Game e-shops

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Game e-shops

Příspěvek od Paul »

Já jsem teď z game.co.uk obědnával pět her (Assassins Creed, Mass Effect, GRID, FarCry2 Collectors edition a Sims 2 double deluxe pro ségru) a udělalo mi to to samý - když jsem dal "place order" tak mě to vrátilo zpátky do košíku s tím, že se prej změnila buď cena nebo dostupnost.Tak jsem to zkusil ještě jednou, to samý, tak do třetice všeho dobrýho a voilá, napotřetí to šlo.

Btw, když je u všech pěti her že jsou okamžitě dostupný, tak mi to doufám pošlou všechno v jednom balíku?

A ještě dotaz, musel jsem tam zadat číslo karty, ale je tam vidět jen xxxxx a pak poslední 4 čísla pouze, to je asi normální,co? : )

A kdy mi to asi tak strhnou z toho účtu? resp. jak to sakra vůbec funguje? : )

Proč tam není sakra možnost paypalu, ten je tak jednoduchej a rychlej..

EDIT - teď koukám na play-asia, teda, ty ceny nic moc..ty hry zmíněný vejš tam stojej o 10 eur víc než na game.co.uk : ). Ale asi tam maj levný konzolovky teda.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Paul píše: Btw, když je u všech pěti her že jsou okamžitě dostupný, tak mi to doufám pošlou všechno v jednom balíku?

A ještě dotaz, musel jsem tam zadat číslo karty, ale je tam vidět jen xxxxx a pak poslední 4 čísla pouze, to je asi normální,co? : )

A kdy mi to asi tak strhnou z toho účtu? resp. jak to sakra vůbec funguje? : )

Proč tam není sakra možnost paypalu, ten je tak jednoduchej a rychlej..

EDIT - teď koukám na play-asia, teda, ty ceny nic moc..ty hry zmíněný vejš tam stojej o 10 eur víc než na game.co.uk : ). Ale asi tam maj levný konzolovky teda.

Ja som na Game objednaval vacsinou len jednu hru ale ak to nepresiahne 1kg tak ti to poslu v jednom baliku. S tou kreditkou je to normalne . Paypal tam nie je asi koli poplatkom pre predajcu . Z uctu ti to strhnu az ked ti to poslu. Royal mail je spolahlivy :-)
Co sa tyka Play-asia tak ja tam kupujem len na XBOX360 a to sa oplati riadne. Hlavne Weekly special akcie su paradne ako som uz uviedol. Na PC su hry lacne aj u nas aj ked ja uz hram len na XBOXe :-)
XBOX360
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Hmm, tak když má ta FC2 dřevěnou krabici se spoustou blbostí tak je možný že to kilo přetáhne..no co se dá dělat.
Jinak včera tam byl status - PENDING, teď už je tam "HELD (Awaiting authorisation, no further action needed.)"

Tak to snad pošlou co nejdřív..
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Paul píše:Hmm, tak když má ta FC2 dřevěnou krabici se spoustou blbostí tak je možný že to kilo přetáhne..no co se dá dělat.
Jinak včera tam byl status - PENDING, teď už je tam "HELD (Awaiting authorisation, no further action needed.)"

Tak to snad pošlou co nejdřív..
Bohuzial ak to presiahne 1kg tak mame smolu. Vacsinou to dojde do tych 5tich pracovnych dni od objednavky. Teraz maju ale vypredaje a musia mat toho vela takze to moze trvat aj dlhsie . Ked ti to poslu bude tam DESPATCHED.
XBOX360
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Ok, thanx za info...no když to tu bude do 12týho ledna tak je to v klidu : )

EDIT - tak už je tam u Far Cry 2 Dispatched, plus mi přišel mail, a u ostatních her je Order commited, takže to snad taky řešej...

Prachy z účtu už mi to taky bloklo (disponibilní zůstatek je o tu danou částku sníženej...), takže to vypadá všechno OK. Teď ještě aby to došlo : ).

Jinak ty ceny jsou bomba, GRID a Mass Effect za 330Kč, Assassin's Creed za 430Kč, Sims 2 Double Deluxe za 500Kč a Far Cry 2 sběratelská za 650Kč...takový ceny kdyby byly pořád a i u nás, tak by snad pirátilo míň lidí, sakra..

Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Tak mám další dotaz, teď ohledně Xzone:

jde nějak upravit již odeslaná objednávka? Tzn. mám objednanejch pět her, na dobírku,a teď jsem se rozhodl že si ještě chci objednat Call of Cthulhu.Jde to nějak udělat aniž bych musel odeslat další objednávku a tím pádem platit dalších 80 korun za dovoz (když tu původní objednávku ještě nevyřídili?). Nemůžu to nikde najít......

jo a ještě k tomu game.co.uk, jak jsem tam objednával těch pět her, tak u všech postupně a odděleně vylezlo "despatched" + mi přišel mail (4krát, u každý hry zvlášť), jen u Sims tam furt je "order committed" - znamená to, že mi přijde 5 (!) oddělenejch balíků?

Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Z Xzone ti sice neporadim ale myslim ze ked tam zavolas alebo posles mail tak by to mali pridat .

Z GAME. uk som vzdy objednaval hru len jednu ale podla mna to je asi tak ze ked to posielaju spolu, ak by to presiahlo 1KG tak to poslu v dalsom baliku.
XBOX360
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Takže, dojmy z vánočního nakupování:

Nakupoval jsem na game.co.uk, xzone.cz a megahry.eu. Všude maj levný něco jinýho, takže jsem to takhle zkombinoval. Ze všech tří došlo všechno naprosto bez problému.Co se game.co.uk týče, bylo to 5 her, a první dvě došly v pondělí, zbytek pak chodil jedna hra denně až do pátku, vše bezproblému, až domů.

U xzone i megaher mi dorazily klasický obchodní balíky, zase až domu, úplně bez problému.Všechny hry fungujou perfektně (vždycky je cvičně instaluju abych odhalil případný vadný média).

Teď už mám z game.co.uk zase objednaný další 4 hry - Fallout Collection, Fallout 3, Hidden and Dangerous 2 a Stalker Clear Sky.

Z Xzone mám taky pár věcí objednanejch, a teď tam probíhá na nějaký EA hry akce - takže jsem vzal Crysis a k tomu zadarmo CnC 3 datadisk.

Jinak teda poslední věc, skutečně doporučuju game.co.uk - ty ceny jsou prostě super (např. Mirrors Edge 800Kč, u nás 1100, Mass Effect 350, u nás 800) a jsou bezproblémoví.

Obrázek

Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

No ja musim po nekolika skvelych obchodech z game.co.uk napsat trochu negativni ...

28/1/09 jsem u nich objednaval Far Cry 2 Collector´s Edition PC. Hra byla skladem (jinak by nesla ani objednat). Zaplatil jsem, jeste ten den se ukazalo, ze karta byla overena a zbozi se bali. I na ucte se to objevilo zatim v nezauctovanejch transakcich. Cekal sem, ze to jako vzdycky poslou 2.den od objednani. Jenze nic. 3.ti den sem jim nasal, co se deje. Nejaka zenska z pece o zakazniky mi rekla, ze to poslou, ze to muze trvat 2-3 dny. Ted po tejdnu mi objednavku zrusili, ze prej hra neni skladem, ale jako duvod zruseni je u objednavky napsany, ze nedostali penize. A to jeste drze napsali, ze mi nic neodecetli z uctu. Takze sem jim napsal trosku osobnejsi mail, tak uvidim, co mi odpovedej.

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC; RAM: 2x32GB Kingston Fury Beast RGB 5600@6000; HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
Fenous
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fenous »

Ja si pred vanoci objednal Fallout 3 za 18 liber, bylo tam, ze available 2-3 dny nebo tak nejak, to mezitim zmizelo a bylo to nedostupny, ale objednavka byla potvrzena, po novem roce, kdy se mezitim ukazalo jako nasklade, ale za cenu o cca 7 liber vyssi, jsem mel na objednavce, ze se zpracovava. Kdyz to tam bylo asi 10 dni, tak jsem jim napsal a do tri dnu jsem to mel doma, ale co by se delo bez toho popichnuti nevim. Jinak dosud spokojenost, a v tomhle pripade vlastne taky, nakonec jsem se dockal a stejne jsem mel zatim rozehranyho Stalkera. A kdo vam da dneska FO3 za 6 stovek i s postovnym, ze....
Jenom skoda, ze ted nemaji akce multibuys, s FO3 jsem si takhle objednal Stalker CS a Bioshock za 25 liber a za jedno postovny 3 libry, coz je BTW min nez u nas, akorat nevim, proc to posilaji kazdy zvlast a ne v jednom baliku, vzdyt by na tom sami usetrili.
Shack
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Shack »

