Problem s VPU recoverem - resetuje kartu při hraní
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Challenger_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Problem s VPU recoverem - resetuje kartu při hraní
Zdravim chlapi,
tak titulek snad vypovida za všechno...at hraju cokoli VPU recover mi resetuje zrhuba po minutě hraní grafiku a buď to vyhodi chybové okno s onou informací a nebo zmrzne pc. Zkoušel jsem VPU i vypnout...ale to mi vždycky po te minutě hrani zmrzne pc. Grafika je Sapphire Radeon 9600XT 256mb AGP 8x. Nevedel by nekdo co s tim? už jsem bezradnej
tak titulek snad vypovida za všechno...at hraju cokoli VPU recover mi resetuje zrhuba po minutě hraní grafiku a buď to vyhodi chybové okno s onou informací a nebo zmrzne pc. Zkoušel jsem VPU i vypnout...ale to mi vždycky po te minutě hrani zmrzne pc. Grafika je Sapphire Radeon 9600XT 256mb AGP 8x. Nevedel by nekdo co s tim? už jsem bezradnej
Zdroj:PFC 400WProcesor: AMD Athlon 2600+ Deska: ASUS A7V880 Paměti: Transcend 2x 256RAM 400Mhz 2.5 STANDART (v dualu) Grafická karta: Sapphire ATi Radeon 9600XT 256MB Pevný disk: Western Digital 40GB ATA 100 5400ot. 2MB Cache TV karta: WinFast 2000 Expert
- stefan
- Začátečník

-
Re: Problem s VPU recoverem - resetuje kartu při hraní
Treba vyskúšať nájsť v biose a prepnúť AGP rýchlosť z 8 na 4. Strata výkonu je zanedbateľná.
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
neprehriva se ti nahodou?
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- miiskoo2
- Nováček

-
presne taky isty problem s takou istou grafickou kartou mal aj moj znamy..
odniesol pc do servisu a nasli mu chybu v zdroji ale vymeniili aj grafiku..
aky to mas vlastne zdroj??
odniesol pc do servisu a nasli mu chybu v zdroji ale vymeniili aj grafiku..
aky to mas vlastne zdroj??
- Michael24
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak to se mi u Redeona X1950Pro stávalo u Need for speed (u všech, od Most Wanted až po Undercover) a vždycky na hraní vypnu AVG Control Center a jede to. Ještě mám teda vyplý anti-alising ve hře 
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
- LaRosse
- Nováček

Stáhni Ati Tray Tools a zkus podtaktovat paměti.
VPU většinou vyskakuje, když paměti na grafice nezvládají, jsou špatně chlazený apod.
VPU většinou vyskakuje, když paměti na grafice nezvládají, jsou špatně chlazený apod.
- Hosenfeld
- Začátečník

Mně se přesně to samý stávalo, když jsem špatně nasadil chladič na Radeon HD2900XT, když jsem ho tam potom dal znova, tak to přestalo...
MB: ASUS P8Z77-V LX | CPU: Intel® Core™ i5-3570K | RAM: 8x2GB DDR3 1600MHz Kingston | GPU: Gigabyte GTX680 | HDD: SSD Intel320 120GB+ 3TB HDD | Zdroj: Seasonic 620W | Case: Thermaltake Matrix VX VD3000BWA | Monitor: Dell U2410 | Sound: Creative X-Fi XtremeGamer
- Krteq
- Středně pokročilý

-
VPU recover resetuje ovladač jen v případě nějaké kritické chyby. Mezi ně patří přehřívání (třeba jen části) čipu, problémy s napájením, nadměrné přetaktování jádra atd. S paměťmi většinou VPU nesouvisí, jen při jejich vysokém OC.