MX518 a namapovani tlacitek bez softwaru

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Kositch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

MX518 a namapovani tlacitek bez softwaru

Příspěvek od Kositch »

Mám dotaz, lze nějak používat tlačítka, která jsou navíc oproti zpět/vpřed bez instalace softwaru? Jde mi o to, že když mám nainstalovaný software od Logitechu, tak mi zlobí, že mi ve hrách nejdou tlačítka nastavit, nebo když dávám zpět ve firefoxu tak mi to otevře dole panel hledání, tak jsem ten software od Logitechu vypnul, ale tím nejdou ta tlačítka která nejsou standartní.
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Re: MX518 a namapovani tlacitek bez softwaru

Příspěvek od Thellwin »

U MX510 jsem nepřišel na to, jak je zprovoznit jinak. A SW od Logitechu mi taky nevyhovoval.
Goldnoob team proud member!
Kositch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kositch »

Thellwin píše:U MX510 jsem nepřišel na to, jak je zprovoznit jinak. A SW od Logitechu mi taky nevyhovoval.
Díky za odpověd a jak si to nakonec vyřešil?
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Já myslel, že z té odpovědi je jasné, že nijak a že bez toho softu prostě nekterá tlačítka nefungují a nebo nejdou přenastavit :(
Goldnoob team proud member!
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“