GF 7600GS - rozházené polygony, artefakty

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Casper
Nováček
Nováček

GF 7600GS - rozházené polygony, artefakty

Příspěvek od Casper »

Dobrý den, mám grafickou kartu GeForce 7600GS a předevčírem mi při hře Trackmania se mi jakoby rozházely polygony a potrhaly textury a naskočil klasický blue screen. Rozhodl jsem se PC celý reinstalovat protože to stejně bylo potřeba, takže jsem smazal všechny soubory i windle a vše nahrál znovu. Bohužel i po takovémhle kompletním reinstalu problémy zůstali a ještě přibyli. Vše naběhlo v bar.hloubce 4bity a nedalo se změnit. Nainstaloval jsem tedy několik ovladačů grafárny než se to spravilo. Pak už vše vypadalo ok než jsem zapl opět hru Trackamania se stejnou chybou. Teplota grafárny běhá na normálních hodnotách (mám pasiv chlazení+polootevřený case). Zkusil jsem ještě hru FlatOut2 a v podstatě naprosto stejná chyba. Nyní když jsem screenoval chyby ve hrách mi občas vypadl signál do monitoru, občas spadla hra a vypasalo chybu až nakonec opět další blue screen.
Jak to vypadá ve hrách vidíte tady: FO2(1), FO2(2), FO2(3), TM(1), TM(2), TM(3), TM(4)

Proto se ptám co s tím, přehřívání grafiky to nebude myslím, driver grafiky asi taky ne, driver základky pravděpodobně taky ne. Takže poslední možnost grafika v háji? popřípadě něco jiného nebo se pletu? :?:
Předem děkuji za odpověď
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Re: Problem s GF 7600GS (rozházené polygony)

Příspěvek od Mirek E. »

Vypadá to, že grafika odešla do křemíkového nebe, zkus to ještě u nějakého známého a když nepojede, tak buď reklamace, nebo polička na výstavu. :)
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“