Samsung 223BW problem s nastavenim OSD
Moderátor: maXXmilian
- DMPoldy
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Samsung 223BW problem s nastavenim OSD
Dobry den mam takovy problem se kterym si nevim rady asi jsem lama ale nerozumim tomu k vanocum jsem dostal monitor samsung 223BW ktery jsem si vybral a zdal se mi jako velice dostupny jsem s nim spokojeny ackoli nejake drobnosti by se nasly ale to je dane cenove kategorii a za takove penize nemuzu chtit vymozenosti nicmene co me trapi spise s technickeho duvodu je to ze na monitoru mohu nastavovat pouze jas a dalsi polozky se mi v osd menu tvari jako not supported nebo not avaible ted presne nevim..prosel jsem fora ale nikde o tomto problemu nepisi nicmene je mi divne ze nejde na monitoru nastavit korm jasu nic z dalsich polozek ani kontrast ani barvy proste nic..ovladace mam nainstalovane magictune taky nicmene moje sestava to nepodporuje nebo graficka karta mam prece jenom pocitac starsiho data:)Ale myslim si ze by to nemelo mit snad zadny vliv na samotne nastavovani monitoru obraz bezi v poradku vse ok ale tohle mi proste vadi..v manualu a vsude pisi ze to tento monitor umoznuje neni zminka ze by to neslo..cetl jsem i o uzamknuti osd menu tak ze nelze ostatni funkce nastavovat proti nechtenym rukam nicmene i pres zamknuty osd pisi ze jas a kontrast nastaviti lze tak vazne nevim kde je zakopany pes..uz jsem z toho tumpachovy..Prosim poradte mi kdo muzete kazda rada draha dekuji
- Krteq
- Středně pokročilý

-
Re: Samsung 223BW problem s nastavenim OSD
Vítej na PCT fóru,
zkus v OSD vypnout volbu Magicolor. Myslím, že to má co dělat s dynamickým kontrastem, ale nejsem si jistý.
zkus v OSD vypnout volbu Magicolor. Myslím, že to má co dělat s dynamickým kontrastem, ale nejsem si jistý.
- embleme
- Nováček

-
Zdravím zkus vlést do menu monitoru hned první položka máš tam volby Brightness a Contrast a MagicBright To te poslední položky vlez a nastav Custom. Pak ještě zase v menu obrazek malířské palety a máš tam položku MagicColor Vlez do vnitř a nastav off ted by mělo jít nastavovat vše ručně .
- DMPoldy
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Diky moc zkusim az budu doma
Diky za rady asi to bude tim zkusim uvidim ale myslim ze to bude asi ono
- DMPoldy
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Tak vam diky za rady uz vse po vypnuti magic color funguje jak ma magic bright jsem mel nastaveny na custom je lepsi si sestelovat monitor dle sebe..takze mockrat dekuji