Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
Ryck
Začátečník
Začátečník

Re: Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...

Příspěvek od Ryck »

Presne tak, ja mam zase Razer Lachesis a chytnul sem asi hiödne povedednej kousek - vse v poho, meel sem v ruce i G9, ale nesedela mi vubec...
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
ciapka
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ciapka »

Nemate niekto podlozku Razer Destructor??
Planujem minut trosku penazi na nejaku kvalitnejsiu podlozku za vianocne odmeny :) , zatial mam latkovu za 40sk k tomu Razer Diamondback prvej generacie a neviem ci sa vyplati priplacat oproti Exactmat...
CPU Athlon64 3000+ (winchester) 1800@2208MHz + Zalman CNPS7000B-CU Led + Arctic Silver 5 (Idle:35°C|Burn:45°C) MB ASUS A8N-SLI Deluxe + Zalman ZM-NB47J RAM 2048MB (2x1024MB) Kingston CL3,4,4,8-2T Dual GPU XFX GeForce 6600GT (500/1000@580/1250) + Zalman VF700-CU (Idle:51°C|Burn:72°C) HDD Western Digital 640GB AAKS DVD-RW LG SuperMulti GSA-4163B Black Sound on board PSU Corsair HX620 Mouse Razer DiamondBack Chameleon System MS WindowsXP Professional
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

2Ciapka> Ano, mam ju, mal som v ruke aj eXact a podla ma sa to oplati len v specifickych pripadoch. Diamondback 1G (tu nepoznam) je optika, ze? Pretoze ak hej, tak sa ti do hliniku nevelmi oplati investovat a skor kup kvalitny plast/latku (maju pre optiky lepsie vlastnosti) a dobre, ktore poznam, su napriklad tieto: SteelPad S&S, Razer Mantis, a ako najlepsiu volbu pre hracsku optiku, ked chces do podlozky nieco vrazit je podla maSteelSeries 5L. Pokial trvas na Hliniku, tak ti doporucim toho destructora, ma predsalen lepsie vlastnosti ako eXact a hlavne u eXactu je na obydvoch stranach guma (nozicky) a neznasam, ked o nich zavadim rukou... Pokial je to Laser, tak 100% ber Destructora ;D
Este ak je to optika a chces byt originalny (na mierny ukor nie kvality, ale skor profesionality - proste trocu slabsie vlastnosti), tak vezmi SteelSeries Experience I-1 :D
Prijemne prazdniny :D
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
Kuwlax
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kuwlax »

Zdravím, strašně se mi líbí Razer Lachesis, ale nějak si netroufám koupit myš za 1300stovek jen tak přes net. Nevíte běkdo o nějakým krámu kde se dájí Razery omrknou nebo ještě lepší osahat, ideální lokalita Brno nebo Olomouc. Díky za typy :wink:
CPU: AMD Ryzen 5 2600 Gk: MSI GTX1660 RAM: Kingston 2x4GB 3200MHz DDR4 MB: MSI B450 Tomahawk
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

RECENZIA: Myší triumvirát - Kone, GM-M8000, Sidewinder X8 – 1. časť @ pc.sk
Michal Kiradžiev píše:Po dlhšej odmlke vám opäť prinášame rozsiahlu recenziu hráčskych myší, pričom sa pozrieme hneď na trojicu myšiek a do maximálneho detailu rozoberieme ich dobré a zlé stránky. Konkrétne si posvietime na Kone – debut nemeckého výrobcu ROCCAT, GM-M8000 – myšku s tajomným názvom od Gigabyte a nakoniec Sidewinder X8 – bezdrôtovú hernú novinku od Microsoft so senzorom založeným na technológii bluetrack.
Veľmi dobré čítanie naviac doplnené o ilustračné videá. V našich končinách plných narýchlo zlepených recenzí myšiek je to konečne niečo poriadne, kto sa rozhoduje, aký model kúpiť, nech neváha a číta :-) GJ sm_oOx^.
.
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Osobně se docela divím, že existují i funkční kousky X8 (v té recenzi) :-) Tuto myš jsem měl a prodal, protože s ní brutálně skákal kurzor.

Více zde: http://tinyurl.com/cjdp2v

A nejsem sám: http://tinyurl.com/a9o5v3

V podstatě je zcela nepoužitelná, pokud to Microsoft v nějaké další revizi neopravil.

Nicméně i v update toho článku zde http://tinyurl.com/cl8ny9 si lidé neustále stěžují. Osobně bych doporučil tuto myš nebrat, protože je tak 50% pravděpodobnost, že to bude zmetek, anebo hůř, neopravitelná koncepční vada.

