The Sims 2
Moderátor: Baneshee
- Peter Dalajka
- Nováček

-
Prosím pomozte, nedaří se mě rozjet The Sims2
Po instalaci hry ji chci pustit a naopíše mi to, že nebyla naleze grafická karta kompatibilní s Direct 9.0c. Poradí mi to, že maám nainstalovat nové ovladače a directX.
To ale bohužel nemůžu protože už je používam- Catalyst 4.9 i DirectX 9.0c.
Zkoušel jsem i starší, ale nic se nezměnilo. Problém byl stejný před i po reinstalaci Windows.
používám Windows XP. Zkoušel jsem se i bez Service packu 2.
Sestava. Sempron 2200+,Shuttle Ak35 GT2, Radeon 9600Pro,768 MB ram..
To ale bohužel nemůžu protože už je používam- Catalyst 4.9 i DirectX 9.0c.
Zkoušel jsem i starší, ale nic se nezměnilo. Problém byl stejný před i po reinstalaci Windows.
používám Windows XP. Zkoušel jsem se i bez Service packu 2.
Sestava. Sempron 2200+,Shuttle Ak35 GT2, Radeon 9600Pro,768 MB ram..
- Kipki
- Nováček

-
a jdou ti tam stavet baraky protoze ja mam nejakou nefunkcni verzi a dost me to stve dikyDeegr píše:Právě jsem to vypnul. Začal jsem to hrát v 6:30 a je 13:20 a myslel jsem, že je tak 10. Do tý hry se tak zažerete, že stratíte absolutní pojem o čase, hlavně když máte rodiný problemi. Já jsem se oženil a hned jsem zbalil další holku a už mám dva kluky, samozřejmě, že jednoho se svojí ženou a druhého s přítelkyní, která bydlý s námi
. Jsou tam i hezké animace, např. první sex, jak ženě(přítelkyni) roste břicho. Taky musíte doplňovat jídlo do lednice přes telefon. Jo a taky už sem starej dědek a odešel jsem z armády do důchodu
. Než mi všichni zempřou, tak potřebuju děti, abych mohl hrát dál. Graficky se to samozřejmě nedá srovnat s jedničkou, ale vypadáto dobře. Hraju to na Full, ale občes začne něco načítat z HDD, takže asi by to chtělo víc RAM.
- Lipfeather
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- wit
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
At je nebo neni, řešit to tu nebudemwit píše:Tak dnes to nainstaluju, uz se tesim...ten CloneCD musim odinstalovat? Pak ho muzu vratit? Neni na to crack, že bych clona nemusel odinst?
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- wit
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- Rider008
- Začátečník

- honny
- Středně pokročilý

Proste kuchynskej stul... Vis co, ne?Rider008 píše:Mam mensi problem, ked chcem dat niekde umyvacku riadu (mycku nadobi) tak mi napise ze - JE TREBA UMISTNIT POD PULT. Ako mam tomu rozumiet pod aky pult? Kde ho najdem, kupim?
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Rider008
- Začátečník

- honny
- Středně pokročilý

hmm... tak to nevim, zkus to tu: http://forum.thesims2.czRider008 píše:viem co myslis, ae aj tak to nejak nejde, MAM ESTE JEDEN problem chcem kupit drez (umyvadlo do kuchyne) VYPISUJE to ze to musim dat na kuchynsku linku - mam kuchynsku linku mam tam aj volne miesto ale aj tak sa mi to tam nedari daak dat
Kód: Vybrat vše
desktop: Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G HDD | debian- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

- Walker
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to nechapu mel sem Sims 2 + nocni zivot a neska sem konecne nainstaloval bon Voyage pri spusteni to napsalo ve hre ze byl odinstalovan Nocni zivot..takze veci kerej obsahoval Nocni zivot uz tam neamm..muze mi nekdo rict proc?! ja myslel ze kdyz naistaluju to Bon Voyage tak tam budu mit veci z prdeslejch datadisku?!PzKpfw VI Tiger píše:Oba. Ono se to propoji, takze kdyz si koupis Ve světě obchodu, tak budeš moct mít obchod a přitom jezdit do města.
- Bucho95
- Začátečník

Re: The Sims 2
Mám problém - když k 1 datadisku nainstaluju 2. a spustím ho, hra mi najde pouze že mám 2. datadisk (nightlife) - když hru spustím z 1. datadisku, 2. datadisk mi to nenajde (ikonka cetra není přístupná a předměty taky ne). Jak spustit hru současně s více datadisky? (neříkejte mi, že to nejde
) - Ješt detail, původní the sims 2 nespustím, protože mám vistu 64bit (patch to nespravý
)
- riXo
- Začátečník

mam problem s touto hrou na 64b vistach a to konkretne, ze obcas skocia artefakty, ked hru minimalizujem a znovu hodim tak zmiznu, v inych hrach to nerobi, robi to aj pri oc aj bez oc
a este pri urcitych cinnostiach strasne pada fps(napr pri tvorbe postavy, ked som daval sperky tak to padlo asi na 10 fps, inac 85 stale...)
a ten 5 minutovy loading prezijem
9600GT, 178.64
The Sims 2 + Nightlife, Pets, Seasons, Bon Voyage, Family Fun Stuff, H&M Fashion Stuff
a este pri urcitych cinnostiach strasne pada fps(napr pri tvorbe postavy, ked som daval sperky tak to padlo asi na 10 fps, inac 85 stale...)
a ten 5 minutovy loading prezijem
9600GT, 178.64
The Sims 2 + Nightlife, Pets, Seasons, Bon Voyage, Family Fun Stuff, H&M Fashion Stuff
Shit-Form-Factor - Ryzen 9800X3D + NH-D15, X870E Aorus Elite, 64GB, MSI 3080Ti, 4TB NVMe, 4TB SSD, Corsair SF750, MSI 321URX + EIZO EV2750 + LG C1 55, Onkyo A-9010, Quadral SM120 II
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
SFF1 - Intel i7 8700k, MSI GTX970, NR200P SFF2 - Ryzen 5900X, MSI RTX2080, Dan A4 SFX v4.1
/nex
- buksa
- Nováček

-
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Zkusit dát nejnovější ovladače, ale jaká je v PC grafická karta, podle té hlášky něco hodně starého nebo tam není DirectX 9.0c, i když by měl být nainstalovaný.
- zombux
- Odborník PCT

hraje tohle někdo dneska? zdá se že na nvidiích to prostě nefunguje pořádně, předpotopní Radeon 9600 to rozhejbe perfektně, nvidia 7600GT padá a mrzne
všechny herní patche jsem nahodil, ovladače mám 182.20 nebo co to dneska je poslední oficiální. bohužel je to počítač zákazníka, který si kvůli tomu objednal AGP grafiku do starého šrotu, takže to nějak rozchodit musím 
ignorelist: kremrole a dezoláti