USB wifi, jako přístupový bod pro PSP

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Jason24
Nováček
Nováček

USB wifi, jako přístupový bod pro PSP

Příspěvek od Jason24 »

Nazdar, k vánocům jsem si kopil PSP, a protože je na něm možnost surfovat po internetu přes wifi, tak teď brouzdám po netu a hledám co a jak udělat. Takže bych se chtěl zeptat, jestli by postačilo, kdybych si koupil USB wifi adaptér a z něj udělat přístupový bod pro moje PSP? Napadlo mě, jestli by jien stačilo v ovládacích panelech jen přemostit připojení k netu a místní síť. OS mám XP Home. Wifi router se mi nechce kupovat, protože doma už jeden router mám. Klidně by postačilo jen to USB wifi. Dík všem, co mi nějak pomůžou.
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: USB wifi, jako přístupový bod pro PSP

Příspěvek od Weslo »

jo stačilo by to - ovšem nevím jestli zvládne PSP - ad-hoc režim ...
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Obecne neni USB na tyhle veci moc vhodny.. kasli na to a kup si radeji klasicky AP, ktery pripojis k routeru..

resp takhle.. napis, co mas za net a jaky modem/router na tom visi.. obecne jak to mas zapojeny a navrhnem ti nejlevnejsi a nejrychlejsi reseni..
Jason24
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jason24 »

Sorry, moje chyba nemám doma router, ale switch. Nevím, na co jsem myslel, když jsem to sem psal. Normálně z modemu mi vede kabel do switchu, přes který to rozdělím na internetový telefon z první zdířky a z druhý zdířky vedu normálně kabelem internet do pc. Obecně bych potřeboval nějaký zařízení do 500 Kč (ach ty vánoce...) Switch je nějakej edimax 10/100Mbps.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No pokud je to takhle, neni co resit.. vykaslal bych se na polovicate USB reseni (ktere mimochodem bude fungovat pouze se zapnutym PC) a sel bych po klasickem pristupovem bodu (AP), ktery zapojis taky do switche..
Asi nejlevnejsi, co jsem tak ve vetsich obchodech nasel jsou TP-Linky.. tedy je mozne, ze se najdou levnejsi, ale urcite pochybnejsi kusy..
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 70UD0UBEQZ
..faktem potom je, ze s timhle routerem pak vlastne muzes vyradit z retezce switch a pozapojovat vse rovnou do routeru..
Jason24
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jason24 »

Ok, dík moc za radu. Já teda zkusím něco takovýho. Vím o tom, že to USB wifi jede jen se zapnutým pc, ale můj počítač běží skoro celej den, tak proč to řešit? :) Takže dík za radu
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

"briketa" je jeste levnejsi.....ja mi mam doma a zatim jsem nemel zadnej problem
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“