Zdarvim. Potřebuji od vás poradit jak vytvořit recovery dvd k Vista home premium a zda-li se z toho recovery DVD dá znova nainstalovat vista? dk
- poraja
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: recovery DVD Vista, Asus
Pravděpodobně pomocí nějakýho dodávanýho software předinstalovanýho na notebooku... Asus už nedává k notebookoům Recovery disky? Už jsem tu koukám žádnej dlouho neměl...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- poraja
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejsem si jist, ale až budu moct tak se podívám jestli ho mám a napíšu.
- N@$ty
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Co mi před vánoci prošli rukama 3 asusy, tak kazdý měl recovery DVD a CD/DVD s ovladači. Takže není třeba nijak tvořit. Pokud si koupil nb bez OS a nainstaloval si tam nějaký svůj, tak recovery jako takové neuděláš, ale můžeš si udělat zálohu oddílu třeba Ghostem nebo TrueImagem.
Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
- poraja
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak recovery DVD k NTB bylo. děkuji
- ujo
- Nováček
-
Pokud vím ASUS má skrytou recovery partici spustitelnou přes F9 (před bootováním OS samozřejmě).