Cizí zvuk z reproduktorů

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
kodelin
Nováček
Nováček

Cizí zvuk z reproduktorů

Příspěvek od kodelin »

Dobrý den,mám velký problém s reproduktory logitech x-240,protože s nich vychází občas cizí zvuky,je to jak vysílaní z letadla,většinou slyším ruské nebo španělské hlasy,je to strašné.Zkoušel jsem dokonce kabely obalit alobalem jak mi říkali na jiném foru,ale ted je to ještě horší ted reproduktory šumí.Prosím poraďte
polo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Cizí zvuk z reproduktorů

Příspěvek od polo »

http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=19&t=134979

(Daj prosim link na diskusiu kde si spominal uz tento problem)

Mam podobny problem...
'Cause life is like a game sometimes
kodelin
Nováček
Nováček

Příspěvek od kodelin »

Na tom foru jsem to řešil už asi před pul rokem takže nevim kde to bylo,ale tam mi poradili obalit kabely alobalem,ale to nepomohlo,naopak je to ještě horší.
polo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od polo »

Ty pouzivas tie repraky uz vyse roka ? Ja ich mam par dni a uz riesim ako sa ich zbavym su priserne nedaju sa pouzivat...(ako som napisal vo vlakne na ktore som dal link )

Inac jasne ze obalit kabely nepomoze pomohlo by vymenit kabelaz za tienenu a pripadne vybrat transformator a dat ho externe(mysilm na to sustanie a vrnenie) ale to som si nie isty ci to ten sposobuje...
crashPC
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od crashPC »

Pozor. Ve zdroji nebývá vždy takový problém. Často se dějí anomálie na straně kabeláže k reproduktorům nebo přímo v zesilovači. Tak nebo tak je to způsobeno špatným konstrukčním řešením.
Někdo se tu se mnou nedávno hádal, jak je strašně Logitech kvalitní, tak teď by mohl vystoupit před veřejným davem a poreferovat...
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
kodelin
Nováček
Nováček

Příspěvek od kodelin »

Už nevím co s tím.Už mě to otravuje pořád poslouchat cizí zvuky
polo
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od polo »

Tiez si myslim ze to bude mat na vsedomi zesilovac, kabelaz to je malo pravdepodobne(deje sa to aj ked ju odpojite a pripojite inu) a transformatory su co sa tyka ziarenia podobne(ciastocne to sice sposobuje ale iba ciastocne) takze tiez pochybujem ze by nato mohol mat taky vplyv to myslim k tomu ruseniu,vrcaniu atd. To ze to chyta radio je urcite na vyne zesilovaca...

Osobne to chcem ist reklamovat som zvedavy co mi nato ked im to predvedim povedia inac to dam sudnemu znalcovy...Kazdopadne bez ohladu nato ako to dopadne si idem kupit nove repro...
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

vrceni muze zpusobovat bidne vyrobeny trafo nebo mizerna filtrace ve zdroji.....chytani radia bych videl na kabelaz(z PC do beden) nebo na samotnej zesilovac(to spis), kazdopadne je to na reklamaci

/ale to uz postnul CrashPC jak koukam :)
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
prd
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od prd »

Proste se z kabelaze k reprakum stala mensi antena... Delaly mi to taky repraky od Logitechu, teda od jejich jeste vic shitovnejsi divize Labtecu.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“