WiFi Router s BitTorrent klientem

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
lacko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

WiFi Router s BitTorrent klientem

Příspěvek od lacko »

Zdravim vsechny!
Nemate nekdo zkusenost s nejakym routerem, ktery ma BitTorrent klienta a tedy take USB port pro pripojeni externiho disku? Co ja vim tak to dela Asus, dokonce i modely s integrovanym diskem (prilis drahe). Moc rad bych slysel zkusenosti od nekoho kdo takove zarizeni ma, a funkci BT klient pouziva, jak je s tim spokojen pripadne jake to ma chyby a jestli na ne vyrobce reaguje novym firmwarem. Samozrejme za jakoukoli uzitecnou radu v tomhle smeru budu vdecny.
RadioBlaster
Nováček
Nováček

Re: WiFi Router s BitTorrent klientem

Příspěvek od RadioBlaster »

tiez by ma tento problem zaujimal
MB: Asus Commando CPU: Intel Core 2 Duo E6600 Chladic: Arctic Cooling Freezer 7 Pro RAM: Kingston 6GB 800MHz VGA: BFG Geforce 8800GTS 640MB HDD: Western Digital 250GB 7200rpm 16MB cache SATA II, Western Digital 640GB 7200rpm 32MB cache SATA II, Seagate Barracuda 1TB 7200rpm 32MB cache SATA II Zdroj: Enermax LIBERTY 500W Case: Thermaltake SWING Myš: Razer DiamondBack Magma 1600dpi Zvuk: Creative Lbs X-fi eXtreme Audio
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr_ »

Asus WL-500g Premium za cca 2k to úmí, ale osobně jsem to nezkoušel.Jinak by to měloi jít rozběhat i na starších pětistovkách - www.wl500g.info .Ale 2k neni moc, a máš /snad/ funkční řešení, které se dá ještě vylepšit - viz. linkovaný web.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
lacko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lacko »

jj, o tom asusu uz jsem cetl, mimojine taky ohlasy ze BT klient nefunguje vzdy spolehlive. Proto sem vymyslel jinou variantu;) dival sem se po bazarech a do litru (1000 Kc) se daji sehnat solidni notebooky (treba s P4 procesorem a 512MB pameti). spotreba 20W (kdyz se vypne displej tak min), takze to muze bezet porad nekde ve skrini, muze na tom bezet uTorrent se vdalenym ovladanim (WebUI) a co vic si clovek muze prat;) navic to muze mit i jine vyuziti, jako treba streamovani televize, nebo domaci data storage, kdyz se k tomu pripoji externi disk pres USB. ted jenom premyslim jestli do toho ten litr vrazim, nebo chvilku pockam az si zena bude kupovat novy notes a ja zabavim pro tento ucel jeji stary.
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“