Tak neco malo k tomu Aceru, mile me prekvapil vzhled, cekal sem to horsi, ale neni to stribrny, ale spis tmave stribrny, takze me to k cerny bedne de

Stojan obycejnej plastovej, ale drzi pevne, taky trochu planuju, ze ho nekdy v budoucnu povesim na zed. Zapojenej sem ho mel zatim jen pres DVI kabel, si musim koupit jeste redukci na hdmi, ale nemel sem moc cas si hrat s barvama a nastavenim, hlavne sem prohlid obraz a hledal vadny pixely, ale zatim sem nic neobjevil, takze to vypada dobre

Co se tyce podsviceni, tak uz je to preci jen velka procha a pocitam s tym, ze nebude dokonaly, jedinej problem je videt na levy strane monitoru asi tak 3 cm od kraje je trochu poznat ubytek jasu, nejvic to je videt asi v levym hornim rohu nastesti to nijak nepritahuje pozornost. ( je to videt jen pri modrym pozadi v uplny tme). Zkousel jsem taky dva hd filmy 1080p a je to nadhera

sou tam 4 prednastaveny uzivatelsky rezimy - textovej, standartni, graficky a filmovy + uzivatelsky, ale jak uz sem psal, tak ted nemam cas to nejak ladit. Ke hram jsem se jeste nedostal, takze naky ty duchy atd. zatim nemuzu posoudit. Sedim od nej asi tak 110-120 cm a obraz je jemnej, nijak kostickovanej, ale kdyz se na to divam z blizka tak uz jsou ty body pomerne znatelny, asi jak kdyz se divate na televizi z blizka, jestli si teda chcete vypalit oci
Jinak zatim nwm co vic napsat, jsem zatim spokojenej, vadny pixely nema, zdroj nepiska, jak nekdo psal, jeste ho pak otocim a podivam se jestli to je opravdu panel od Samsungu

Ale ted o vikendu nejsu doma a cas budu mit az ve stredu, tak klidne hodim i naky fotky a napisu jak to vypada s hrama a jestli se neobjevili naky problemy.....