Konecne rozhodnuti.Jaky vzit?

Problematika SDRAM, DDR1/2/3 SDRAM, RDRAM, SO DIMM a další, včetně čteček pamětí.
Odpovědět
Woko_O
Začátečník
Začátečník

Konecne rozhodnuti.Jaky vzit?

Příspěvek od Woko_O »

Tak potrebuju se teda konecnce rozhodnout co koupit za pameti..delam upgrade z 2x1GB na 2x2GB...mam to na desku ASUS M2A-MX..tak aby mi sly..co mi tedy poradite.?? jaky z techto vzit.?? :

http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 20TW0ALFNH
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 20TW0ALGCY

nebo jeste nejaky jiny...max do 1k... :) a hlavne aby mi sly..
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Konecne rozhodnuti.Jaky vzit?

Příspěvek od arxeiss »

10 kč rozdíl Já bych vzal ty Vitesty. Mají menší časování, i když tam rozdíl tak velký nebude. Raději bych sáhl po A-Datach
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Kup dvě tyhle a ještě ušetříš. http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 20TW0AKFS8
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

nikdo ti nikdy stoprocentně neřekne, jestli ty paměti pojedou v pohodě nebo budou zlobit, bohužel to je kus od kusu. hlavně se superlevnými deskami typu -MX SE PLUS moduly rády zlobí. takže to musíš risknout.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Woko_O
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Woko_O »

risknout ktery??

X-COM:koupim uz rovnou kit.. kilo me nezabije..
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Postavil jsem desítky počítačů, paměti jsem vždy dával jednotlivě koupené a vždy běžely (navíc v dualchannelu). Toto řešení má navíc výhodu, že při reklamaci ti ty zbylé určitě zbudou, kdežto při reklamaci kitu na tobě může být vyžadován kopmlet.
Kit je dle mého jen tahák peněz.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
arxeiss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arxeiss »

Tak záleží kde kupuješ. Kupoval jsem v Alfě, a pak jsem reklamoval Wi-Fi a hned na místě jsem dostal další. A bylo
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
berkys
Nováček
Nováček

Příspěvek od berkys »

Mám základní desku MSI K9AGM2 (MS-7327) a chci koupit 2x2 GB, ale nemam tucha jaky. Hlavne parim, takze chci vykon, a radsi trochu vic nez aby mi pak chybelo... cenove rozumne...
Dikes
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

berkys píše:Mám základní desku MSI K9AGM2 (MS-7327) a chci koupit 2x2 GB, ale nemam tucha jaky. Hlavne parim, takze chci vykon, a radsi trochu vic nez aby mi pak chybelo... cenove rozumne...
Dikes
je to úplně jedno protože rozdíl mezi nejlevnější a nejdražší pamětí je přesně nula. jinak konkrétně na týhle desce mám otestovány Zeppelin 800MHz.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Paměti“