MSI K9A2VM (AM2+, 780V+SB700)
Moderátor: Eddward
- oihnoj
- Začátečník
-
MSI K9A2VM (AM2+, 780V+SB700)
zdravim, potreboval by som poradit kde v biose zapnem integrovanu grafiku (radeon 3100) by som na nu chcel pripojit monitor nech sa moze HD 4850 v idle obmedzit odber
- Teuzz
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- oihnoj
- Začátečník
-
Re: MSI K9A2VM (AMD 780V)
ta doska ma hybridCF tak myslim ze na to bola aj vyrobena aby podporovala ich vzajomne prepojenie
- zombux
- Odborník PCT
dle mých informací HybridCF funguje jen na 790GX a 780G, nikoli na 780V. druhá věc je že MSI si dělá spoustu věcí po svém 

Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- Teuzz
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
OK, omluva, tohle mi uteklo, kolega tady píše, že to umí model 3200, ale jak tak znám MSI... http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... mitstart=2.
http://www.svethardware.cz/art_doc-020D ... 730EC.html
Viděl bych to na třetím screenu na Internal Graphics Mode a na dalším na IGX configuration (bohužel to nebude přesně stejné, tohle je Gigabyte).
http://www.svethardware.cz/art_doc-020D ... 730EC.html
Viděl bych to na třetím screenu na Internal Graphics Mode a na dalším na IGX configuration (bohužel to nebude přesně stejné, tohle je Gigabyte).
Burn in hell.
- Wilik
- Administrátor
No, s tou MSI je problem, ze i primo MSI na strankach uvadi podporu pro Hybrid CF, ale muze jit o pouhe opomenuti zkopirovanych obrazku, pac vsechny materialy ma stejne pro modely GM/VM, tj s cipsety 780G a 780V. Oficialne ma podporu pro Hybrid CF jen 780G, resp. grafika HD3200, kterou obsahuje. Ovsem jaky konkretni cipset MSI pro ty desky pouziva a jestli pro model VM jen nepodtaktovava cipset 780G, to netusim - a tak by se dala vysvetlit i zminovana podpora Hybrid CF.
Kazdopadne obecny navod je tento:
1. HD3200 a jako pridavnou HD2400 ci HD34x0
2. Windows Vista
3. Ovladace 8.3 a novejsi
4. v BIOSu nastavit primarni grafiku integrovanou - tj. IGX ci pod.
5. ve spravci zarizeni videt 2 pritomne grafiky (prave HD3200 a nejakou HD2400/34x0)
6. v ovladacich, resp. v CCC v Advanced modu, zapnout podporu pro CrossFire
Kazdopadne obecny navod je tento:
1. HD3200 a jako pridavnou HD2400 ci HD34x0
2. Windows Vista
3. Ovladace 8.3 a novejsi
4. v BIOSu nastavit primarni grafiku integrovanou - tj. IGX ci pod.
5. ve spravci zarizeni videt 2 pritomne grafiky (prave HD3200 a nejakou HD2400/34x0)
6. v ovladacich, resp. v CCC v Advanced modu, zapnout podporu pro CrossFire
- oihnoj
- Začátečník
-
njn je to komplikovane tak to necham jak to je v podstate mi je to jedno hlavne ze vsetko funguje jak ma
ale nie je zle si obohatit obzory 

- cmoudina
- Začátečník
mám tu čest s novou pro syna, bohužel se jmenované nepodařilo zprovoznit, takže jedeme 4850 only.IMHO proč to pro pár procent výkonu komplikovat...
Intel PC is back
- štanda
- Nováček
-
Dobrý den s tímhle problémem jsem se nesetkal, protože ho neřeším, ale mám jiný problém. Mám v PC 2 HDD - 1. je klasik 60GB připojenej přes starší ATA konektor a 2. 320GB WD je připojen přes SATA. První jede bez problémů ale druhej se mě v v biosu načte ale v XPčách nějak není. Poradíte mě pls. Díky předem.
|MB: MSI K9A2VM|CPU: AMD Athlon X2 5200+|RAM: 4 GB|GK: Ati Radeon HD4830|HDD: Hitachi 60GB IDE + WD 320GB|DVD±RW LG|OS: Win 7|ZDROJ: SEASONIC 500W|
MaWa napsal:
vezmeme-li v úvahu kvantovou singularitu magnetického pole jednoho bajtu a budeme-li dále uvažovat hmotnost krávy rovnu podílu hmotnosti bagru a jahody, musí nám vyjít, že pokud je rotační elevace terestriální sondy rovna odmocnině z pí, tak tam durex 700mhz pojede
MaWa napsal:
vezmeme-li v úvahu kvantovou singularitu magnetického pole jednoho bajtu a budeme-li dále uvažovat hmotnost krávy rovnu podílu hmotnosti bagru a jahody, musí nám vyjít, že pokud je rotační elevace terestriální sondy rovna odmocnině z pí, tak tam durex 700mhz pojede
- štanda
- Nováček
-
Takže problém jsem vyřešil sám. pro ostatní kdyby měli stejný problém-stáhněte si z ofic. stránek program WD tools a v něm zvolte utilities a to poslední - chtělo to jenom zformátovat 

|MB: MSI K9A2VM|CPU: AMD Athlon X2 5200+|RAM: 4 GB|GK: Ati Radeon HD4830|HDD: Hitachi 60GB IDE + WD 320GB|DVD±RW LG|OS: Win 7|ZDROJ: SEASONIC 500W|
MaWa napsal:
MaWa napsal:
- Wilik
- Administrátor
Pro fungovani disku na SATA potrebujes:
BUD mit v BIOSu u SATA radice nastavenu emulaci "jako IDE" - tj. nepujdou nadstavbove SATA funkce (hot-plug, NCQ), disk je pro XP normalne videt (ne v okne "tento pocitac") a jde naformatovat ve spravci disku
NEBO mit radic SATA v modu AHCI/RAID, pouzit ovladac pro AHCI (F6 disketa) a pote ho XP uvidi - a plati co predtim...
Urcite neni treba stahovat nic od WD
BUD mit v BIOSu u SATA radice nastavenu emulaci "jako IDE" - tj. nepujdou nadstavbove SATA funkce (hot-plug, NCQ), disk je pro XP normalne videt (ne v okne "tento pocitac") a jde naformatovat ve spravci disku
NEBO mit radic SATA v modu AHCI/RAID, pouzit ovladac pro AHCI (F6 disketa) a pote ho XP uvidi - a plati co predtim...
Urcite neni treba stahovat nic od WD