Samsung T220 - Nastavení zobrazení

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
dcjutty
Začátečník
Začátečník

Samsung T220 - Nastavení zobrazení

Příspěvek od dcjutty »

Mám monitor Samsung T220, který má rozlíšení 1680x1050. V nastavení zobrazení mám pouze 14**x**** a 19**x**** :sad: . GK mám starou GF6600GT, ovladače aktuální. Poradí mi někdo jak nastavit rozlíšení 1680x1050 ? Děkuji.
maXXmilian
Moderátor
Moderátor

Re: Samsung T220 - Nastavení zobrazení

Příspěvek od maXXmilian »

Mas i nainstalovany ovladac k monitoru nebo jsi ho jen zapojil?
Lze ho stahnout zde: http://www.samsung.com/us/support/downl ... u=download

Pokud ano pak na 90% bude chyba na strane graficke karty/jejich ovladacu, obrat se do prislusne sekce - Graficke karty -> Nvidia, tam ti poradi zda je rozliseni podporovano a jake ovladace jsou vhodne.

Jeste poznamka na okraj... GF6600GT v takovem rozliseni zvladne mozna desktop a film, ale na hry v nejake rozumne kvalite a plynulosti muzes zapomenout.

//edit jeste me napadlo ze by z nejakeho duvodu mohlo byt toto rozliseni "zamcene" v nastaveni windows. Dej pravym na plochu, vlastnosti, vyskoci ti tabulka s nastavenim rozliseni, tam mas tlacitko upresnit a dale je tam zalozka monitor. Kdyz na tuhle zalozku kliknes, vyjede ti obrazovka a dost mozna tam mas zaskrtnuto "Skrýt režimy které monitor nemůže zobrazit". Pokud to odskrtnes pryc mozna ti bude umozneno pouzit i tebou zadane rozliseni, otazkou pak je jestli bude vse zobrazeno korektne.

CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
dcjutty
Začátečník
Začátečník

Re: Samsung T220 - Nastavení zobrazení

Příspěvek od dcjutty »

maXXmilian píše:Mas i nainstalovany ovladac k monitoru nebo jsi ho jen zapojil?
Zaškrtnuto to nemám... Ovladač mám taky nainstalovaný... Vím že GK GF6600GT by nic nezvládala... Ale měl bych to jen prozatím, budu mít nový pc.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“