VYBĚR REPRA K DVD PŘEHRÁVAČI - DILEMA

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
J@Y
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

VYBĚR REPRA K DVD PŘEHRÁVAČI - DILEMA

Příspěvek od J@Y »

Zdravím vás tu všechny , jak tak koukam tak jste tu už poradily hodně lidem a já jsem taky jeden ztěch co by potřebovali pomoc :-)

No tak moje puvodni repra u dvd přehrávače Elta 8901CS (možná celkem neznámej ale nikdy bych ho nevyměnil)odešli a hraje jen subwoofer a central a proto sháním nějaké cena/výkon dostupnější repra do 4000 kč. Po mnoha vyptávání a vyměňování zkušeností jsem dospěl k závěru že budu vybírat mezi Geniusem a Redstar. Po seznámení s kvalitami redstar jsem je zavrhl a zbyly mi Geniusy. Rozhoduji se mezi těmito verzemi - Genius SW-HF 5.1 5005 , 5100 a 6000, dost jsem se dočetl že mezi 5005 a 6000 nejsou nějak razantní změny co by za ty peníze stáli víc než u 5005 anaopak u 5100 zvhledem jako k novince sem se nedočet vubec nic :-( .

Tak se vás (odborníků :-) ptám které ztěchto repro nebo jiných než těchto doporučily :-) ??

nejsem nějak ujetý na zvuk , vím že palace cinemas za tak malou cenu doma mít nebudu ale zase nechci mít doma horší zvuk jen kvuli tomu že bych si neuměl vybrat repro k dvd přehrávači. K PC to bylo jednoduší asice sem si vybral Creative progamer G500 ale k tomu dvd fakt nevim který. Samozřejmě čim levnějc tim líp ale tak do těch 4 tisíc maximálně.

Děkuji předem za odpovědi , nápady či anekdoty :-)
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“