PC a TV
Moderátor: maXXmilian
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: PC a TV
Zmenit normu??
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Změň v Control Panelu nebo CCC výstup na Composite.
- Papparaci
- Nováček

-
Jako myslíte v PC??? Zkoušel jsem to v PC tam ty normy přehodím a jedeto. Jenže na NB tam vubec navýbeěr žádná změna norem není. A taky jsem to zkoušel připojit k jiné TV tam změním normu s AV na SVHS a jedeto jenže u té TV na kterou to chci připojit to změnit nejde.!
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Zkus si projít tenhle článek, možná ti to pár věcí objasní: Jak na to? Propojení PC s TV - PC Tuning.cz
- Papparaci
- Nováček

-
Dík, ale záhada vyřešena nebyla.
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Jaká grafická karta? zkoušel jsi v Control Panelu nebo CCC změnit typ výstupu na komponentní/kompozitní nebo normu (PAL, NTSC, SECAM)?
- Papparaci
- Nováček

-
Grafická karta je radeon mobility, žádnej control panel to nemá. Ovladače jsem k této grafárne žádný nenašel...
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ATI Mobility Radeon. Ovladace (a CCC) hledej bud u vyrobce notasu a nebo (coz se mi zda lepsi) stahnout z http://www.ati.com oficialni ovladace pro desktopove karty, a upravit pomoci mobility modder.
Jestli chvili pockas, hodim ti sem ty upravene ovladace (pro Vistu), budu je upravovat pro vice lidi
Upravene ovladace ATI pro mobilni karty (Win Vista)
Jestli chvili pockas, hodim ti sem ty upravene ovladace (pro Vistu), budu je upravovat pro vice lidi
Upravene ovladace ATI pro mobilni karty (Win Vista)
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- Papparaci
- Nováček

-
Na ten notas uz odvýrobce ovladace nesezenu a žádnej s ovladaču na strance ATI nefunguje.
http://notebooky.idnes.cz/hp-omnibook-6 ... 63_vyrobci
Je to šumka dostal jsem ho že ho vyřazovali s firmy ale to je uz tak rok a pul. Ležel mi doma a ted me napadlo že si na tom budu pouštět filmy.....
http://notebooky.idnes.cz/hp-omnibook-6 ... 63_vyrobci
Je to šumka dostal jsem ho že ho vyřazovali s firmy ale to je uz tak rok a pul. Ležel mi doma a ted me napadlo že si na tom budu pouštět filmy.....
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Není nic jednoduššího, něž se podívat na stránky výrobce
HP OmniBook 6100 Notebook PC - Download drivers and software
Jinak v tom NTB je ATi Rage Mobility... pro něj už v DHMM není podpora.
HP OmniBook 6100 Notebook PC - Download drivers and software
Jinak v tom NTB je ATi Rage Mobility... pro něj už v DHMM není podpora.
- Lojza
- Začátečník

Použij redukci - zapíchneš ji do SCARTu TV a do ní připojíš PC pomocí Cinch nebo S-video a pojede to barevně (mně teda jenom přes ten Cinch).