Podlozka pod mys-navrh vlastniho potisku

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Ryck
Začátečník
Začátečník

Re: Podlozka pod mys-navrh vlastniho potisku

Příspěvek od Ryck »

? a proto po šmirglpapiru jezdi strasne blbe?? A u skla de o to, ze je uplne tvrde, takze se tam tvori vakuum a proto to blbe klouze, u hladkyho plexi to tak neni :D
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

Podivej se na obrazek a hadej proc neni super hladka ...
http://www.czechcomputer.cz/uploadimg/U ... 518263.jpg
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

A hadej jak takle jemne hruba dlouho vydrzi. :) jednu mam ve skrini vydrenou na plast. :)
Hladka neni kvuli senzoru mysi. Cim hrubsi tim presnejsi snimani polohy.
Co te ucili ve fyzice o treni? Zkus zalistovat do ucebnice. Myslim 7 trida? Nejmensi treni je u dokonale hladke plochy a soucasne nejmensi plochy. Koeficient treni obou materialu, natlak a dosedaci plocha jsou dulezite veci. Vakuum tam rozhodne neni. A ani kdyz tam date olej.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

jj, dyt to rikam, minulej rok sem sedmou delal :D
Ja psal, ze je pro senzor lepsi mirne hruba.
//a vakuum nebylo mysleno doslova :D
Naposledy upravil(a) Ryck dne čtv 25. pro 2008, 14:43, celkem upraveno 1 x.
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
m1na
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od m1na »

Woyta píše:A hadej jak takle jemne hruba dlouho vydrzi. :) jednu mam ve skrini vydrenou na plast. :)
Hladka neni kvuli senzoru mysi. Cim hrubsi tim presnejsi snimani polohy.
Co te ucili ve fyzice o treni? Zkus zalistovat do ucebnice. Myslim 7 trida? Nejmensi treni je u dokonale hladke plochy a soucasne nejmensi plochy. Koeficient treni obou materialu, natlak a dosedaci plocha jsou dulezite veci. Vakuum tam rozhodne neni. A ani kdyz tam date olej.
A jak ti to pak jezdi po tom vyhlazenym? ... :) Treci ploska mysi je hladka a proto je lepsi kdyz je povrch drsnej jako u te steelpadky. Navic kdyz v dnesni dobe delaj ty plosky pomalu pres celou mys ... Nejlepsi by byla stejne teflonova ale to by pak nebyla pruhledna. A o snimani senzoru se ted vubec nebavim.
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

To vyhlazeny je uz cistej plast ktery ma jine kluzne vlastnosti nez teflon. Snazis se srovnat nesrovnatelne.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“