XP na dvd
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Dj.Parfi
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
XP na dvd
Prosim o pomoc...
Mam notebook Toshiba Sattelite L20 a mechanika čte jen dvd a ne cd...
A muj problem je ze mam originalni win xp na cd a potrebuji je dostat na dvd aby se z nich daly nahrat systemy (proste aby byly bootovací).
Díky za každou radu...
Zkousel jsem uz nekolik zpusobu ale nic se mi nepovedlo udelat aby bylo dvd bootovaci...
Mam notebook Toshiba Sattelite L20 a mechanika čte jen dvd a ne cd...
A muj problem je ze mam originalni win xp na cd a potrebuji je dostat na dvd aby se z nich daly nahrat systemy (proste aby byly bootovací).
Díky za každou radu...
Zkousel jsem uz nekolik zpusobu ale nic se mi nepovedlo udelat aby bylo dvd bootovaci...
MB:ASROCK Conroe1333-D667 , CPU:Pentium Dual-Core E2140 (1, 6GHz, 1M,) , Ram:2x1Gb A-Data Extrem edition , Graf:Gainwart Nvidia 7600GT 512mb , HDD:Western Digital 160Gb SATA2 7200ot. , HDD:Western Digital 180Gb 7200ot. , Case:Cooler Master ELITE 330blac , Chlazeni:Cooler Master,Titan,Artic Cooling , Zdroj:Power Super Silent 400W 12cm Fan
- Stano K.
- Středně pokročilý

Re: XP na dvd
Čo je to za notebook? som zvedavý na tú mechaniku ktorá číta iba dvd
- zombux
- Odborník PCT

možná je nějak "jeblá" a přestala číst CD, takových mechanik už jsem pár viděl.sTano11 píše:Čo je to za notebook? som zvedavý na tú mechaniku ktorá číta iba dvd
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Stano K.
- Středně pokročilý

tak v tomto prípade by som riešil výmenu mechaniky buď cestou reklamácie alebo kúpiť novú
- wed
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Na jinem pc udelej z toho orig cd image napr. pres alcohol a pak ho vypal na dvd, bude to fugnovat uplne stejne jako orig.Dj.Parfi píše:Prosim o pomoc...
Intel Q9400, 2x2 GB A-data 800mhz OC, Gigabyte ga-ep45-ds3l, 1000gb+500gb WD, GF9800GT, Windows 7
- Maxtor
- Začátečník

-
Presne tak.. nereste mechaniku, reste okna.. Alcohol 120 pomuze.. bezne takhle pokusuju s nLite a instalackou.. udelas image a pak, kdyz jej chces palit na DVD, jen Alcohol napise, jestli to opravdu chces, ze jde o DVD a CD image.. kliknes na "jasny" a hotovo.. vsechno bezi uplne bez problemu..
- Shit
- Odborník PCT

Jde to udělat i přes Nero - stejný postup, jako bootovací CD.
- facility
- Začátečník

-
tak som si este vytvoril nejake ty image na disku a pripojil 4 vyrtualne mechaniky... CD od zakladnej dosky +"Drivery"+CD office+Nera8 a podobne ...akurat ty ostatne veci sly kazda do zvlast slozky!..to potom uz nemusim zonglovat s cd-ckami
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship