Zle kolecko

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Zle kolecko

Příspěvek od keno 10 »

Mam mysku genius agma 535.
vsetko fungovalo v poriadku az pred nedavnom sa mi zlomila ticka na koliecku a chem sa spitat, kde zohnat nahradne koliecko, ci staci kupit daku geniusku za 100,- a prehodit tam to kolecko, ci to bude pasovat lebo fakt neviem ake kolecka su v tych lacnych.
tuto je v recenzii vidiet ake mam kolecko http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... mitstart=2

ak ma niekto doma daku lacnu mys genius ci by sa jej nepozrel do zaludka :) a zistil ci aj ta ma take kolecko ako moja

vopred dakujem
Ryck
Začátečník
Začátečník

Re: Zle kolecko

Příspěvek od Ryck »

zkusit muzes, ale spis reklamuj / kup novou
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

moje genius NetScroll 120 za cca 70 kc ma kolecko vzhledove uplne stejny...
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

Vzhledove sou skoro vsechny genius kolecka stejny :P muzes to zkusit, 70Kc ti snad lito nebude, ale muj nazor je, ze to nepojede. :(
Stejne myslim, ze lepsi by bylo koupit novou...
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

takze dik za rady
kupil som taku lacnu geniusku a kolecko pasuje :) takze genius ma u mna mali bezviznamny bodik ;) jedine co je to kolecko je o malicko mensie ako to predtym ale co sa tyka toho mechanizmu je presne tak isto velky a ide to fajin mozno o cosi lepsie ako povodne kolecko :D
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

nema to stary kolecko sundavaci tu gumu? nektery mysi to tak maj->moh bys zkusit vymenu, nechat si jen ten plexi stred
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

kedze je troska nove kolecko mensie tak tam ta guma az tak dobre nesedi
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“