Herní myška cca do 1000Kč

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
3Dmonk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Herní myška cca do 1000Kč

Příspěvek od 3Dmonk »

nw nw asi to vidim na tu razer DA 8)

:-D
111 příspěvek 6.ledna 2008 19:48 ;-)
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Ryck píše:Tak to je poradnej kec, asi si nikdy nehral CS1,6/CSS. Mam mysku s 600 dpi a lachesis s 4000 dpi a obrazovku prejedu za 10 cm a rozdil poznam docela ukrutne. Takze zase tak maly vyznam bych dpi nedaval
Ano, máš nejakú nekvalitnú myšku, ktorá má na papiery udanú hodnotu 600 dpi ale v reáli je to iné. Opakujem Ti, že reálnych 400dpi stačí v 95% prípadoch, iba keď sa nastaví nízka citlivosť a veľmi rýchlo trhneš myšou, tak to poznáš.

P.S. CSko som hral prvý krát BETU 7.0, spočítaj si pred koľkými rokmi to bolo ;-)
.
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

ok, no tak mas asi ine poziadavky ako ja :D
Pretože som mal aj myš s 1600 dpi a poznal som rozdiel oproti lach... Takto: nebol v tom, jak rychlo jazdila, ale v tom, jak rychlo a hlavne presne
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

3Dmonk píše:nw nw asi to vidim na tu razer DA 8)

:-D
Vem toho deatadera. Vic nez litr bych do krysi nedaval. Jeste muzes zkusit ikari, mx 518.

barco: souhlas ie3 a jeji dpi bohate staci. Neni duvod kupovat blbosti jako mysi s + 2000 dpi senzorama jen ze je to cool.
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

tak 3d nakonec vzal Habu :D
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
3Dmonk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3Dmonk »

JJJ pač nikde jinou myš neměly(skladem).... a navíc mi opravdu sedne! po nějaký době dištak napíšu pocity!
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

No, Habu je v podstate vylepšená verzia klasickej IE 3.0, takže chybu si určite neurobil :-)
.
3Dmonk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3Dmonk »

jj Díky za ubezpečení!
Kuwlax
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kuwlax »

Zdarec borci, chtěl bych pořídit Razer Lachesis, nebo Deadadder, ale nejsem si jistý ergonomiií proto se ptám: Nevíte někdo o nějakém kameném shopu kde by mohli mít produkty Razer skladem a dá se na ně sahnout a mrknout. Idealní Brno nebo Olomouc + okolí. Díky za typy, hoj
CPU: AMD Ryzen 5 2600 Gk: MSI GTX1660 RAM: Kingston 2x4GB 3200MHz DDR4 MB: MSI B450 Tomahawk
3Dmonk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3Dmonk »

Tak učitě pokud máš ElektroWord poblíž tak se tam koukni. Já jsem osobně nikdy v Michael,OK elektro a podobných obchodech neviděl dražší myš než je 200Kč. Taky podle toho na co to potřebuješ!
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“