Pzn.:Udával jsem i myšky, které překračovali rozpočet, protože Quote::
cca do 1000Kč::Quote
Pzn2.: Nepopisoval jsem vychytávky, ty si zjistíš v každé recenzi, popisoval jsem zpíše praktické věci
Takže, asi nejlepší 2 hlodavci jsou
Razer Lachesis (vlastnim ji, nejlepší zkušenosti) a
Logitech G9 (zkoušel jsem ji v obchode a tvarem mi neseděla, byla moc velká, ale já mám cca o 1cm kratší celou ruku), jenže G9 přesahuje rozpočet o cca 500Kč a Lachesis cca o 300Kč. To jsou nejlepší zástpci Logitechu a Razeru, od microsoftu je nejlepší
SindeWinder, ten rozpočet překračuje o 250Kč. Když zhodnotím tyto 3 myši, tak: Lachesis je nízkopoložená a pro lidi s větší dlaní je téměř nepoužitelná, protože její ostrá hrana před tlačítky řeže - mě osobně to díky malé ruce nevadí, protože tam při používání nedosáhnu

. G9 je celkově stavěna oble a dlaň na ni vždy celá leží, jenže zase pro mě byla příliš velká (možná díky trochu větší ruce, by ti nemusela vadit). SindeWinder má podle mě špatné stavěné tlačítka a za nevýhodu považuji také pouze 2000dpi, na makro tlačítko se skoro nedá dosáhnout a celkově se mi nepřirozeně držela. Další myšáci kteří by přicházeli v úvahu jsou:
Logitech:
mx518 - tvar jako G5, nevýhoda: 1800dpi
G5 - také za nevýhodu považuji "pouze" 2000dpi
Razer
Death Adder - Kompromis, přizpůsobivé držení
Salmosa - nová myš, do rozpočtu se bez problémů vejde, neměl jsem s ní tu čest, ale specifikace mě neohromili...
Diamondback - nová edice, 1800dpi
Krait - trochu "zastaralá, více logitechovské držení, 1600dpi
Na cokoli dalšiho se zeptej, nechtělo se mi vypisovat všechny podrobnosti o těchto myšich.