A to jsem ji nepoužíval na látkové podložce, ale s kvalitní Razer Exactmat..
GoYa
Nováček
Nováček

Příspěvek od GoYa »

Zdravím,

rád bych poradil lidem co shání myší sluchátka apod a to zejména na online hry:

Myš: pro hardcore hráče bych rozhodně doporučil LOGITECH, osobně mám zkušenosti s razer (vždy odešel po pul roce a ostatní značky mi nikdy neseděli. Laser myši jsou na hry většinou trochu problémové a když jsou kvalitní tak hodně drahé.
nejlepší varianta je asi stále MX 518, je zaslušnou cenu a vydrží dlouho, pohyb na hry perfektní
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... Z000000669
hodně lidí podcňuje, nedoceňuje a vůbec nezná věci jako jsou SKATY. každá myš po čase si své vlastní zničí (razer docela rychle) a není chybou je jednou za pár měsíců vyměnit.
http://www.supergamer.cz/qiip-extreme-skatezz-p-33.html

Podložka: z mého pohledu jako hráče rozhodně nedoporučiji látku (příliš pomalá), mě se osvědčila dlouhodobě FUNCka, ale nevím zda-li se dá ještě sehnat, popřípadě SS SP
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... Z000000PT3
co se týče kovu a skla je nutné osobně vyzkoušet jelikož je to celkem drahá investice a nemusí sedět každému (nehledě na to že i tyhle se opotřebují)

Sluchátka: Asi jediná věc kde bych opravdu nešetřil pro hráče v současnostni dělá skvělé sluchátka SS Siberia
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... A000000P0G
pro opravdové náruživce je pak možnost investovat do "zvukotěsných sluchátek" Sennheiser PC 350 apod...

Klávesnice: je to asi jedno Chicony na hry taky dobrá, jen nemá tolik tlačítek

Doporučuji stránky alfacomp a popřípadě pouze na herní vybavení supergamer.cz
Dále hodně záleží na dané hře a vaší intenzivitě hraní :)

David "WolF Dolejší, byvalý hráč nEophyte Intel
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Prínosný príspevok ! :-)

Všeobecne, kvalitné periférie sa veľmi podceňujú. Nieje problém vidieť PC za 1000 € + a k nemu obyčajná "tesco" myš a klávesnica. Zastávam názor, že pokiaľ si chcem maximálne užiť, tak treba mať nato aj vybavenie. A to nemusí ísť iba o hardcore hráča ...
.
GoYa
Nováček
Nováček

Příspěvek od GoYa »

Já se snažil trochu popsat takové zakladní postřehy které jsem získal za dobu své herní "kariery" jinak toto co jsem zde pospal je nutné doladit pomocí ruzného softwaru a CFG (v online hře) a upřesnit pro danou fps hru (hrál jsem reakreačně Counter strike 1.6, Age of Empires 2,3 a na trochu vyšší urovni COUNTER strike source)
jarod72pm
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od jarod72pm »

Tak tu trochu přidám :wink:
měl jsem možnost otestit několik myší počínaje Logitech MX310 -580 ,Genius,A4tech ,Razer Mamba-copperhead a krait.
Pokud se tomu chcete věnovat progamersky na vysoké urovni je vlastně jedno zda máte značkovou za 1000.- nebo za 3500.- je to o vašem postřehu a následné reakci na myš .
Dnes dostupné senzory ač to málokdo ví se používají v myších za 500 nebo 2000 a jsou si naprosto stejné výkonem i kvalitou (pocházejí z jedné továrny a z jedné série)
štelovat pro USB frekvenci zda 125Hz nebo 500Hz nebo 1000hz možná rozdíl zaznamená opravdu trénovaný člověk ale v domácím použití to nepoznáte .
Ač jsem byl zastáncem Logitechu a to MX518 pak se mi do ruky dostala A4tech OSCAR 3200DPI a ejhle žádný výkonostní propad se nekonal dokonce bych tvrdil že v jistých situacích se chovala naprosto stejně jako Logitech .
Tedy co s toho plyne?(nebavím se o použitých materiálech ,ergonomii a jiných věcech ale o funkčnosti a to je to hlavní)
Pokud mi dnes někdo bude tvrdit že tamta myš líp střílí nebo reaguje na kill je to holý nesmysl protože dnes se už kvalita snímání velmi srovnala a rozdíly jsou zanedbatelné (hovoříme o herních myších) dnes u hráče rozhoduje ke které značce tíhne co mu padne do ruky a jaké má finanční možnosti nic jiného za tím není .
prostě jsou lidi co vám to nandají i s myškou za 500 kilo a je to jen o rukách a hlavě.
ps: a to hlavní co tu ještě vůbec nepadlo !!!
To co sedí nějákému frantovy s horní dolní nemusí sedět vám ! vše si to chce ošahat a skusit !
mám na mysli podložku a myš a stím spojené vaše možnosti .
Ten kdo vám bude tvrdit že ta a ta podložka je špatná(jen že je třeba látková) že ta a ta myš se pokazí do půl roku nebo roku tomu opravdu nerozumí a jen machruje !

