Nefungující mikrofon

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Moolker
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Nefungující mikrofon

Příspěvek od Moolker »

Tyhle problémy jsou nekonečné. Mám teď nově Visty, na notebooku mám jak integrovaný, tak i externí mikrofon, ale ani jeden mi nefunguje. Zkoušel jsem všemožná nastavení, ale ta, co jsem našel, nepomohla a pak třeba ovladač těch zvukových zařízení, který můžete v XP otevřít z lišty vpravo dole, jsem nenašel vůbec.

Když jdu třeba do Pířslušenstvích a spustím ten nahrávač zvuků, vyskočí mi hláška, že nemám žádné zvuk-zaznemávající zařízení. Mám. Jen mně odmítá fungovat..

Byly by nějaké tipy? Díky moc!
Ryck
Začátečník
Začátečník

Re: Nefungující mikrofon

Příspěvek od Ryck »

Zazil sem podobny problem, musis tam zkusit PRIDAT ty zarizeni a restartovat PC, melo by si samo ztahnout potrebne drivery - ja to tak vyresil...
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
Moolker
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Moolker »

Jo, to dává smysl. Jen - kde si to přidám? Nikde to nevidím, minimálně ne, když projíždím kontrolní panel a proklikávám skrz nastavení zvukových zařízení atp.. díky
Ryck
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Ryck »

ja si to nepamatuju, doma mam XP, ale jak kliknes na zvukova zarizeni, tak tam je vypis a dole pridat (jestli si dobre vzpominam)
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“