Klávesnice má lagy (vynechává)
- volnasek
- Nováček

-
Klávesnice má lagy (vynechává)
Ahoj, mám normální klávesnici připojenou přes PS2. Problém nastává vždy jen u her, když pracuju ve windowsu, tak problém ajkoby nebyl. Jedná se o to, že když ve hře zmáčknu například šipku doprava, tak panáček zatočí až po nějaké chvíli ( u NHL to byly dokonce až 2 sekundy). A dělá to u všech her. Frekvence vynechávání je nahodilá a taky pokaždé je délka lagu jiná. Nakonec se třeba stane, že panaček běhá sám podle poslední kombinace kláves. Hledal jsem tady příspěvky s podobným problémem a našel jsem, at odinstaluju avast, ale já avast nepouživám, mám Nod 32. Začlo mi to dělat asi poslední týden. Přemýšlel jsem, co sem za poslední týden instaloval a napadly mě jedině nové grafické ovladače. Vir ani spyware v počítači nemám. Díky moc předem za radu.
- Ryck
- Začátečník

Re: Klávesnice má lagy (vynechává)
PS/2 to asi zapricinila, nestiha to. Napis konfiguraci a pak zkus USB klavesnici ;D
pak se ozvi.
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
- volnasek
- Nováček

-
6e by z ničeho přestal fungovat ten port? A jakou konfiguraci myslíš? A popřípadě kde ji najdu
?
- Ryck
- Začátečník

Konfiguraci PC - jako procesor, board...
Nepotrebuju ji tady, jen rekni, jestli je pc silne, nebo slabe - treba: laguje se ta hra? to by melo stacit ;D
Nepotrebuju ji tady, jen rekni, jestli je pc silne, nebo slabe - treba: laguje se ta hra? to by melo stacit ;D
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
- volnasek
- Nováček

-
Neee, jako na dnešní dobu nemám zrovna nejsilnější PC, ale ta hra mi jela ja nevím jak dlouho v pohodě, možná to už bude rok. Začlo to dělat z ničeho nic, hardwarem to 100% není.
- Ryck
- Začátečník

jo, jasny... zkus reinstal driveru, psk napis
- volnasek
- Nováček

-
Tak sem si říkal, jak šlo po másle reinstalovat ten ovladač. Bohužel problém nepřestal 
- Ryck
- Začátečník

tak uz nevim ...
- volnasek
- Nováček

-
No tak to vypadá asi na zformátování disku. Hele, když mám 2 pevné disky (ne 1 rozdělený) a na jednom mám windows složky a na druhém pouze data nesouvisející s operačním systémem, tak stačí zformátovat ten 1 a na ten druhý nemusím ani šáhnout že? Ptz navíc mám problém s vypalovačkou. No sype se mi komp prostě 
- Ryck
- Začátečník

Mno, ale jestli mas vira, tak se tam z toho 2. disku mozna taky zkopiruje ;D ale za pokus nic nedas 
- volnasek
- Nováček

-
No jo, ale tak NOD 32 je celkem spolehlivý, budu mu věřit
. Ale diky za ty rady, cos mi tu psal