Problem s LG GSA H54L
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- sagaris
- Nováček

-
Problem s LG GSA H54L
Ahojte. Mam tuto napalovacku a prestala mi vo Viste fungovat.Zmizla z diskov a ked pod pozriem cez spravcu zariadeni tak je pri nej vykricnik a hlaska ze sa neda mechanika spustit. V biose mi ju najde aj ked dam do nej dvd s Vistou na nabootuje z nej ale vo windowse vobec nic. Skusal som rozne ovladace zakladovky,odobrat ju a aj radice a stale nic.V druhom pocitaci ide v pohode.
- viky58
- Černá karta

-
Re: Problem s LG GSA H54L
Skus ji odebrat , a restart odpojit machaniku , nechat naběhnout systém a pak druhy restart a mechaniku připojit
a uvidíš jestli to pomuže
a uvidíš jestli to pomuže
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, mam stejny typ mechaniky s nejnovejsim fw, v 1 ze 4 pripadu zapisu DVD+R /libovolne znacky/ se pri zapisovani lead-inu "zacykli" nero vypise po 15min FAILED. Pc nasledne nejde ani sw vypnout - tvrdy rr.
zrejme reklamacka ze ?
zrejme reklamacka ze ?
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- yuri.cs
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zkousel jsem Verbatim, Sony a TDK.
It will be amazing in case after 10GHz we will see 20GHz, 30GHz and so on, just like we witnessed the thorny way from 10MHz to 33MHz in the eighties. -xbitlabs.com