus Xonar DX/XD
M-Audio Revolution 7.1
ESI MAYA44 NEW
Možná bych jako další kritérium dal možnost úpravy DSP, kdyby to u některé z nich šlo tak pěkně jako s Kx na mé současné Audigy, bylo by to super.
- nodiggity
- Nováček

-
Re:
Ahoj, můžeš napsat, kterou zvukovou kartu jsi nakonec vybral ? Hodně zvažuju Auzen X-Plosion 7.1 DTS Connect. Trápí mne jen jedna věc. Všude nadšeně jásají nad upmixem stereo zvuku do 5.1 resp. 7.1, já ale o nic takového nestojím, stereo chci poslouchat stereo. Dokázal by mi někdo fundovaně napsat, zda to tato zvukovka umožní, tedy propustí stereo bez "deformace" do 5.1 / 7.1 ? Procházel jsem i manuál a tam rozebírají jen prostorové režimy, o stereu jsem tam nic nenašel.celebrant.athlon píše:Já těm novým X-Fi zvukovkám od creativu moc nevěřím, například Asus Xonar DX/XD sice o 300 Kč dražší, ale zvukem podle recenzí docela jinde. Asi to upřesním na výběr mezi těmahle (nehledě na cenu):
Asus Xonar DX/XD
M-Audio Revolution 7.1
ESI MAYA44 NEW