zdravim, mam NTB Asus F5GL a nejde mi pustit wifi, ve spravci zarizeni je wifi karta normalne videt ale nejde spustit pres funkcni klavesu - nereaguje to vubec .. kdyz kliknu na "modre logo" v liste tak se mi zobrazi akorat, ze je wifi vypnuta... OS je vista home premium
zkousel jsem obnovit cely NTB z recovery DVD a je to stale stejne ...
dekuji za rady
Asus F5GL - nejde mi zapnout wifi pres fn + F2
Moderátor: Don
- vsn
- Začátečník
Asus F5GL - nejde mi zapnout wifi pres fn + F2
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Asus F5GL - nejde mi zapnout wifi pres fn + F2
Případný posuvník je posunutej do polohy WiFi on?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- vsn
- Začátečník
neni tam zadny posuvnik ... prave-ze jen fn + F2
pak jsem odinstaloval myslim - ze wireless console a fn + F2 slo ... je stale to psalo jen wifi OFF,BT OFF ... porad dokola ... nic jineho ... wifi karta vyskocit taky nemohla kdyz ji spravce zarizeni detekuje ... pigtail taky ne pac to by aspon neco hledalo ....
hmmm ... je ... tak jsem stravil u toho 7 hodin protoze jsem to nikde nevidel tak zitra ji to dam dokupy (pritelkyni ...)
pak jsem odinstaloval myslim - ze wireless console a fn + F2 slo ... je stale to psalo jen wifi OFF,BT OFF ... porad dokola ... nic jineho ... wifi karta vyskocit taky nemohla kdyz ji spravce zarizeni detekuje ... pigtail taky ne pac to by aspon neco hledalo ....
hmmm ... je ... tak jsem stravil u toho 7 hodin protoze jsem to nikde nevidel tak zitra ji to dam dokupy (pritelkyni ...)
- polo
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Na lavej strane booku ma prepinac (posuvny) zboku mas ho prepnuty na ON ?
'Cause life is like a game sometimes