Poradte mi prosim jak se orientovat ve vysledkach zmineho programu. Chtel bych vedet, zda je DVD vypalene kvalitne. Zvolil jsem proto kartu kvalita disku. Muzete mi poradit co je dobry a co spatny vysledek? diky
analýza výsledku z Nero DiscSpeed
- junglist
- Začátečník
analýza výsledku z Nero DiscSpeed
Zdravim.
Poradte mi prosim jak se orientovat ve vysledkach zmineho programu. Chtel bych vedet, zda je DVD vypalene kvalitne. Zvolil jsem proto kartu kvalita disku. Muzete mi poradit co je dobry a co spatny vysledek? diky

- Quakes
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: analýza výsledku z Nero DiscSpeed
Zde je vše popsáno
http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... &Itemid=45
http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... &Itemid=45
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet
Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
- Bathory
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: analýza výsledku z Nero DiscSpeed
Jednoduše řečeno, ta horní část (modrá) by neměla přesáhnout hodnotu 280 a ta spodní (zelená) 4. To vše při měření rychlostí 1x, což jsi sice neudělal, nicméně, výsledek by byl pouze lepší, takže v tvém případě platí, že kvalita zápisu tý placky je výborná...
Bathory