Projekt: Evolution

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Daviid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Projekt: Evolution

Příspěvek od Daviid »

lol pekne si to vymyslel 8-) 8-)
My home PC : Procesor: Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GHz Zakladni deska: ASUS P5B - Intel P965 Paměť: 3072MB[2x 512]+[2x1024] DDR2 800MHz KINGMAX HDD: WD 120 GB Grafika: ATI Radeon HD 4650 Monitor: 20' DELL AS500 System: Windows 7 Ultimate Skříň: EUROCASE
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od H.o.m.i.e. »

No vodníka jsem měl ale... nějak sem si nešťastnou náhodou protočil závit na bloku. TT už nechcu a novýho si nemůžu dovolit takže mám koupenej vzduch ... A k těm bočnicím mám rád když je to na obou stranách stejný takže by mi vadilo, kdybych měl jednu na panty a druhou na klasický uchycení. Radši sem si s tím dal více práce, než abych to měl na každé straně jiný. Ale to je věc názoru. O uchycení na magnet už uvažuji dlouhou dobu, ale nejsem si jist jestli by to ten magnet udržel protože ty bočnice jsou opravdu hodně těžký. Napadlo mě i uchycení na imbusy, ale nemám závitník a navíc nevím kde bych ten závit udělal, protože ta kostra je jak papír... Nějakej jinej nápad? Nevíte někdo kolik by asi stál airbrush na celou case? Nějak aspoň zhruba.
Obrázek
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martinnovak8 »

Já sem v Polsku viděl silný magnety měly tam takový že to udrželo i 8O kilového chlapa,ale too ty nepotřebuješ a mají tam taky určitě ty co by si ty potřeboval
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

s tim zavitem do plechu.....muzes tam dat "trhaci matku"....pak neni problem se zavitem nikde...jen je otazka, jestli si muzes nekde na to pujcit ty kleste(funguje to jako trhaci dute nyty)
Obrázek
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

A jak ta trhací matka funguje prosimtě? :)
Obrázek
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

jako normalni nyty...nasadis(nasroubujes) matku do klesti, zandas do vyvrtaneho otvoru a zmacknes kleste....ale kleste bohuzel jsou drahy
Obrázek

pak to vypada nejak takhle z profilu
Obrázek

//EDIT: nebo muzes pouzit samorezne srouby....s imbusem se taky delaj
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Daviid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daviid »

Tyhle kleště ma u nás ve škole skolník na židličky. :-D
My home PC : Procesor: Intel(R) Core(TM)2 CPU 4400 @ 2.00GHz Zakladni deska: ASUS P5B - Intel P965 Paměť: 3072MB[2x 512]+[2x1024] DDR2 800MHz KINGMAX HDD: WD 120 GB Grafika: ATI Radeon HD 4650 Monitor: 20' DELL AS500 System: Windows 7 Ultimate Skříň: EUROCASE
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Už jsem to vymyslel. Vyvrtám skrz díry a z vnitřní strany tam přilepím tekutým kovem nebo nějak tak matičky. Tudíž dostanu závit na přišroubování imbusu. Problém je v tom že doma žádný matičky o takovém průměru nemám takže musím počkat, až mně otec někam zaveze...A s tím chlazením grafiky z boku.. no nějak sem si to tam dal a došel jsem k závěru, že to nebude chladit tak efektivně jako kdyby byl větrák klasicky pod tím. A co ten airbrush nikdo nic? :wink:
Obrázek
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

kdyz jsem delal panty podobne jako ty, tak mi Stoobi rekl, ze je to hnus a ja predelaval.
Airbrush? ja si u jeziska objednal pistolku Fengda 134A. Ted shanim regulator tlaku vzduchu a budu se ucit kreslit.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

A nechceš pro nás pak něco nafoukat?
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Daviid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daviid »

tak jak se hejbe modding ????
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Chtěl jesem ti říct že místo te bíle barvy by se my líbilo kdyby to balo v té barvě jako Stoobi udělal Silent(ošklivé káčátko)
Mtss
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtss »

nytovaci kleste jsem koupil za 200kc v globusu
PC:Intel Core i7 3770k, AS-Rock P67 Professional, Kingston HyperX 2x4GB Ram DDR3 1600 dual channel, 240GB HyperX, R9 290, Seasonic X-660W, 3x Acer 22", LG BD-RE GGW-H20L, Harman/Kardon AVR2000, Inifinity Kappa 7.2i
NAS + KODI: A4-5300, 6GB Ram, 4x4TB WD Green via Adaptec 3405 Raid 5
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

to byly ale na normální nýty že?
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
Dark GunMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dark GunMan »

nejsou kleště jako kleště
CPU:Intel i5 4570 3.2GHzMB:MSI Z87-G45RAM:16GBHDD:Kingston SSD 120GB/WD 1TB/WD 640GBGK: --- LCD: 27' LCD PW: ---W CASE: CoolerMaster Dominátor Xcalade RC-690 MS/KB: G402/G15 New
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Nytovaci matice (Rivnut, fasty, ..) se delaji i ve variantach u kterych neni treba pouzit kleste. Sestihrany ci vroubkovane. Pro nase uziti budou asi nej ty vroubkovane. Sestihran doma asi presne neudelate bez razidla. Samozrejme dira musi mit presnou velikost (spise trochu mensi), Aby se matice pri utahovani neprotacela. Samozrejme utahujeme pres nejaky material ktery se nebude se sroubem otacet (Sroub musi byt samozrejme delsi a prochazet skrz cely zavit matice). Pripadne si ze zavitove tyce, vhodneho kusu kovu a matice udelat nytovaci pripravek.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
H.o.m.i.e.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Tak už mám matice a šroubky, ale pokračovat budu až příští týden. Bude pololetí znáte to a já teď nesmím pokazít pár písemek. :oops: Někdy v týdnu mi má dojít Lian - Li tak se těším. 45 dní bez TF2 ... ani nevím jak sem to přežil :-D .
Obrázek
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jaký budeš mít Lian-Li?A co je to TF2 :?:
Dark GunMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dark GunMan »

Pokud uz neni dalsi hra se zkratkou TF2 tak to vzdy bejvalo Team Fortress 2.
CPU:Intel i5 4570 3.2GHzMB:MSI Z87-G45RAM:16GBHDD:Kingston SSD 120GB/WD 1TB/WD 640GBGK: --- LCD: 27' LCD PW: ---W CASE: CoolerMaster Dominátor Xcalade RC-690 MS/KB: G402/G15 New
Daviid
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Daviid »

hej lidi pokracujte v tomto projektu uz je to vic nez mesic a jsou jarni prazdniny = nejlepsi cas na modding (celej týden)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“