MS Windows XP SP3

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

Ad. spekulace je/neni finalni:

ja vam psal ze je final a o te chybce se nevedelo a zbyvalo par dni do upnuti na WU, ale MS nasel chybu a vydani odlozil, pak se rozmyslel a jine vydani SP nebude, opravi to jedna mala aktualizace. Stejne funkce ktere se chyba tyka neni smrtelniky pouzivana. tu pouzivaj jen velke firmy s rozsahlou siti. btw: moje linky smeruji primo na MSDC (MicroSoft Download Center)
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Je někde na netu porovnání výkonu ve hrách a aplikacích se SP 2 vs SP 3 ?? :)
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

Ak aj budu rozdiely, tak budu na urovni chyby merania. Service Pack je presne to, co naznacuje jeho nazov - suhrn mnozstva oprav, ktore si si doteraz musel stahovat cez Windows Update. Tych par novych funkcii na vykon nema absolutne ziadny vplyv.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Nevim kde, ale nekde jsem videl.. prakticky vsechny hodnoty byly u SP3 na urovni zrychleni o 0,5fps, pri celkovych hodnotach kolem 50-70.. at uz Crysis, CoD.. vsechno.. celkove asi o neco sviznejsi je, presne jak ale bylo receno.. ve vysledku to je nula nula nic..
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Maxtor píše:Nevim kde, ale nekde jsem videl.. prakticky vsechny hodnoty byly u SP3 na urovni zrychleni o 0,5fps, pri celkovych hodnotach kolem 50-70.. at uz Crysis, CoD.. vsechno.. celkove asi o neco sviznejsi je, presne jak ale bylo receno.. ve vysledku to je nula nula nic..
Možná na druhé straně tohoto threadu : http://www.computerbase.de/news/softwar ... pieletest/
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
kufus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kufus »

kufus píše:Takže nic, něco mě pořád žere disk, po restartu mám 7gb volných a za chvíli je to pryč, nevíte, čím to může být?

EDIT// V nouzovém režimu to taky letí dolů.
Takže už to mám, dělal to MS Bootvis, nevím proč, ale asi proto, jak jsem dával diagnostické spuštění a potom zpátky do normálu, se pustilo hodně dalších služeb a programů po spuštění (ty, které jsem měl vyplé).
Takže všechno se hromadilo tady C:\WINDOWS\system32\LogFiles\WMI\trace.log.

PS: A jinak mně k tomu pomohl O&O Defrag.
CPU C2D E4400 @ 2,7GHz MB GIGABYTE P35 DS3L RAM 2 x 1GB Kingston 800Mhz GK X1950PRO + Accelero S1 + 120 mm Xilence HDD WD2500YS Caviar + WD6400AAKS TV DTV2000H Monitor Acer 1916Csd ZDROJ KME 400W -> EC350W -> Corsair VX450
Notebook: HP ProBook 4510s
Maňo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maňo »

No neviem kde je problém v SP3 ale po integrácií cez nLite a následnom nainštalovaní na notebook sa to po prvom reštarte seklo vypísalo to nejaké blbé hlášky. Tak som na notebook inštaloval XP iba s SP2 všetko v poriadku nainštalovalo ale skúsil som nainštalovať SP3 vo windowse pekne to nainštalovalo ale po reštarte sa notebook začal stále reštartovať. Takže zatial kašlem na SP3.
CPU: Intel Corei7-4930K + Noctua NH-D14 SE2011, MB: Asus P9X79 PRO, GPU: EVGA GeForce GTX 1070 Ti SC GAMING, RAM: Corsair Vengeance 4x4GB DDR3 1600 , SSD/HDD: Samsung 950PRO M2-PCI-E 256GB, Seagate BarraCuda - 4TB, WD Caviar Black 640GB, PSU: Enermax REVOLUTION87+ 650W, Sound: Asus Xonar DX, Case: Corsair Carbridge 500R-black,Headphones: Audio-Technica ATH-T500, Mouse: Logitech G400, Keybord: Logitech K520, Wheel: Logitech Driving Force™ GT, BLU-ray: Plextor PX-LB950UE, LCD: 24" BenQ BL2400PTd
DSLR: Nikon D3100+Tamron 18-270mm
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Tak na jednom disku uz mi to taky jede.. co se tyce aplikaci typu nLite, ci XPLite, kravi trochu vic, nez tomu bylo s pripadnymi errory v SP2.. nic zasadniho ale.. v podstate mi XPLite jen automaticky sezralo i notepad, ktery tak bylo treba do system32 opet rozbalit..
Jinak ale v pohode.. system jede jak hodinky.. instaloval jsem pres integraci do instalacniho CD, takze nikde zadnej neporadek, vsechno pekne na cisto..

Ze by byl system sviznejsi se mi nezda.. v podstate nic moc nepozoruju..

Pro lidi operujici s XPLite mam tady potom help, jak ho rozbehnout, pac PS3 odmita.. Pokud zmenite tyto hodnoty, XPLite pujde rozbehnout.. po dokonceni vsech operaci vratte opet zpet..

Docasne staci zmenit nasledujici hodnoty..

