PC a TV

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Papparaci
Nováček
Nováček

PC a TV

Příspěvek od Papparaci »

Propojil sem notas s TV (je to stará televize 10let) A obraz je černobílej! Poraďte co stím mám udělat aby byl barevnej. Propojil sem to kabalem to PC vede S-video a jack a do tv scart.
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: PC a TV

Příspěvek od LiveBomb »

Zmenit normu??
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Změň v Control Panelu nebo CCC výstup na Composite.
Papparaci
Nováček
Nováček

Příspěvek od Papparaci »

Jako myslíte v PC??? Zkoušel jsem to v PC tam ty normy přehodím a jedeto. Jenže na NB tam vubec navýbeěr žádná změna norem není. A taky jsem to zkoušel připojit k jiné TV tam změním normu s AV na SVHS a jedeto jenže u té TV na kterou to chci připojit to změnit nejde.!
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Zkus si projít tenhle článek, možná ti to pár věcí objasní: Jak na to? Propojení PC s TV - PC Tuning.cz
Papparaci
Nováček
Nováček

Příspěvek od Papparaci »

Dík, ale záhada vyřešena nebyla.
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Jaká grafická karta? zkoušel jsi v Control Panelu nebo CCC změnit typ výstupu na komponentní/kompozitní nebo normu (PAL, NTSC, SECAM)?
Papparaci
Nováček
Nováček

Příspěvek od Papparaci »

Grafická karta je radeon mobility, žádnej control panel to nemá. Ovladače jsem k této grafárne žádný nenašel...
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

ATI Mobility Radeon. Ovladace (a CCC) hledej bud u vyrobce notasu a nebo (coz se mi zda lepsi) stahnout z http://www.ati.com oficialni ovladace pro desktopove karty, a upravit pomoci mobility modder.

Jestli chvili pockas, hodim ti sem ty upravene ovladace (pro Vistu), budu je upravovat pro vice lidi :-)

Upravene ovladace ATI pro mobilni karty (Win Vista)
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Papparaci
Nováček
Nováček

Příspěvek od Papparaci »

Na ten notas uz odvýrobce ovladace nesezenu a žádnej s ovladaču na strance ATI nefunguje.
http://notebooky.idnes.cz/hp-omnibook-6 ... 63_vyrobci

Je to šumka dostal jsem ho že ho vyřazovali s firmy ale to je uz tak rok a pul. Ležel mi doma a ted me napadlo že si na tom budu pouštět filmy.....
Krteq
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Krteq »

Není nic jednoduššího, něž se podívat na stránky výrobce :roll:

HP OmniBook 6100 Notebook PC - Download drivers and software

Jinak v tom NTB je ATi Rage Mobility... pro něj už v DHMM není podpora.
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Použij redukci - zapíchneš ji do SCARTu TV a do ní připojíš PC pomocí Cinch nebo S-video a pojede to barevně (mně teda jenom přes ten Cinch).
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“