Tak už 2. den jedu na Win 7 ve verzi 7000 a nemůžu si je vynachválit

Až na maličkosti sou to prostě supr winy. Hlavně nový zobrazení minimalizovaných a otevřených oken se povedl. ten duhovej efekt když se přejíždí přes minimalizovaný okna ve startu je prostě super. Rámeček se zbarví podle ikony programu. Fakt povedený. Co se týče rychlosti systému je to nesrovnatelný s Vistou. Programy se instalují bleskově, visty sem měl přes půl roku takže vím o čem mluvím

start systému taky supr. Bootování se taky trochu zrychlilo ale co je nejdůležitější, hned po startu systému (jak se objeví plocha) se dá pracovat se startem, programama atd. Přecejen i ve vistách člověk musel chvíli počkat až se nastartujou všechny programy na pozadí a objeví se ikonky u hodin. Ve win 7 se objeví a frčí hned s plochou, což je fakt velký plus. Kompatibilita programů je taková všelijaká. Často se musí něco instalovat v režimu kompatibility pro vistu, nebo pro XP. Nefunguje například daemon tools, jelikož se furt po resetu spouští jeho instalačka a winy prostě upozorňují že je to nekompatibilní soft. Nahradí ho ale skvěle powerISO =) Jinak veškerý softy mi jedou. Odzkoušený mám: Nero 9, AIMP, PowerDVD 8, Office 07, firefox, thunderbird, speedfan, acronis true image home, winrar, kmplayer a další. Jedná se většinou o poslední verze softu. Hry taky jedou vpohodě (crysis, crysis warhead, GTA4, bioshock, víc sem nezkoušel) Ovladače na hardware mi jedou vpohodě až na zvukovku Creative SB Audigy. Soft nainstalovanej z CD a následně aktualizovanej z netu prostě nechce přijmout ovladače, který si nainstalovaly samy winy. Nevím proč. Dycky napíše, že nenašel kompatibilní HW s tímto softwarem =(( ale zvuk jede. Takže moje hodnocení je zatím hodně kladný. I přes to že to je beta, je zatím stabilní a nemám žádnej vážnější problém. Určitě se najdou lidi, keří se teď na mě sesypou a budou mě komandovat za to csem napsal =D ale co už..