Záloha Windows Me

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Krkavec
Nováček
Nováček

Záloha Windows Me

Příspěvek od Krkavec »

Zdravim, potřebuji poradit se zazálohováním Windows Me. V práci máme jeden starší počítač s tímto systémem, kterého se zatím nikdo nehodlá zbavit, takže bohužel Millennium na něm ještě zůstane. Tenhle PC má menší problémy, ale já ještě před pokusem o jeho opravení si ho chci pro jistotu někam zazálohovat. Nikde jsem ale nenašel program, který by mi s tím pomohl. Všechny zálohovací programy fungují na systém Windows 2000 se SP4 a výše, takže nemám žádnou šanci. Dokáže mi někdo poradit s touto prekerní situací???? :sad: , díky moc za každý názor a radu.

Krkavec hodný chlapec :twisted: .
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: Záloha Windows Me

Příspěvek od zombux »

norton ghost, nebo acronis trueimage. tímhle uděláš zálohu systému 1:1.
ignorelist: kremrole a dezoláti
Krkavec
Nováček
Nováček

Příspěvek od Krkavec »

A mohu se zeptat, jaká verze Ghostu podporuje Windows Me? Ted jsem se koukal na posledni verzi 14, ale ta Me nepodporuje. Díky.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

no, ona verze 14 je taková "divná". dle mých zkušeností je optimální verze 8, nebo možná 11.5 - ty ostatní fungují na dost jiném principu než starý dobrý ghost. u těchto verzí pak nezáleží na podpoře operačního systému, protože se spouští z bootovacího cd a kopírují disk nebo partišnu 1:1 - čili je pak jedno jaký systém tam je nainstalovaný
ignorelist: kremrole a dezoláti
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Používal jsem rád NG 9.0.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Shit píše:Používal jsem rád NG 9.0.
Ano tahle verze je ok, dokonce ME stale mám v dualboot s XP a záloha snima jde, u ME stačí pokud zkopíruješ proste soubory na DVD, CD nebo jiny Hdd a pak je prepises, ale pochopitelně musíš i zkryté a nesmíš mít pochopitelne pusten system na ktery to kopirujes. Me toz XP šlo na ME uplne v pohodě :-) je to tak trochu zverstvo ale fungovalo to bezvadně :-)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
dexterav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dexterav »

acronis je tiež dobrý stačí si niekde urobiť bootovacie CD a to je potom úplne samostané
a nezávyslé na OS...
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“