každá myš se může pokazit na to nezapomínejte
a i s myší 800DPI za 350kč můžete porážet frajírky s myší za 2500.-kč s DPI 2500 a jinýmy přednostmi.
Je to jen o vašich rukách a vaší hlavě -spousta progejmrů nebo výborných hráčů vůbec nezná drahé myšky protože to nepotřebují a neutrácejí zbytečně za značku.

To o čem tu mluvím najdete na:
http://www.zive.cz/Clanky/Megatest-hern ... fault.aspx
ale pokud chcete koupit myš doporučuji přímo koupit časopis Computer 13-14/09
Naposledy upravil(a) jarod72pm dne stř 29. črc 2009, 06:11, celkem upraveno 1 x.
Palmr
Nováček
Nováček

Příspěvek od Palmr »

to barco: paráda, díky za recenzi. Už asi měsíc pořád jak blb rozhoduji jestli vyhodit 1600,-Kč za ROCCAT Kone, nebo 900,-Kč za Gigabyte GM-M8000. Líbí se mě obě, ale cena je nakonec rozhodující...
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Mam ted Razer Copperhead http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=33710 a mel jsem A4tech http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55603 tu Razerku jsem tady koupil na bazaru za super cenu, jinak bych do toho asi nesel, a nezaznamenal jsem zadny rozdil. Plne potvrzuji, co napsal kolega vyse.
MasterKing
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MasterKing »

Doporučuju Razer Lachesis je to suprová myš
MasterKing
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MasterKing »

Nebo taky A4Tech X7 XL-750BF Red
flanker
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od flanker »

ten A4 tech Oscar je suor, mám ji taky v záloze. V současné době mám asi 6 myší, jendu jsem prodal, jednu předtím ještě daroval.2 logitechy, 3A 4 tech, 1 IE3, 1 intelli point od MS a razer deadadder. Nejlepším dojmem na mě působí deathadder hne dnásledovaný a4 tech Oskar.
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

A4tech XL-750BF je asi nejlepší za tu cenu no (taky ji mám, ve verzi snake :razz: ). Jinak taky se přikláním k názoru že je spíš než značka důležitější ergonomie (ne jen tvar jak se píše v každý recenzi, ale i tvrdost tlačítek, váha nebo materiál) a dobrá podložka :twisted:
Obrázek
Palmr
Nováček
Nováček

Příspěvek od Palmr »

dobrá podložka
na tom myslím až tak nezáleží, i když dnes se sežene kvalitní podložka za 150,-Kč tak proč ne (tou podložkou mám na mysli třeba - SteelSeries QcK mini).
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Tak zase je to o tom jak komu... já osobně bych např. obyčejnou látkovou podložku už nikdy nepoužíval, je jedno jestli na hry nebo práci. Teď mám jakousi Verbatim Rapier (plast, 320x270 mm, 175 Kč ) a nechápu proč jsem si podobnou podložku nekoupil dřív. :-D
Obrázek
jarod72pm
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od jarod72pm »

Palmr píše:
dobrá podložka
na tom myslím až tak nezáleží, i když dnes se sežene kvalitní podložka za 150,-Kč tak proč ne (tou podložkou mám na mysli třeba - SteelSeries QcK mini).
Ano tuhle podložku provozuji se A4Tech Oscar 3600DPI = naprosto dostačující věc pro CSko
Tuhle myšku začínám stále víc mít rád protože za ty prachy je super (tlačítka perfektně citlivá i kolečko jemné ,drží se oproti MX 310 ještě líp (MX518 už je moc veliká ale to je o zvyku) povrch je neklouzavý a na podložce se zastaví tam kde ji nechám a neklouže do pryč tedy zaměřování jedna radost ! nechal jsem to na DPI 3600 a naprosto super -dřív jsem byl rád za vyrovnané skóre ale teď není problém to dávat i 10:0 :P
tedy pro mě za pětikilo ideální myš na FPS pařbu.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

G5 třeba na Steel QCK uskakuje, tam je lepší kombinace podložky od Razeru nebo Roccat. Každá myš fičí na různých podložkách jinak, ty QCK jsou ale hrozné shity, ani MX Revolution mi po nich nechodí dobře, ani Razer Deathader..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“