Logitech G5 a pokazené koliesko [HELP]

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Logitech G5 a pokazené koliesko [HELP]

Příspěvek od PELKO »

Stala sa mi strašná vec... :(

čistil som si svoju G5ku a keď prišiel rad na koliečko, po otvorení mi vyskočila pružinka aj s ocelovou gulôčkou které som už nenašiel, absolútne teraz neviem čo mám robiť...

Záruku už nemám... čo mám robiť? dá sa niekde zohnať náhradné koliesko? :sad: :sad:
Ryck
Začátečník
Začátečník

Re: Logitech G5 a pokazené koliesko [HELP]

Příspěvek od Ryck »

ee, di do servisu a ptoboha uz s g5 nic nedelej.
Tam ti to spravej, de o to, jestli si nenauctujou tolik, za co bys mel novou mys...
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
PELKO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PELKO »

A kde do servisu? :-D
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

nejakyho PC servisu, jasne ze ne do autoservisu :roll: Musis nejakej najit a zajit se zeptat ;D
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“