Vacil : Daj potom vediet ako to dopadlo lebo je to zvlastne. Zatial sa mi nic podobne nestalo .Objednavam aj na Game.co.uk aj na Gameplay.co.uk
XBOX360
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

Zrusili objednavku a vratili penize ... ale nejakou omluvu nebo vysvetleni neposlali, ted pro zmenu nereagujou na zadnej muj dotaz :)
Ale uz sem si u nich po tomhle objednal CoD 5 CE a FEAR 2, CoD 5 poslali hned druhej den, FEAR az toho 13.2.

Osobne si myslim ze tam meli nejakou chybu, protoze v potvrzeni objednavky bylo taky napsany, ze je ta hra skladem.

Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC; RAM: 2x32GB Kingston Fury Beast RGB 5600@6000; HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
gmn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gmn »

spíš si myslím že šlo o váhu balíku (víc jak 1kg do zahraničí neposílaj) měl jsem něco podobnýho s AitD kolektorskou edicí .... do cca 14 dnech mi objednávku bez vysvětlení zrušili ...
Vacil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vacil »

treba Paulovi tu sberatelskou edici poslali.... Prej ma cca 600g.
Ja si u nich taky objednaval AitD LE a zadnej problem nedelali

Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Jojo, mě FarCry 2 CE bezproblému poslali, přišla v jednom balíku spolu s Mass Effect.

Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

Digitalni nakupy :
www.direct2drive.co.uk
www.impulsedriven.com

Normalni nakupy :
www.amazon.co.uk
www.thehut.co.uk
Z amazonu mam Anno 1404. Poslali den pred oficialnim vydanim a cca za tyden prislo. V uctu na strankach psali ze prijde nejak 6.7., ale balik dorazil uz 2.7. tusim.
Na thehut posila taky rychle, ale maji to takovy... Fallout 3 sberatelska edice objednan pri vydani dorazila v horizontu 1 tydne. Dawn of War 2 opet pri vydani prichazel asi mesic.
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
kakao
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kakao »

poštovný u game.co.uk je 2,95 pounds?Koukám že hodně výhodnej obchod :)
Mít kreditku tak objednávám Tomb Raider: Underworld za tři kila... :(
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Tu mám zrovna na cestě, spolu s Medal of Honor 10th Anniversary a dalšíma 5ti hrama : ).Ta cena je fakt bombastická.

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

http://www.gamesload.cz/

Nedávno spuštěno i pro české zákazníky. Provozují Němci, Deutsche Telekom. Ceny v korunách. Rozhraní zatím pořád v angličtině. Možnost platit PayPalem (transakci zprostředkovává nějaká francouzská společnost). Po zaplacení nabídne hru okamžitě ke stažení, a to jak ve formě vlastního Download Manageru (mně na Vistách x64 padá, i při nastavení compatibility módu, kdo ví proč), anebo ve formě http linků (s podporou resume). Ty jdou bez problému.

V případě Risen, který má ochranu Tages, se hra při spuštění aktivuje přes internet (přes zadaný serial code, který dojde emailem). Mimochodem tato Risen aktivace je nějaká pošahaná, protože když jsem tam chtěl části kódu pastnout, tak to blblo, a kód se musel přímo vepsat.. Ale to je asi jen záležitost této hry..

hru lze stáhnout myslím kdykoli znovu v horizontu 2 let.. (pokud se nemýlím, tak při koupi to tam psali..)

Jako docela plus hodnotím přídání jedné free hry do košíku :).
show must go on..
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

Ceny teda docela hardcore...litr za Risen když krabici můžu mít za 700 nebo kolik..co si asi vyberu : ).

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“