Modrá smrt u Windows Vista
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- miniman
- Začátečník

-
Modrá smrt u Windows Vista
Dobrý den,
jsem majitelem ntb HP s predinst. oper systemem Windows Vista. Po mesici uzivani se mi pri nabehnuti systemu objevila obrazovka s modrym pozadim (tzv. modra smrt). Pc se mi jeste podarilo reinstalovat a vse bezelo tak jak ma, po 3 dnech opet modra smrt.
STOP 0x0000008E (dale dalsi ctyri soucisli podobneho slozeni)
Obrazovka se objevuje i pri pokusu reinstalu na Windows XP. Natahne si ovladace k radicum atd. ale pri tomto procesu NTB opet zkolabuje do modre smrti.
Je mozne ze je nakym zavaznym zpusobem poskozeny HDD a je nutnost jeho vymeny?
Za kazdou radu budu vdecny, dekuji.
jsem majitelem ntb HP s predinst. oper systemem Windows Vista. Po mesici uzivani se mi pri nabehnuti systemu objevila obrazovka s modrym pozadim (tzv. modra smrt). Pc se mi jeste podarilo reinstalovat a vse bezelo tak jak ma, po 3 dnech opet modra smrt.
STOP 0x0000008E (dale dalsi ctyri soucisli podobneho slozeni)
Obrazovka se objevuje i pri pokusu reinstalu na Windows XP. Natahne si ovladace k radicum atd. ale pri tomto procesu NTB opet zkolabuje do modre smrti.
Je mozne ze je nakym zavaznym zpusobem poskozeny HDD a je nutnost jeho vymeny?
Za kazdou radu budu vdecny, dekuji.
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Modrá smrt u Windows Vista
Muze to byt cokoli, mas k dispozici minidump soubor? (x:\windows\minidump)
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- miniman
- Začátečník

-
no neco to dumpuje, akorat nevim jak bych se k tomu souboru dostal, kdyz mi nenajede system
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nouzovy rezim?
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- miniman
- Začátečník

-
Nenajede, opet modra smrt...
- miniman
- Začátečník

-
posledni soubor co se nacte v nouzovem rezimu je crcdisk.sys a po te modra smrt
- miniman
- Začátečník

-
netusite nekdo jak postupovat dal? S timhle jsem se jeste nesetkal, aby nesel spustit nouzovy rezim...
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nez na hdd bych to videl na ram
Mas vist se sp1 uz v instalaci?
Mas vist se sp1 uz v instalaci?
- miniman
- Začátečník

-
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
A ten notes ma nejspis dve ramky ne?
Skousels jet jen na jednu?
Skousels jet jen na jednu?
- miniman
- Začátečník

-
NTB jsem jeste nerozdelaval, uprimne se mi do toho moc nechce...ale vypada to ze moc na vyber uz nemam.
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
A ma to zaruku?
- miniman
- Začátečník

-
zaruka pred mesicem vyprsela
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je pech...
Tak to budes asi muset skusit
Tak to budes asi muset skusit
- D00M
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
crcdisk.sys mi taky zlobil - zkoušel jsem tenkrát nějakou betu SP1 pro vistu a bylo to vadným ovladačem pro řadiš SATA.
já to vyřešil tak, že jsem odpojil všechny věci na SATA a nechal pouze disk se systémem, který jsem měl na ATA, pak to najelo. ovšem to u tebe s notebookem nehrozí.
nepomohlo by přenout řadič disku do režimu PATA?
zkus hledat na googlu něco k crcdisk.sys, mě to tenkrát pomohlo.
já to vyřešil tak, že jsem odpojil všechny věci na SATA a nechal pouze disk se systémem, který jsem měl na ATA, pak to najelo. ovšem to u tebe s notebookem nehrozí.
nepomohlo by přenout řadič disku do režimu PATA?
zkus hledat na googlu něco k crcdisk.sys, mě to tenkrát pomohlo.
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM
Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM
Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
- Lenisex
- Nováček

-
Dobrý den,
mám ntb MSI s OP Windows XP home..asi 2x az 3x dene mi naskočí blue screen, notebook normálne bezí a najednou modrá obrazovka,tak ho vypnu a zase zapnu a mám vsechno preházene.nevíte co by s tím mohlo být?nevím co mám delat a chtela bych aby mi notebook bezel tak jak má!
dekuju za informace
mám ntb MSI s OP Windows XP home..asi 2x az 3x dene mi naskočí blue screen, notebook normálne bezí a najednou modrá obrazovka,tak ho vypnu a zase zapnu a mám vsechno preházene.nevíte co by s tím mohlo být?nevím co mám delat a chtela bych aby mi notebook bezel tak jak má!
dekuju za informace
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tady s tim neni jednoduche poradit...Lenisex píše:Dobrý den,
dekuju za informace
Muze to byt vic veci,chce to zjistit jakou chybu to pise,jestli je to za nejakejch okolnosti,nejlepsi je skusit to na cistem systemu.
Muze to byt totiz jak chybou SW tak i HW
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Uploadni nekam minidump soubor, podivam se na to.Lenisex píše:Dobrý den,
dekuju za informace
- Lenisex
- Nováček

-
tak po dlouhé dobe se mi zničeho nic objevila modrá obrazovka
Byly zjisteny potíze a systém windows byl ukončen aby nedošlo k poškození PC
***stop: 0x0000007F ( 0x00000008, 0x80042000, 0x00000000,0x00000000)
dalsí veci mi to tam psalo...
poradíte mi...prosím.
Byly zjisteny potíze a systém windows byl ukončen aby nedošlo k poškození PC
***stop: 0x0000007F ( 0x00000008, 0x80042000, 0x00000000,0x00000000)
dalsí veci mi to tam psalo...
poradíte mi...prosím.
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Musis taky napsat,co mas za sestavu,jestli jsi s tim neco dela......treba pridaval nejakej HW