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion] "CSDVersion"="Service Pack 2"

(původně "CSDVersion"="Service Pack 3")

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Windows] "CSDVersion"=dword:00000200

(původně "CSDVersion"=dword:00000300)
fmx rider
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fmx rider »

nevím teď v čem je ta chyba u service packu 3 a jestli se týka i toho finalu, ale prej je stejný download na českou verzy jako předtím a jestli je možné že kvůli té chybě v RMS kanálu?, snad se nepletu, tak že mi nejdou článku na téhle adrese http://iphonemania.mobilmania.cz/ ... např http://iphonemania.mobilmania.cz/node/164 ... jinak některé jdou

EDIT// chyba na jejich straně...vše v poho
helium
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Seekovani po install s original integrovanym SP3

Příspěvek od helium »

Ted jsem zprovoznoval novy komp jeste s XP, ty XP jiz maji na mediu integrovan SP3,

vse v pohode az na to ze disk porad seekuje i kdyz se nic nedeje (zkousel i jiny disk, stejny typ a stejne), na netu to jeste nebylo ovladace jen s CD

nevite cim by to mohlo byt ???
u kompu co meli integrovan SP2 a doinstalovan SP3 se to nevyskytuje

sestava:
E8500 + Asus P5Q + 2x2GB + Ati HD2450 + Seagate 500 ES2
--------------------------------------------------------------------------------
Dnešní rozbujelý SW neodpovídá povaze a stavu dnešních uživatelů nebo naopak ??
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Re: MS Windows XP SP3

Příspěvek od Maxtor »

"Optimize HDD when idle"..? "Indexing service"..? Tweak-XP, Tune-Up.. vic zatim neni co psat... :)
helium
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od helium »

Maxtor píše:"Optimize HDD when idle"..? "Indexing service"..? Tweak-XP, Tune-Up.. vic zatim neni co psat... :)
Optimize HDD when idle - vypnuto pres MS TweakUI
Indexovani disku - vyp. po prvnim bootu

disk pred instalaci formatovam Partion Magikem 8 a to pomalou metodou s kontrolou bedaru,
sys disk 16GB zbytek datovy v log. part. v ext.

jo a kdyz je to v relativnim klidu tak pres sysinternals je videt pravidelne skenovani C:\ a D:\
--------------------------------------------------------------------------------
Dnešní rozbujelý SW neodpovídá povaze a stavu dnešních uživatelů nebo naopak ??
TherorCZ
Nováček
Nováček

Příspěvek od TherorCZ »

No tak mě po instalaci SP3 po najetí windows hrozně dlouho hrabe disk a procesor běží cca 5-10 min na 100%.Dále mi AVG hlásí,že se nemůže připojit k servru,ale internet normálně jde.S SP2 to nedělalo.Takže bude asi následovat uninstal a zůstanu u SP2.
CPU Athlon64 3000+@1,8Ghz,MSI K8N Neo4 Platinum,MSI GF 6800,Seagate Baracuda IV 80+120Gb IDE+200Gb SATA,Enermax Liberty ELT500AWT
Maňo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maňo »

neviete niekto ako mám spraviť bootovacie USB s WIN XP skúšal som to cez ultra iso ale potom pri bootovaní mi vypíše že "txtsetup.sif <INF> je poškodený alebo chýba, stav 18
Neviete niekto ako to vyriešiť? Dík za odpovede.
CPU: Intel Corei7-4930K + Noctua NH-D14 SE2011, MB: Asus P9X79 PRO, GPU: EVGA GeForce GTX 1070 Ti SC GAMING, RAM: Corsair Vengeance 4x4GB DDR3 1600 , SSD/HDD: Samsung 950PRO M2-PCI-E 256GB, Seagate BarraCuda - 4TB, WD Caviar Black 640GB, PSU: Enermax REVOLUTION87+ 650W, Sound: Asus Xonar DX, Case: Corsair Carbridge 500R-black,Headphones: Audio-Technica ATH-T500, Mouse: Logitech G400, Keybord: Logitech K520, Wheel: Logitech Driving Force™ GT, BLU-ray: Plextor PX-LB950UE, LCD: 24" BenQ BL2400PTd
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

zpozoroval jsem zvláštní problém. dával jsem dohromady jedno PC s VIA zvukovkou, instaloval jsem na to XP Professional s integrovaným SP3 pomocí nlite. instalace ovladačů zvukovky mě překvapila - chtěla některé soubory z instalačního cd (jmenovitě ks.sys, ksproxy.ax, ksuser.dll a cca deset dalších). říkám fajn, najdi si to sám na cdrom:\i386. ty soubory tam ovšem nebyly, přitom v archívu se SP3 byly. že by to nlite zapomněl integrovat? to mi přijde jako hovadina.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Maňo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maňo »

to mi fakt nikto nevie poradiť ako to nainštalovať XP s USB disku? :(
iks
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od iks »

Maňo píše:to mi fakt nikto nevie poradiť ako to nainštalovať XP s USB disku? :(

http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... mitstart=5

je to sice na eee ale funguje spolehlive vsude
Maňo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maňo »

nejde to stále tam v tom cmd mi potom keď už dám kopírovať to CD na usb vypíše niečo s tou virtual temp drive asi preto že to robím vo viste X64 :(
Maňo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maňo »

mal som pravdu pod X64 Vistou to nejde vôbec spraviť ale pod XP mi to spravilo :)
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Tak tu mám takovou zajímavost.

SP3 integrovan pomoci nLite primo na medium. Problemy neexistuji, az na: Po startu systemu asi tak 30sec nefunguje sitove pripojeni. Potom cosi problikne u vrchniho okraje obrazovky ( bohuzel je to tak bleskurychle ze to nelze precist ). Pote jiz vse funguje, naskoci icq i mail...

Mam srovnani dvou pc. Obe dve jedou na chipsetu nForce4 s posledni verzi ovladacu 15.23.
Na jednom byl SP3 instalovan az dodatecne pomoci aktualizaci systemu. Po aktualizaci pc "trpi" stejnym neduhem jako pc s integrovanym SP3 jiz pri instalaci. Nevite nekdo co s tim?
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“