Zdravim,
Urcite mnoho z Vas pouziva vo vacsej ci mensej miere nejaky WYSIWYG editor... Potrebujem od Vas vlastny nazor - co pouzivate, ako sa vam pracuje, ako Ste spokojni, co by Ste este privitali... par vetami, laicky pohlad...
Viem, ze na nete je mnozstvo clakov, ale potrebujem nazor ludi...
piste prosim. Vdaka...
WYSIWYG editory a ich dopad na sucasne moznosti elektronicke
- hazo
- Začátečník

-
WYSIWYG editory a ich dopad na sucasne moznosti elektronicke
ASUS P5K SE; Dual E2160@2700Mhz AC Freezer7 Pro; 4x1GB DDRII A-DATA EE Vitesta 800+dual 160GB SATA HDD IBM 8MB cache; 80GB SATA HDD IBM 8MB cache; ASUS EAH3870 (850/2500) 512MB DDR4 Zalman VF900Cu cooler; DVD-ROM:LG sata ; DVD-RW:LG sata; LG 20" LCD L206WTQ-WF 2ms DVI; 2,5" 20GB HDD IBM Travelstar-USB2.0; TV Tuner WinFast 2000XP DeLuxe; 8x8 glacial silent fan OUT on back, 12x12 glacial silent fan IN on side POWERED BY ThermalTake PUREPOWER 420W Silent W0008
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: WYSIWYG editory a ich dopad na sucasne moznosti elektronicke
Používám Macromedia Dreamweaver, ještě starou 8mičku (proto ještě Macromedia) v režimu Code, píšu v něm PHP, JS, HTML, CSS, .. prostě vše ohledně webů, takže z WYSIWYGu je obyč texťák.
Jsem spokojený, novější verze mě neuchvátily vůbec, 8 jsem si kdysi koupil a pořád jí používám a stačí mi. Snad jen, kdyby podporovala sama od sebe SVN.
Jsem spokojený, novější verze mě neuchvátily vůbec, 8 jsem si kdysi koupil a pořád jí používám a stačí mi. Snad jen, kdyby podporovala sama od sebe SVN.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- aRIva
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Zkus novinky od Adobe, prý jsou na poli WYSIWYG hodně dobré. Já neprogramuju a nezkoušel jsem to, ale za pokus určitě stojí.
- myom
- Středně pokročilý

dreamweaver je spicka, ale spise pro praci v kodu, nejak mi tam wysiwyg neprisel extra ok. ale to je placene, mezi free patri NVU, a jeste jeden na jehoz nazev si ted za boha nevzpomenu. ucitelka nam ho tlacila ve skole a prekvapil me velice prijemne.
\\aaaa kompozer se tusim jmenoval. vyzkousej. bohuzel osobne bych ho nedokazal pouzivat kvuli ovladani ala mozilla. proste je to OOo SW, takze na nejakou komplexnejsi pracicku nic moc.
\\aaaa kompozer se tusim jmenoval. vyzkousej. bohuzel osobne bych ho nedokazal pouzivat kvuli ovladani ala mozilla. proste je to OOo SW, takze na nejakou komplexnejsi pracicku nic moc.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- zombux
- Odborník PCT

mě osobně hodně zklamal Windows Live Writer. papírově úžasný a nenáročný WYSIWYG. bohužel je pevně svázaný s bloggerskými službami a jako standalone editor pro tvorbu offline HTML použít nejde. chápu - MS nechce konkurovat sám sobě, jmenovitě Expression Web Designeru. ale je to velká škoda.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Smith
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
když potřebuji něco udělat ve WYSIWYG, tak používám Microsoft Expression Web 2 ... mám i Adobe Dreamweaver CS3, ale ten moc nepoužívám ... jsem zvyklý a hlavně spokojený s Expression Web.
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz