Přiřazení makra ke klávesám

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
pc_user
Začátečník
Začátečník

Přiřazení makra ke klávesám

Příspěvek od pc_user »

Ahoj, mám tuto klávesnici. Mám nainstalovaný program Microsoft Intelli Type Pro. Co jsem zatím zkoušel, tak jednotlivým klávesám mohu přiřadit makra, ale zatím se mi podařilo vytvořit pouze jednoduché klávesové zkratky. Dá se někde najít nebo vytvořit makro, které například po stisknutí a podržení klávesy po určitou dobu vyvolá nějakou funkci? (spustí program). Našel jsem program UltraKeyboard, který například po napsání 'cdopen' a 'cdclose' ovládá mechaniku a podobné.

Chtěl bych proto vědět, jestli to lze podobně nějak vytvořit v tom programu od Microsoftu, nebo každý program používá makra jinak. Díky
Ryck
Začátečník
Začátečník

Re: Přiřazení makra ke klávesám

Příspěvek od Ryck »

takze to neni makro, makro je o tom, ze zmacknes treba l a ono to udela treba "lol" (priklad, nastavis si co chces) a vyuziva se to hlavne ve hrach (pr.: CSS, zmacknu ů a udela mi to b46b14b62 a mam awp, deagla a kevlar s helmetem)
To o cem mluvis, je meneni funkce tlacitka (da se rict bindovani, ale to je i makro) Soft na to neznam, ale nektere klavesnice to maji v softu. Ve tvem pripade doporucujju: k dane aplikaci udelat shortcut a potom nastavit klavesu ke spusteni (Fklavesy, nebo kombinaci control/alt + shift + klavesa
http://uloz.to/1074379/navod2.bmp 1
http://uloz.to/1074380/navod.bmp 2
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
pc_user
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pc_user »

Diky za radu, to co jsem potreboval, jsem si priradil na klavesove zkratky (po mensim boji, jinde nez u zastupce na plose mi ty zkratky nefungovaly). Puvodne jsem chtel u klavesy, ktera uspi pocitac nastavit to, aby se musela podrzet nejakou dobu nez se aktivuje (abych predesel nahodnemu stisknuti), ale nakonec jsem to teda vyresil klavesovou zkratkou.
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

jj, musis dat zastupce na plochu a po zvoleni ho dat pryc - treba do souboru Zastupci nebo tak ;D
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“