Samsung T220 - Nastavení zobrazení
Moderátor: maXXmilian
- dcjutty
- Začátečník

Samsung T220 - Nastavení zobrazení
Mám monitor Samsung T220, který má rozlíšení 1680x1050. V nastavení zobrazení mám pouze 14**x**** a 19**x****
. GK mám starou GF6600GT, ovladače aktuální. Poradí mi někdo jak nastavit rozlíšení 1680x1050 ? Děkuji.
- maXXmilian
- Moderátor

Re: Samsung T220 - Nastavení zobrazení
Mas i nainstalovany ovladac k monitoru nebo jsi ho jen zapojil?
Lze ho stahnout zde: http://www.samsung.com/us/support/downl ... u=download
Pokud ano pak na 90% bude chyba na strane graficke karty/jejich ovladacu, obrat se do prislusne sekce - Graficke karty -> Nvidia, tam ti poradi zda je rozliseni podporovano a jake ovladace jsou vhodne.
Jeste poznamka na okraj... GF6600GT v takovem rozliseni zvladne mozna desktop a film, ale na hry v nejake rozumne kvalite a plynulosti muzes zapomenout.
//edit jeste me napadlo ze by z nejakeho duvodu mohlo byt toto rozliseni "zamcene" v nastaveni windows. Dej pravym na plochu, vlastnosti, vyskoci ti tabulka s nastavenim rozliseni, tam mas tlacitko upresnit a dale je tam zalozka monitor. Kdyz na tuhle zalozku kliknes, vyjede ti obrazovka a dost mozna tam mas zaskrtnuto "Skrýt režimy které monitor nemůže zobrazit". Pokud to odskrtnes pryc mozna ti bude umozneno pouzit i tebou zadane rozliseni, otazkou pak je jestli bude vse zobrazeno korektne.
Lze ho stahnout zde: http://www.samsung.com/us/support/downl ... u=download
Pokud ano pak na 90% bude chyba na strane graficke karty/jejich ovladacu, obrat se do prislusne sekce - Graficke karty -> Nvidia, tam ti poradi zda je rozliseni podporovano a jake ovladace jsou vhodne.
Jeste poznamka na okraj... GF6600GT v takovem rozliseni zvladne mozna desktop a film, ale na hry v nejake rozumne kvalite a plynulosti muzes zapomenout.
//edit jeste me napadlo ze by z nejakeho duvodu mohlo byt toto rozliseni "zamcene" v nastaveni windows. Dej pravym na plochu, vlastnosti, vyskoci ti tabulka s nastavenim rozliseni, tam mas tlacitko upresnit a dale je tam zalozka monitor. Kdyz na tuhle zalozku kliknes, vyjede ti obrazovka a dost mozna tam mas zaskrtnuto "Skrýt režimy které monitor nemůže zobrazit". Pokud to odskrtnes pryc mozna ti bude umozneno pouzit i tebou zadane rozliseni, otazkou pak je jestli bude vse zobrazeno korektne.
CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
- dcjutty
- Začátečník

Re: Samsung T220 - Nastavení zobrazení
Zaškrtnuto to nemám... Ovladač mám taky nainstalovaný... Vím že GK GF6600GT by nic nezvládala... Ale měl bych to jen prozatím, budu mít nový pc.maXXmilian píše:Mas i nainstalovany ovladac k monitoru nebo jsi ho jen zapojil?